Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Njemački dr. pravnih znanosti Reiner Füllmich se ne da globalistima

Vrhovni suci imaju dokaze protiv članova “Hitlerovog Četvrtog Reicha” za nametnute mjere protiv koronavirusa

 

Dr. REINER FÜLLMICH NAJAVIO POČETAK SUĐENJA: NÜRNBERG 2.0

– MEĐUNARODNI KAZNENI SUD ZA ZLOČINE PROTIV ČOVJEČNOSTI ZAPOČINJE U NEDJELJU 4. SRPNJA 2021. UZ UVODNE RIJEČI I DOKAZE VRHOVNOG SUCA I VELIKE POROTE PROTIV ČLANOVA HITLEROVOG 4. REICHA ZA NAMETNUTE MJERE PROTIV KORONAVIRUSA.

SLUČAJ JE PRVI POKRENUO UGLEDNI I JEDAN OD VODEĆIH SVJETSKIH PRAVNIH STRUČNJAKA DR. REINER FÜLLMICH.

SUĐENJE ZAPOČINJE PO EUROPSKOM VREMENU U 17 SATI POSLIJE PODNE (5 pm); Pacifičko standardno vrijeme/PST 8 AM (8 u jutro), Istočno standardno vrijeme/EST 11 AM; United Kingdom, UK – 4 pm

ZA VIŠE OBAVIJESTI MOLIM POGLEDAJTE: https://nurembergtrials.net

PRIJENOS ĆE BITI JAVAN (!) PUTEM veze ZOOM-a: https://zoom.us/j/91093480545

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezani članci

SMISAO USTAŠEVANJA DANAS – Zašto neki pomažu SDP-ovu morbidnu kampanju!?

HF

Dragi Mate, hvala ti na svemu što si dao za Boga i Hrvatsku

HF

Predavanja pravaša u hrvatskome Srbu

HF

Planirani zločin rušenja helikoptera EZ-a

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...