Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Plenkoviću, a šest mjeseci moratorij na ovrhe?

U Hrvatskoj na djelu opet stari udbaški i kosovski rukopis

 
 
Mic po mic, prostor naših sloboda se sužava, na čitavom Zapadu. FB i ostale društvene mreže preko noći su uvele otvorenu svjetonazorsku cenzuru. U Hrvatskoj na djelu opet stari udbaški i kosovski rukopis. Nema radikalizma do desnog, kad zatreba. Nema migranata, korumpiranih glavonja, nego desni ekstremi. Virtualni "ustaše" nadiru, sve drugo štima, cvjeta nam agrar, industrija, ekonomija, otvaraju se nova radna mjesta. U nekoj paralelnoj stvarnosti. U kojoj bi neki premijer rekao lihvarima i predatorima da odje.. Koji bi promijenio zakon i počeo uhićenja onih koji piju krv ovome narodu. Ali takvoga nema, a za paralelne svemire nema fizikalnog dokaza. Vjerojatnije je da se bližimo crnoj rupi.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/10/Usury-Laws-Blog-Tina-Gehres.jpg
Općenito, korona operacija je globalna vježba za svjetsku agendu uvoda u velike suspenzije ljudskih prava i sloboda, a sve u ime brige za nas. Kad se šačica moćnika počne brinuti o nama, onda stvarno treba biti zabrinut. Njihova briga je slična brizi doktora Josefa Mengelea za njegove "pacijente"-žrtve. Pretjerujem? Hoće nas natjerati na mentalitet pristanka na sve što nam nametnu. Tko kaže da cijele države tako ne mogu pretvoriti u konc-logore? Naci-komunisti su bili majstori ciničnih prijevara. Globalisti su još lukaviji. Nacisti su Židove vodili u plinske komore na "tuširanje", a ovi bi nas u bolnice da nas ubiju, na "ventiliranje", da nam udare "žigove" kao stoci i rasporede u torove samoizolacije. Još nisam susreo u strašnoj pandemiji nekoga koga znam a da je teško obolio od korone, i oni koje poznajem isto tako još nisu čuli ni vidjeli nekog koga je korona skoro dotukla. Znamo ljude koje muče razne bolesti, koji na žalost imaju tumor i slično, ali među poznatima nisam još vidio nekog tko je obolio od korone a kamoli da ga je teško izmučila. A i da je, ne radi se onda o pandemiji, nego o virusu od kojeg je smrtnost vrlo, vrlo mala. Mjere koje se poduzimaju mjesecima su pretjerane i obrnuto proporcionalne navodnoj opasnosti. Sve je ovo suludo.
 
Pitanje za predsjednika Hrvatske vlade: zašto onda, kad raste broj zaraženih, niste produljili još šest mjeseci moratorij na ovrhe, promijenili ovršni zakon, novac iz EU-a uložili u nova radna mjesta, a lešinarima iz pravosudnog sustava koji se bave ovrhama poručili da se malo stisnu, da promijene marke odjeće, cipela, torbica, auta, da se odreknu malo luksuza, ili treba krepati pola milijuna Hrvata da bi koja tisuća pohlepnika stekla još koju dodatnu nekretninu?
Dragi gosp. Plenkoviću, problem je što je čitava Hrvatska pretvorena u privatni klub u Slovenskoj ulici.
 

Zoran Vukman

Povezane objave

Ivi Goldsteinu nije mjesto za katedrom

hrvatski-fokus

Od JNA do srpske zločinačke vojske

HF

Jakovina – izazivač nereda iz fotelje

HF

Nisu im smetali JNA, KOS, Udba… (2)

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više