Hrvatski Fokus
Kolumne

Pridružite se milijunima probuđenih u svijetu i pružite otpor teroru psihopata

Na djelu je novo retardirano koje vodi u totalnu retardaciju i degradaciju svega ljudskog i trajat će sve dok ne pružite otpor i kažite DOSTA!

 

Stvarno nastojim ne osuđivati, nego razumjeti, suosjećati i prihvaćati različita ljudska ponašanja, ali ovo moram baš ovako reći iako znam da će zvučati kao osuđivanje: Ovo vam je sve zbog BRNJICA!

Kad ste pristali nositi krpenu brnjicu preko usta pristali ste na dresuru, ušutkavanje, podčinjenost i poniženje, odrekli ste se svojih prava i sloboda, ljudskog dostojanstva i zdravog razuma. Odavno su globalističke elite proizvodile krize, ratove, bolesti, glad i duhovno siromaštvo, a ljudi su nasjedali, zaslijepljeni ispraznim konzumerizmom i osjećajem lažne sigurnosti. Ali kad su stigle brnjice, koje su oduvijek imale samo jednu svrhu – obilježavanje i ponižavanje robova, to je svima trebao biti ALARM ZA BUĐENJE! Ali ne, pristali ste i na brnjice i sve druge besmislene ponižavajuće mjere dehumanizacije, pristali ste na mučenje vlastite djece, propadanje fizičkog i psihičkog zdravlja i propadanje ekonomije.

Gledate smiješne igrokaze loših glumaca iz stožera na televiziji i znate da vas lažu, negdje duboko u vama sigurno se nešto buni protiv te diktature ali i dalje pristajete, poginjete glavu i puštate da vam uvlače nekakve štapove u nos i pištoljem “mjere temperaturu”.

Znate da vas nitko nema pravo ničim ucjenjivati, ali ipak pristajete na eksperimentalni fix za koji ste sigurno svašta čuli, ali vam je lakše pognuti glavu, zavrnuti rukav i primiti fix nego razmisliti svojom glavom i donijeti vlastite izbore.

Živite na automatskom pilotu u iluziji lažne sigurnosti iako znate da vam sigurnost ne daje ni vlast ni stožer ni taj posao kojeg radite i od kojeg vam ostaju mrvice nakon što nahranite izrabljivački državni i bankovni aparat.

Mislili ste da će ovo završiti i stvari se vratiti na staro ako budete poslušni? E, pa ne će. Nema više starog, koje je ionako bilo lažno, a nema ni novog normalnog. Ovo je NOVO RETARDIRANO koje vodi u totalnu retardaciju i degradaciju svega ljudskog i trajat će sve dok ne pružite otpor i kažete DOSTA. Bez agresije, samo odlučno NE PRISTAJEM, NE SUDJELUJEM.

Razumijem da su nas stoljećima programirali na poslušnost i nepropitkivanje, ali sada je stvarno došlo vrijeme za PREOKRET. Sada kada se ZLO tako otvoreno pokazuje, kada se čovječanstvo ubrzano budi, kada zahvaljujući tehnologiji imamo mogućnost informiranja i povezivanja, upravo sada je lakše nego ikada prije otvoriti oči, probuditi SAVJEST i LJUDSKOST, preuzeti ODGOVORNOST za svoj život, pridružiti se milijunima probuđenih u svijetu i pružiti OTPOR teroru kojeg provodi šačica psihopata koji nemaju nikakvu drugu moć osim naše pasivnosti.

MOĆ zaista jeste u našim rukama, samo da shvatimo da smo mi NAROD, da vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu, a političari su samo jedan SERVIS kojemu je posao izvršavati volju naroda. Ako to loše rade, trebamo zaposliti druge, jer oni su naši zaposlenici koje mi plaćamo a ne obrnuto.

Sve to možemo napraviti legalnim i mirnim putem, jedino šta nam treba je djelovanje iz SAVJESTI, ODGOVORNOSTI I LJUDSKOSTI, umjesto iz straha, ega i konformizma. GRAĐANSKI NEPOSLUH je naše demokratsko pravo, a PRIZIV SAVJESTI je upisan u Ustav. I BACITE više te glupe brnjice u SMEĆE, od njih je sve počelo.

Anita Šupe, https://www.facebook.com/profile.php?id=100010025233142

Povezane objave

​Neka Dežulović svoju nagradu posveti Igoru Mandiću

hrvatski-fokus

Rodna teorija je pseudoznanost

HF

Plenković je svim događajima vezanim uz Agrokor/Fortenovu osobno upravljao od prvog dana do danas

hrvatski-fokus

Igra je gotova – ovo više ne će stati

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više