Hrvatski Fokus
Gledišta

Od Irineja do Ireneja

Prisidnik se zabunio…

Lijepo je što je pridsidnik jedine „parlamentarne hrvatske političke“ stranke osobno na svom twitteru pokušao izjaviti sućut povodom smrti patrijarha Irineja ali je to učinio tako da je mnoge uvrijedio, a napose pokojnikove najbliže, jer ne zna čak ni ime preminulog patrijarha:
https://www.politikaplus.com/upload/images/arhiva/I/irinej-100.jpg
Ovo je tipično za onoga koji se ugurava u sve i svašta, jer je očito da je i u svemu ovom najvažnije da on bude u prvom planu, a ne smrt patrijarha (kojem ni ime ne zna), da je u svemu ovom najvažnije da je on predsjednik DSHV-a, iako mu je odavno istekao mandat, i da je u svemu ovom najvažnije da je on Bunjevac, iako izigrava predstavnika svih Hrvata u Republici Srbiji! A jezik kojim govori Tomislav ne razumije 56 od 58 tisuća Hrvata u Republici Srbiji, ali ga dobro razumije 17 tisuća Bunjevaca u Republici Srbiji koji kažu da nisu Hrvati!
Miroslav Cakić
Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezani članci

Transparentnost i registar onih koji su promijenili svoje ime

HF

Zavod samo za bunjevačke Hrvate

HF

Vratimo se prirodi!

HF

Koncert za gajde

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...