Hrvatski Fokus

Dok se narkodileri kriju, dotični otvoreno dilaju Veliku Srbiju. Dajući SANU-u povod iz Hrvatske za Veliku Srbiju

 

Ne znam kako nazvati NDH po Slavku i Ivi Goldsteinu. Ne ću to nazvati Istina Goldsteina o NDH. To mi se ne sviđa, jer postoji samo jedna istina. Pa ću reći kako je to karakter NDH po Goldsteinima, što je po mom mišljenju za pravosuđe. Zato se može reći, kako je baš ono Orwellovo kontroliranje prošlosti, radi kontroliranja sadašnjosti i budućnosti. A da je to i istina, to je za pravosuđe. Vidjet ćemo kako, pa da ne navodimo svu kronologiju (političkih) događaja s pravnog aspekta.

Skratimo to pitanjem: Može li se srpska agresija – „srpska ugroženost“ (Memorandum SANU-a) pravno povezati s Goldsteinovim karakterom NDH? Još važnije, jesu li Viktor Novak (Magnum Crimen) i Joža Horvat bili mentori Dobrice Ćosića, te na kraju, jesu li pok. Slavko Goldstein, njegov sin Ivo, Tvrtko Jakovina, Dragan Markovina i Hrvoje Klasić nasljednici Viktora Novaka i Jože Horvata? Ima li tu materijala za pokretanje pravosudnog procesa protiv njih? Sigurno ima. Njih se može optužiti da su oni agenti SANU-a. A poznato je da SANU vodi srpsku genocidnu politiku prema Hrvatima zbog NDH (Jasenovca)! E pa, da je to, i istina što dotični govore o NDH, kada se zna da je program SANU-a – Srbija do crte: Virovitica-Karlovac-Karlobag, s Ovčarama i Škabrnjama, dužnost i zadaća hrvatskog intelektualca je tu istinu – negirati i tajiti. Ne davati povod SANU-u za Veliku Srbiju, punu masovnih grobnica Hrvata. I nakon nepotpunog uspjeha Srbije za ostvarenje SANU-ova cilja, slijedi „znanstveni zahvat“ „obranimo povijest“ i „srpski Novi Svet“ u kojem sudjeluju navedeni Hrvati što je za Međunarodni sud Pravde u Den Haagu, gdje bi dotične trebalo optužiti kao najveće kriminalce. Dok se narkodileri kriju, dotični otvoreno dilaju Veliku Srbiju. Dajući SANU-u povod iz Hrvatske za Veliku Srbiju.

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Moja kobila Suzy!

HF

Sigurnosna kultura

HF

Komemoracija u Vukovaru i HOS

hrvatski-fokus

John Swinton o pokvarenosti novinara

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više