Hrvatski Fokus
Kultura

Tradicionalna ljetna Likovna kolonija “Stubaki 2021.”

Provedite s nama ugodno subotnje prijepodne podno brda Kamenjak

 

Koloniji se odazvalo i svoje sudjelovanje potvrdilo 20 autora, profesionalaca i amatera iz Jastrebarskog, Zagreba, Varaždina, kao i članovi Likovnih udruga, te samostalni autori iz Krapinsko-zagorske županije.

Turistička zajednica Općine Stubičke Toplice, pod općim pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice uz suradnju s Udrugom veterana Domovinskog rata “Barun“, organizira 24. tradicionalnu ljetnu Likovnu koloniju “Stubaki 2021.“, koja će se održati u subotu na prostoru Rekreacijskog centra Josip Mirt Teček u naselju Pihači s početkom u 10 sati. Tada će se sudionicima podijeliti materijali, upoznati ih s lokacijama interesantnima za motive,  a zatim će se prevesti na izabrane lokacije te se sa samim radom kolonije predviđa započeti u 11 sati. U 14 sati bit će vrijeme za zajednički objed te izložbu slikarskih radova nastalih na ovogodišnjoj Likovnoj koloniji na koju se odazvalo i svoje učestvovanje potvrdilo 20 autora, profesionalaca i amatera iz Jastrebarskog, Zagreba, Varaždina, kao i članovi Likovnih udruga, te samostalni autori iz Krapinsko-zagorske županije.

– Veselimo se ponovnom susretu s dragim prijateljima, kao i novim sudionicima Likovne kolonije “Stubaki 2021.“ koji će nam se ove godine prvi puta pridružiti – poručuju iz Turističke zajednice Općine Stubičke Toplice.

Provedite s nama ugodno subotnje prijepodne podno brda Kamenjak.

Anđelka Felja

Povezane objave

Noćne ptice Duška Šibla

hrvatski-fokus

Improvizacija kompozicije Mladena Žunjića

HF

Vlaho Bukovac na brodu

HF

Pogled u atelijer Zorana Šimunovića

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više