Hrvatski Fokus
Feljtoni

Ljudi iz sjene (3)

Za razliku od Parmalata, Agrokorov dug bio je 5,2 milijade eura, a prihod je iznosio oko 7 milijardi eura

 

Upravo je nevjerojatno, a za što ovdje imamo dokaze, da je dio najviših dužnosnika EU-a iskoristio svoj položaj i u ime Europske Komisije davao podršku kriminalnim radnjama Plenkovića i njegovog zločinačkog udruženja grupe BORG. Već u jednom od prvih dokumenata koje posjedujemo od 27. 2. 2017. zločinačko udruženje, koje je Plenković formirao, ima u svome planu – hodogramu isplaniranu kontinuiranu komunikaciju s Europskom Komisijom – očito je to Plenković dogovorio (što i proizlazi iz svjedočenja Martine Dalić USKOK-u). Što je on njima kazao o Agrokoru, vjerojatno da je Agrokor drugi Parmalat (a u Parmalatu je stanje bilo – 14 mlrd. EUR-a duga, 7,5 mlrd. EUR-a prihoda i navodno 10 mlrd. EUR-a na nekim otocima dok je u Agrokoru dug bio 5,2 mlrd. EUR-a a prihod od oko 7 mlrd. EUR-a i ni jedan EUR nigdje otuđen)? Ili su Plenkovića iz EU Komisije nakon što su izlobirani sami i poslali? Moguće zaštitnici Rusa. Netko je komunicirao i podržavao zločinačko udruženje i omogućio da se podrži kriminal, omogućio da se ime Europske Komisije nađe u zločinačkoj dokumentaciji – hodogramu. Sve je to isplanirano prije 26. 2. 2017. kada sam ja bio na tajnom sastanku u Vladi RH.

Je li Europska Komisija sa osobama izvan institucija vlasti kreira planove u suradnji sa zločinačkim udruženjima i ucjenjuje građane, pljačka i radi neopisivu štetu članicama i samoj EU?

Iako sam ja prijavio događaj neprijateljskoga preuzimanja privatnoga društva Agrokor Europskoj Komisiji i poslao opširnu dokumentaciju dobio sam broj iz Komisije EU-a pod kojim je zaprimljena dokumentacija a do danas nisam dobio odgovor. U međuvremenu je bila određena komunikacija gdje su iz Komisije priznali da nisu poštivali rokove, ali nakon dolaska na funkciju Pejčinovic Burić vise nema nikakve komunikacije.

Njemačka kancelarka gospođa Angela Merkel podržava Plenkovića. Opće je poznato da su njemačke delegacije puno puta posjetile Hrvatsku pa i sama Merkel. S druge strane Plenković je najneuspješniji premijer u EU-u i doveo je Hrvatsku u KAOS, a od građana napravio sirotinju. Za vrijeme dok je bio zastupnik u parlamentu EU-a nominiran je za odnose s Ukrajinom.

Aktivno je i javno radio na rušenju dogovora za predsjednika Komisije EU između Merkel – Macrona i otvarao put za nominaciju gospođe Ursule von der Leyen na čelo EU Komisije. RH je dobila potpredsjedničko mjesto u Komisiji EU, a Marija Pejčinović Burić iz RH postala je Council of Europe Secretary General. RH je dobila dobre odbore u Parlamentu EU. RH je kao nova članica predsjedala EU Komisijom. EU Komisiju u Hrvatskoj reprezentira veleposlanik g. Ognjan Vesselinov Zlatev iz Bugarske sugrađanin i prijatelj premijera Plenkovića – Bojka Borisova. Moje je pitanje kako može gospođa njemačka kancelarka Angela Merkel i dr. podržavati Plenkovica koji je uništio (danas je RH najneuspješnija članica EU-a) RH društveno-politički, ekonomski, demografski – dokaz podatci Eurostata. Plenković državom upravlja najblaže rečeno autokratski. Vladavina prava ne postoji u Hrvatskoj. Danas postoji osnovana sumnja (a postoje i dokazi) da je Plenković upravljao sa zločinačkim udruženjem koje je omogućilo najveću pljačku u povijesti ovoga djela EU-a. Je li ovakva snažna podrška Plenkoviću proizašla iz interesa i utjecaja lobija Ruske Federacije?

U prilogu imamo Hodogram Aktivnosti od 27. 2. 2017. zločinačkoga udruženja grupe BORG gdje je između ostalih koraka predviđeno i: Evropska Komisija – Kontaktiranje, kontinuirana komunikacija.

KAKO JE EU KOMISIJA MOGLA SEBI DOZVOLITI DA BUDE DIO HODOGRAMA NEZAKONITE I INTERESNE SKUPINE GDJE SE IZMEĐU OSTALOG PLANIRA UCJENA I OTIMANJE PRIVATNE IMOVINE? Osim toga događanja ovih dana u Bugarskoj i uplitanje Europske pučke stranke zorno prikazuju povrjede ustavnosti i parlamentarizma u Bugarskoj.

(Svršetak)

Ivica Todorić

Povezane objave

Jasenovac – Srbi se švercaju uz Židove (1)

HF

Političari skloniji nestanku nego opstanku (4)

HF

Hrvatski jezikoslovci (6)

hrvatski-fokus

Pedofilija u Srpskoj pravoslavnoj crkvi (12)

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više