Hrvatski Fokus
Vanjska politika

DeSantis čini svoj najveći antikomunistički potez

Florida će formirati novu knjižnicu pod nazivom “Portreti u domoljublju” i svjedočili o strahotama komunističkih režima

 

Guverner Floride Ron DeSantis usvojio je tri zakona koji se tiču ​​obrazovanja i zahtijeva da se studenti Floride upute o zlima komunizma. Ranije guverner je službeno zaustavio predavanje kritičke teorije rase u svim školama u državi. Dok je potpisivao ove račune, DeSantis je rekao: „Tužna je činjenica da samo dva od pet američkih građana mogu imenovati tri vladine podružnice, a više od trećine Amerikanaca ne može imenovati niti jedno pravo koje im je zajamčeno Prvim amandmanom. Jasno je da moramo učiniti više kako bismo svoje učenike educirali u građanstvu.”

 „Ovaj prijedlog zakona“, rekao je, „također povećava naše prethodne napore u građanskom sektoru da dodamo još jedan zahtjev za srednjoškolske razrede da učenici uče o zlima komunizma. Na Floridi imamo brojne ljude, posebno u južnim dijelovima države, koji su izbjegli diktature i uspjeli doći u Ameriku.” DeSantis je također dodao da je vrlo važno da djeca razumiju zašto bi osoba krenula opasnim putovanjem da napusti svoju komunističku domovinu i ode u Ameriku. “Želimo da studenti znaju razliku. Zašto bi netko, recimo, otišao preko oceana zaraženih morskim psima da bi došao na Floridu?” On je rekao: „Zašto bi osoba napustila Vijetnam? Zašto bi riskirali svoje živote da bi ovdje došli? Važno je da to razumiju. Sada će Florida formirati novu knjižnicu pod nazivom “Portreti u domoljublju” kako bi studenti mogli vidjeti domoljube koji su ovdje došli nakon što su svjedočili strahotama komunističkih režima.” Nacrt zakona posebno je usmjeren na nastavne planove i programe srednjoškolskih razreda koji zahtijevaju razgovore o “političkim ideologijama koje su protiv načela demokracije i slobode bitne za načela SAD-a, poput totalitarizma i komunizma”. “Nacrt zakona nadalje traži da srednjoškolci prođu test građanske pismenosti bez posljedica visokog udjela”, kaže se u prijedlogu zakona.

Blake Ambrose. https://patriotedition.com/desantis-makes-his-biggest-anti-communist-move-yet/

Povezani članci

Strah od salafističke mladeži

HF

I Židovi bježe s Otoka

HF

Vjetrovi rata, ljudski i Božji planovi

HF

Amerika je potpuno korumpirana

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...