Hrvatski Fokus
Vanjska politika

DeSantis čini svoj najveći antikomunistički potez

Florida će formirati novu knjižnicu pod nazivom “Portreti u domoljublju” i svjedočili o strahotama komunističkih režima

 

Guverner Floride Ron DeSantis usvojio je tri zakona koji se tiču ​​obrazovanja i zahtijeva da se studenti Floride upute o zlima komunizma. Ranije guverner je službeno zaustavio predavanje kritičke teorije rase u svim školama u državi. Dok je potpisivao ove račune, DeSantis je rekao: „Tužna je činjenica da samo dva od pet američkih građana mogu imenovati tri vladine podružnice, a više od trećine Amerikanaca ne može imenovati niti jedno pravo koje im je zajamčeno Prvim amandmanom. Jasno je da moramo učiniti više kako bismo svoje učenike educirali u građanstvu.”

 „Ovaj prijedlog zakona“, rekao je, „također povećava naše prethodne napore u građanskom sektoru da dodamo još jedan zahtjev za srednjoškolske razrede da učenici uče o zlima komunizma. Na Floridi imamo brojne ljude, posebno u južnim dijelovima države, koji su izbjegli diktature i uspjeli doći u Ameriku.” DeSantis je također dodao da je vrlo važno da djeca razumiju zašto bi osoba krenula opasnim putovanjem da napusti svoju komunističku domovinu i ode u Ameriku. “Želimo da studenti znaju razliku. Zašto bi netko, recimo, otišao preko oceana zaraženih morskim psima da bi došao na Floridu?” On je rekao: „Zašto bi osoba napustila Vijetnam? Zašto bi riskirali svoje živote da bi ovdje došli? Važno je da to razumiju. Sada će Florida formirati novu knjižnicu pod nazivom “Portreti u domoljublju” kako bi studenti mogli vidjeti domoljube koji su ovdje došli nakon što su svjedočili strahotama komunističkih režima.” Nacrt zakona posebno je usmjeren na nastavne planove i programe srednjoškolskih razreda koji zahtijevaju razgovore o “političkim ideologijama koje su protiv načela demokracije i slobode bitne za načela SAD-a, poput totalitarizma i komunizma”. “Nacrt zakona nadalje traži da srednjoškolci prođu test građanske pismenosti bez posljedica visokog udjela”, kaže se u prijedlogu zakona.

Blake Ambrose. https://patriotedition.com/desantis-makes-his-biggest-anti-communist-move-yet/

Povezane objave

Je li Trump Putinov trojanski konj?

HF

Američki Pentagon znao je za COVID

HF

Totalitarni Novi Svjetski Poredak

HF

Dvadeset posto Talijana za Ducea

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više