Hrvatski Fokus
Društvo

Zaštitite Europu, zaštitite Hrvatsku od LGBTQ diktature!

Potpišite peticiju Europskoj komisiji i obranite slobodu!

 

Europska komisija želi nametnuti strategiju koja bi sve zemlje EU-a podčinila LGBTIQ ideologiji. Oni koji ne slijede diktat nove LGBTIQ Europe bit će isključeni iz svih financijskih sredstava EU-a, uključujući Fond za oporavak za suočavanje s krizom uzrokovanom koronavirusom.

Zaštitite Europu, zaštitite Hrvatsku od LGBTQ diktature! Potpišite peticiju Europskoj komisiji i obranite slobodu!

Europska komisija je 12. studenog objavila namjeru prisile svih EU zemalja na prihvaćanje LGBTIQ ideologije. Kako bi to učinili, namjeravaju izbrisati pravo svake zemlje da koristi pravo na ‘veto’ kako bi zaštitila svoje građane i suverenitet.

Ovo je vrlo opasna strategija kojom se želi prisiliti zemlje na pravnu integraciju sljedećih točaka:

  • Uvođenje zločina „homofobije“ na europskoj razini
  • De facto priznanje istospolnih zajednica u svim europskim zemljama
  • Uvođenje rodnog obrazovanja u škole
  • Zakonsku promjenu “roda” bez dobnih ograničenja – čak i za djecu!
  • Dodjelu sredstava LGBTIQ udrugama
  • Korištenje europskog Fonda za oporavak s naglaskom na LGBTIQ zajednicu

Oni koji ne slijede diktat nove LGBTIQ Europe bit će isključeni iz financiranja od strane EU, uključujući Fond za rješavanje krize i oporavak od pandemije koronavirusa.

Helena Dalli, europska povjerenica za ravnopravnost i izvjestiteljica za tekst ove strategije, rekla je kako će europske zemlje koje ne poštuju strategiju biti kažnjene: “Čvrsto sam uvjerena kako je to je način kako državu članicu dovesti u red”, rekla je pojasnivši: “U redu, ne ćete dobiti dio koji biste trebali dobiti ako ne poštujete vladavinu zakona”.

Za EU diktatore, LGBTIQ ideologija jednaka je “vladavini zakona”. Razumijete li što čine? Ekonomske ucjene u kriznim vremenima dostojne su najopakijih diktatura! U vremenima financijske krize zbog COVID-a žele uskratiti financijsku potporu svim suverenim državama koje se protive zlouporabi ovlasti EU u svrhu nametanja ideološke diktature! Zapravo koriste korona krizu kako bi nametnuli svim europskim zemljama novu LGBTIQ ideološku kolonizaciju koja želi uništiti našu kulturu, identitet i vjeru.

Bez vaše pomoći nećemo ih moći zaustaviti. Zaštitite Europu, zaštite Hrvatsku! Potpišite peticiju Europskoj komisiji i obranimo našu slobodu! Strategija koju Komisija promiče krši Europske ugovore!

Europski parlament i Europsko vijeće ne mogu uvesti zločin “homofobija” jer je to van njihovih ovlasti, kako je utvrđeno u članku 83. Ugovora o funkcioniranju EU-a. Ali svoj plan svejedno planiraju provesti. Namjera im je nametnuti LGBTIQ ideološku viziju onim zemljama koje su i dalje snažno vjerne svojim kršćanskim i demokratskim korijenima. Kroz iskorištavanje njihove potrebe za ekonomskom pomoći u suzbijanju pandemije, istovremeno oduzimajući pravo da stave veto na diktate iz EU-a. Neke države su se već hrabro pobunile. Poljska i Mađarska su stavile veto na Fond za oporavak. Mađarska predlaže nove amandmane za zaštitu prirodne obitelji.

Prorežimski mediji su već krenuli s napadima. Ne možemo dopustiti da nam ova Komisija uskrati suverenost! Žele nametnuti svoju ideološku viziju obitelji, spolni odgoj za našu djecu, ali prije svega žele biti sigurni da će naša uvjerenja biti kažnjena europskim zakonom protiv homofobije. Hoćete li biti uz nas u ovoj borbi za našu slobodu?

Potpišite našu peticiju i dodajte svoje ime tisućama europskih građana koji vole i brane demokraciju.

Europa kakvu poznajemo je utemeljena na kršćanskim vrijednostima katoličkih utemeljitelja kao što su Adenauer, Schuman i De Gasperi.

S druge strane, Europa Ursule von der Leyen želi izbrisati svoje kršćanske korijene i kulturu europskih naroda uz podršku elite nesavjesnih globalista predvođenih Georgeom Sorosom, a zatim stvoriti novo društvo: fluidno, bez identiteta, bez veza i bez Boga!

Je li to Europa kakvu želimo vi i ja? Moramo braniti svoje korijene, svoju vjeru, ljepotu obitelji, života i slobode! Ovo je antropološka bitka u kojoj se kockamo s našom budućnošću. Hoćete li biti uz mene kako bi pobijedili u ovoj presudnoj bitci?

Potpišite za slobodu! Vaš doprinos je bitan! Potpisom ćete poslati poruku Ursuli von der Layeru i podržati borbu naših saveznika u Europskom parlamentu koji brane naše vrijednosti.

Vaša pomoć nam je iznimno važna. Važno je da doprinesete potpisivanjem, a zatim i dijeljenjem peticije na svim svojim društvenim mrežama i sa svim svojim kontaktima. Na taj ćete način pomoći utrostručiti njen utjecaj.

CitizenGo https://narod.hr/eu/citizengo-poziva-na-potpisivanje-peticije-zaustavimo-lgbtiq-kolonizaciju-europe

Povezane objave

Slavonski standardni rječnik

HF

Bez protekcije, molim

HF

MUO i AZOO putem kojim je krenuo Izidor Kršnjavi

HF

Povratak k sebi

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više