Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

“Ili se asimilirajte (islamizirajte) ili se iselite!”

Za zločin nad Hrvatima Komšić je nagrađen zlatnim ljiljanom 

 

“Građanizam” nova  je ideologija u Bosni i Hercegovini koju šire Bošnjaci preko svoga sluge Željka Komšića. Taj njihov unitarni građanizam zapravo je zbir osmanizma, isilizma, islamizma, izetbegovićizma, mlaćizma, cikotićizma, genjacizma, delićizma, vehabizma, mudžahedinizma, komšićizma i svih onih izama viđenih u strahotama i brutalnostima muslimanskog osvajanja Bosne i Hercegovine od strane pripadnika njihove  armije u vjerskom beha sukobu za teritorij. Ono što u cijeloj ljudskoj povijesti nije uspjelo ni jednom imperiju, ni jednom Hitleru, ni jednom Staljinu, ni jednom Titi, ni jednom Ceauşeskom, ni jednom znanom i onom na smetištu povijesti nestalom diktatoru, da stvori neku “građansku”, a to znači naciju brojnijeg naroda, to pokušava bosanskohercegovački diktator Komšić, uz pomoć najradikalnijih islamista. Veliku pomoć u tom procesu etničkog čišćenja malobrojnijeg, u Daytonu deteritorijaliziranog hrvatskog naroda ima i od svjetskih kršćanofobista, koji javno govore vjerskim dostojanstvenicima Katoličke Crkve u Bosni i Hercegovini „ili se asimilirajte (islamizirajte) ili se iselite“. Povratkom tog čovjeka u politiku svoje zemlje Bošnjaci se djetinjasto raduju.

Što sve rade naftni dolari iz islamskih zemalja, i u što ih te zemlje ulažu u vremenu dok im narod gladuje. Važnije je širenje islama i od gladi vlastitog naroda. Pokušavaju se izbrisati stoljeća staru hrvatsku naciju, katoličku vjeru, uništiti ju oružjem osmišljenim u Daytonu i testiranim od strane Ashdowna, Petritscha, Schwarz-Schillinga, Brandta… i proizvedenim u bošnjačkim tvornicama namjenske proizvodnje pod nazivom građanizam, što je zapravo islamizam i osmanizam, kako bi na njenom teritoriju povećao tek izgrađujuću bošnjačku naciju. Ne mire se ti bošnjački vjerski radikalisti s onim malim ostatkom ostataka hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, poslije genocidno konfesiocidnog muslimanskog osvajačkog rata progona i etničkog čišćenja. I danas taj genocid nastavljaju oružjem građanstva, koje je ubojitije i razornije u brisanju hrvatskog nacionalnog i vjerskog identiteta čak i od Komšićeve puške kojom je pucao po Hrvatima i protjerao ih oko 300 tisuća s njihovih tisućljeće starih ognjišta.

Za taj njegov, Komšićev zločin nad Hrvatima nagrađen je zlatnim ljiljanom od strane ratnog zločinca Alije Izetbegovića, što je glavni i jedini razlog da ga Muslimani a zatim i Bošnjaci već tri puta biraju, kao svoga drugog, nekad i prvog zastupnika u inflacioniranom nekad tronacionalnom danas dvonacionalnom Predsjedništvu beha zajednice. U potpuno izgubljenom nacionalnom identitetu, gdje su ga se jedni odrekli, drugi odbacili, treći prihvatili kao što je i on prihvatio njihov nacionalni i vjerski identitet, lažno se predstavlja, a onima koji su ga se odrekli i odbacili silom nameče, novu naciju građanin.

Građanin kao izmišljena nacija diktatorskih režima pokazao se i pokazuje najvećim rušiteljem ljudski prava, vjerskih sloboda i nacionalnih prava na samoodređenje i samoopredjeljenje. To je glavni kočničar razvitka demokratskog procesa, života u pravdi i jednakosti, pravu i slobodi, što sve to potvrđuje muslimansko bošnjačko, Izetbegovićevo-Komšićeva ideologija građanizam, koji se silom nameće nebošnjacima u Bosni i Hercegovini. Ono što tu ideologiju potvrđuje velikom opasnošću za hrvatski narod kojeg stjeruju u rezervate Dvadeset i prvog stoljeća na europskoj periferiji, i europski i demokratski razvitak Bosne i Hercegovine je činjenica da je potiče i nameće radikalna i ekstremna bošnjačka većina, koju predvodi vojnik njihove armije, jasno govori o nedobronamjernosti, odnosno o pokušaju denacionaliziranja i Srba i Hrvata i islamiziranju, kroz “građaniziranje”, Bosne i Hercegovine i nebošnjaka u cjelini.

Komšić se svojim radikalizmom u kojem prijeti svima koji ne misle kao on, kao oni za koje radi, lažno predstavlja građaninom. Pojam građanin za bošnjačkog slugu, i zeta, je veća nepoznanica negoli bilo kome u beha zajednici. Kada bi Komšić uistinu bio ideološke  građanske opcije za takvog građanina glasovali bi i Hrvati i Srbi, a ne samo Bošnjaci. Oni koji su glasovali za vojnika muslimanske armije iz vremena vjerskog beha sukoba pokazali su, a on to i potvrđuje, čiji je i kakva mu je politika budućeg uređenja Bosne i Hercegovine. Za građanina i opciju građanske države zasigurno nikada i ni u kojem slučaju ne bi glasovali ni ratni Muslimani ni poratni Bošnjaci kao najbrojniji beha narod. To nikad i nigdje u svijetu nije zabilježeno da brojniji narod neke multinacionalne i multikonfesionalne zajednice glasuje za predsjednika građanina. Takvim izborom taj narod bi se odrekao svoje nacionalne države. Svog nacionalnog identiteta. A koji bi to narod učinio. Za građansku opciju ako bi netko i glasovao onda bi to mogao biti samo malobrojniji narod, budući da bi u tome mogao vidjeti neku svoju sigurnost.

Po bošnjačkom radikalizmu, i onom što su u njihovu radikalizaciju, i deeuropeizaciju, uložile islamističke zemlje, financijski, edukativno, i vojno, oni ne smiju ni u pomisli birati građanina, ili se na bilo koji drugi način određivati za građansku   opciju Bosne i Hercegovine.

Još je daleko, zapravo nedokučiva je kritična masa u Bošnjaka za odricanje nacionalnog identiteta bilo Musliman ili Bošnjak u korist „Građanina“. I ne samo to, današnji Bošnjaci se čak i ne smiju odreći svog novoizabranog nacionalnog identiteta zbog velikog uloga islamskih zemalja u njihovo radikaliziranje. Ono čega su se smjeli, čega su se zapravo i morali odreći je europejstvo, i na tom polju su izgubili svaku poveznicu s Europom i njenim vrijednostima. Kroz građaniziranje „krčme pogašenih svjetla“ ideologijom ratnika i vojnika odlikovanog ordenom jedne vojske, muslimanske, u beha vjerskom sukobu, Bosna i Hercegovina postaje globalni muslimanski laboratorij za razvitak oružja za masovno ubijanje kršćana, ne samo u tom mračnom crnilu, već i u Europi.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Nuncij odlikovao mrzitelja Hrvata

HF

BiH po mjeri Amerikanaca

HF

Nezabilježeni povijesni poraz i poniženje Europe

HF

Pismo Marije Kumičić

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više