Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Bošnjačka “građanska” zajednica je najcrnji oblik rasizma

Građanizam je zbir nacizma, fašizma, osmanizma, isilizma i komunizma na početku trećeg desetljeća XXI. stoljeća

 

U tridesetogodišnjem mirnom promatranju svih političko interesnih beha aktera zajedno s Haaškim interesentima i gotovo glavnim razbijačima beha zajednice, i sijačima mržnje, smrtnog nestajanja Bosne i Hercegovine, nitko se još ne pojavljuje istinskim bosanskohercegovačkim domoljubom, koji bi pokušao zemlju istrgnuti iz tolike nepravde, mržnje i islamskog radikalizma, koji se pokazuje rak ranom beha društva. Uz opasnost kakvu širi, već uveliko i ruši svu beha šarolikost koja ju je u prošlosti činila svjetskim raritetom. Ne biraju sredstva i načine kako je osvojiti, a ako se ne može okupirati onda je treba srušiti u temelju. I kreću svom žestinom, oružjem kakvim su se u prošlosti služili svi brojniji narodi u složenim i heterogenim zajednicama veliki, nespojivih razlika i posebnosti kakva je i bosanskohercegovačka.

Bošnjački radikalisti koje predvodi njihov prvi član u beha Predsjedništvu vojnik armije etničkog čišćenja Hrvata, Željko Komšić, izabrali su u svijetu propalu, što govori o njihovoj drskosti i pobjedničkoj euforiji, metodu građaniziranje, što je zapravo islamiziranje malobrojnijeg hrvatskog naroda. Odjekuju, daleko glasnije, čak prijeteći glasovi u federalnom beha dijelu, čime se pokušava ušutkati i pokoriti hrvatski narod, građanizacija, građanizacija, i opet građanizacija Hrvata. Ni glasa o građaniziranju Bošnjaka, što jasno govori da je potrebno samo Hrvate “građanizirati” jer Bošnjaci su već islamizirani. Znači islamizirani narod se ne može građanizirati, a to opet govori kako postoji znak jednakosti između građanske i islamske Bosne i Hercegovine. Jedno te isto. Na opciju “građanska” stavljaju smokvin list, i čuje se kombinacija spoja, koji isključuje jedan drugi, “multietnička građanska” Bosna i Hercegovina. Opet tipični bošnjački spin. Zar je moguća takva kombinacija multietničkog i građanskog. Apsolutno nemoguća. No i to je u ovako nemogućoj i neodrživoj Bosni i Hercegovini moguće. Kao i što je sve nemoguće moguće i moguće nemoguće.

Ako je Bosna i Hercegovina multietnička onda zasigurno nije građanska, kao i ako je građanska onda nije multietnička. Očito je namjera agresora na Bosnu i Hercegovinu da “građaniziranjem” Hrvata demultinacionaliziraju, demultikonfesionaliziraju, zapravo bošnjačiziraju i u konačnici islamiziraju zemlju. Širi se, u višeslojnim zajednicama velikih nacionalnih, vjerskih, kulturnih, svjetovnih i civilizacijskih razlika, neprimjenjiva i nemoguća zločinačko okupatorska, politika jedan čovjek jedan glas. Osvajačka politika brojnijeg bošnjačkog naroda, kojom drže zamahnuti mač iznad malobrojnijih Hrvata, ispod kojeg je gotovo nestalo i suverenosti i konstitutivnosti, i prava, i pravde, i jednakosti i slobode i svih drugih temeljnih prava, sloboda, i dostignuća suvremenog slobodnog i demokratskog zapadnog svijeta. U takvim društvima diktature brojnijeg naroda, odnosno jedne nacionalne i vjerske većine nad drugom manjinskom zaustavljen je svaki oblik istinske demokracije i zemlja ulazi u najteži, najbrutalniji i najrigorozniji stadij političke, u većem dijelu vjerske, u beha slučaju islamske strahovlade. Takvom politikom započinje, u Bosni i Hercegovini se nastavlja, proces mirnog i “legalno legitimnog” etničkog čišćenja i progona Hrvata što je vrlo kratak put u otvorenu fizičku muslimansko-bošnjačku agresiju osvajanja teritorija.

Kamo s Bošnjacima, Hrvatima, Srbima, Ostalima, i Seljacima u “građanskoj” beha zajednici, pod vojnom diktaturom ratnika okićenim, od strane ratnog zločinca Alije Izetbegovića, zlatnim ljiljanom za uspješno etničko čišćenje hrvatskih prostora kroz koje je prošao s mudžahedinima, vehabijama i današnjim isilovcima. Kakvo ime dati tom novom narodu i entitetu, “Građanska”, čija bi to bila država i koja bi joj zemlja bila uzor ako se sve države u svijetu zovu po narodu koji u njoj živi. Njemačka je njemačkog naroda, Francuska francuskog, Italija talijanskog, Hrvatska hrvatskog, Srbija srpskog, Turska turskog i tako redom u svim zemljama svijeta s izgrađenim nacionalnim identitetom. Biti građanska znači biti ničija. Građanin je svjetski, samo mjestom grada definirani pojam, bez ikakva identiteta. Kao što je i pojam seljaka vezan za selo, i ništa drugo. Zasigurno je bošnjačka politika “građaniziranja” beha društva iz razloga velikog broja Bošnjaka koji žive u gradovima, i velika diskriminacija, ne samo prema Hrvatima i Srbima, već i prema seljacima razasutih po beha selima. Takva “građanska” zajednica je najcrnji oblik rasizma, s tendencijom fašizma i nacizma prema “negrađanima” narodima izgrađenog nacionalnog, vjerskog, kulturnog i civilizacijskog identiteta.  

Što bi bilo sa vjerskim objektima u “građanskoj” Bosni i Hercegovini? Ono što je Enver Hohxa napravio u Albaniji, Staljin u Rusiji, Ceauşescu u Rumunjskoj, Castro na Kubi. Bi li se uz crkve rušile i sve džamije, pa i one što su ih izgradile islamske zemlje. Što bi bilo u muslimansko-bošnjačkoj “građanskoj” Bosni i Hercegovini sa narodima izgrađenog nacionalnog identiteta, Hrvatima, Srbima i Ostalim? Zasigurno bi morali prihvatiti islam kao vjeru “građana”.

U koji red naroda bi bili odgurnuti “negrađani” i negrađanizirani, pokazuje današnji položaj Hrvata u “građanskoj” beha federaciji. Naprosto, u “građanskoj” Bosni i Hercegovini pod vjerskom vladavinom muslimana Bošnjaka nastao bi još agresivniji progon Hrvata, istog intenziteta kakvim ih se protjeralo tijekom osmanlijske vladavine,  muslimanske agresije, i onog progona kroz izborni proces marginalizacije i majorizacije. Stoga, svaki oblik “građaniziranja” Bosne i Hercegovine i njezine nacionalne, vjerske, kulturne i civilizacijske šarolikosti je zapravo nastavak turske prisilne islamizacije autohtonog katoličkog naroda. To je ideologija opasnija čak i od sjeverno korejske, ravna odeologiji ISIL-a. „Građanizam“ je zbir nacizma, fašizma, osmanizma, isilizma i komunizma na početku trećeg desetljeća XXI. stoljeća.

Vinko Đotlo

Povezani članci

Strahota ‘građanstva’ bosanskih unitarista

HF

Hrvatske žrtve pobila Armija BiH

HF

Merkel za unitarnu BiH

HF

Državna bošnjačka mafija

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...