Hrvatski Fokus
Hrvatska

Na Prisavlje dolazi “stručnjak za ustaše”

Nakon što je Tuđman zaustavio Srbiju u pohodu na Hrvatsku, UN pritišće Hrvatsku zbog “ne suradnje s Haagom”

 

Daleko od toga da mislim da me se netko zaželio, da se zaželio mojih pisanja na ovom portalu, jer već dugo nisam ništa napisao. Nisam, jer sam se „ispuhao“. Jer nemam što pisati o korona virusu. Mogu samo reći da mi je sve to sumnjivo. Te da tu vidim ostvarenje onog proročanstva iz Otkrivenja. Dakle, samo mogu ponavljati ono što sam napisao ovaj put još „paprenije“. Kao za onu ploču u Jasenovcu. Gdje pozivam Ognjena Krausa da zapali stotinjak svijeća ispod nje radi vjerodostojnosti, pa ću zbog te vjerodostojnosti reći, da je svaki „ljevičar“ u stanju kriomice nacrtati kukasti križ na javnoj površini, pa zvati HRT i Milorada Pupovca.

U nastavku, sve po scenariju… hrvatski novinari pišu za glavne medije na zapadu i Pučki pravobranitelj (Pučka pravobraniteljica) za State Department o porastu fašizma (ustaštva), čitaj nacizma u Hrvatskoj. A na Prisavlje dolazi „stručnjak za ustaše“. Pa o indoktrinaciji mladih Hrvata ustaštvom. Recimo da je ovo baza jedne piramide vlasti. A vrh UN-a. Stoga moramo na UN, kojega ja optužujem da ima plan za genocid nad Hrvatima. U tom planu, UN se koristi glupim lažima i kontroverzama. Kao jalovim rezolucijama UN-a. Ne znam, koliko je ono puta bila predložena rezolucija UN-a za Jugoslaviju koja se raspadala u krvi Hrvata. Pa Rusija (Vitaljij Ćurkin) stavi veto na tu rezoluciju. Pa Hrvatska može tužiti UN zbog manipuliranja rezolucijom UN-a. Jer je predlagatelj rezolucije morao znati da će jedna članica stalnog Vijeća sigurnosti (Rusija) staviti veto na tu rezoluciju. U korist srpskog genocida nad Hrvatima. Pa smo imali „zabranu istrage Ante Gotovine“… Nakon što je Tuđman zaustavio Srbiju u pohodu Srbije na crtu Virovitica-Karlovac-Karlobag, UN pritiska Hrvatsku zbog „ne suradnje sa Haagom“, kažu, zbog sprječavanja istrage haaških istražitelja Ante Gotovine. Dok isti UN, odnosno tužiteljica UN-a Carla del Ponte izdaje potjernicu za Antom Gotovinom, i nudi 5.000.000 dolara onome tko otkrije gdje se krije. Tu bi se netko morao pitati: Kako je moguće sprječavati istragu onoga koji se krije?

Pa „podjela BiH“ („agresija Hrvatske na BiH“) i „muslimani jedina žrtva“, prije toga „Europa ne će muslimansku državu u Europi“. Ako su Tuđman i Milošević podijelili BiH, granica te podjele je morala biti između Knina i Beograda. Zašto onda, sutradan nakon te podjele Milan Martić nije predao oružje Franji Tuđmanu? Ako su muslimani bili jedina žrtva, na muslimane su morala postojati, najmanje dva agresora. Kad tamo, na sudu samo jedan „agresor“ Hrvatska. Ako Europa ne će muslimansku državu u Europi, zašto je Europa osudila Hrvatsku za „agresiju na BiH“. Na suđenju zatvorenom za javnost na kojem su svjedočili zaštićeni svjedoci protiv Hrvatske (Josip Manolić)? Uostalom, je li „Hrvatska izvršila agresiju na BiH ili na pola BiH? Kako je nastala RS? I na koncu, ako su muslimani u BiH bili jedina žrtva u BiH. I ako Europa nije htjela muslimansku državu u Europi, kako se od muslimana kao „jedine žrtve“ stvorilo „Bošnjaka“ koji ima svoju državu u Europi. Sve je ovo za UN, Bruxelles, sud Pravde u Den Hagu i za sud za ljudska prava u Strasbourgu. A film Dnevnik Diane Budisavljević za domaću politiku i za domaće pravosuđe. Jer oni koji obećavaju prestanak rata ustaša i partizana, snimili film iz Drugog svjetskog rata, u kojem su ustaše ratni zločinci.

Zato opet kažem da Ante Gotovina i Ivan Zvonimir Čičak mogu osloboditi, danas hrvatsku petorku u Haagu, Prlić i ostali. Kao svjedoci velike manipulacije UN-a na štetu jednog naroda i jedne članice UN-a, jer je svima jasno da je onaj intervju pok. Ive Pukanića s Antom Gotovinom bio jedan čin te manipulacije. Valjda, dokaz da Hrvatska ne surađuje sa sudom u Haagu. Tko zna? To znaju Gotovina i Čičak.

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

KOS je osnovao tjednik Nacional

HF

Ne mogu šutjeti

HF

AFORIZMI – Na ispitu zrelosti

HF

Program tajnog biološkog oružja

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više