Hrvatski Fokus
Znanost

Pet europarlamentaraca jasno su se suprotstavili Covid putovnicama

Održana drugu konferencija za medije protiv Covid tiranije u Europskoj uniji

 

DRUGA KONFERENCIJA ZA TISAK DISIDENATA EUROPSKOG PARLAMENTA

U četvrtak 28. listopada 2021. pet članova Europskog parlamenta koje su mainstream mediji prozvali disidentima, održali su drugu po redu konferenciju za tisak protiv Covid tiranije u Europskoj uniji. Pet europarlamentaraca jasno su se suprotstavili Covid putovnicama nazvanim „zelene putovnice“ („Green Pass“) te nametnutom prisilnom cijepljenju protiv COVID-19 i to sa jednim od eksperimentalnih cjepiva koja imaju uvjetno odobrenje.

„Off Guardian“ je objavio i videozapis održane konferencije za tisak gdje je otprilike u 17 minuti rumunjski europarlamentarac Cristian Terhes pokazao javnosti ugovore sklopljene  između EU-a tj. Europske komisije i farmaceutske industrije. I što je javnost mogla vidjeti i saznati? NIŠTA!

Naime, sadržaji ugovora dostavljenih članovima EP-a sklopljenih i potpisanih između Europske komisije i farmaceutske industrije velikim su dijelom ZACRNJEN! Ugovori su zacrnjeni/cenzurirani  jer su – tajni: europska javnost, porezni obveznici EU-a nemaju pravo znati sadžaj potpisanih ugovora. Toliko o transparentnosti Europske unije i Europske komisije. 

Tijekom održane konferencije za tisak, javnosti su se kraćim govorom obratili europarlamentarci – to su isti oni koji su održali prvu konferenciju za tisak 22. listopada (više: Hrvatski fokus br. 592. od 29. 10. 2021.: „Ljudi koji imaju digitalnu propusnicu zarazni su za druge ljude“). Očito je da ovi europarlamentarci nisu na popisu suradnika Georga Sorosa.

 Najupečatljiviji govor održala je njemačka europarlamentarka Christine Anderson: „dvije minute njezinog govora jesu najistaknutije, najistinitije minute u povijesti EU-a.“

GOVOR NJEMAČKE EUROPARLAMENTARKE CHRISTINE ANDERSON NA ODRŽANOJ KONFERENCIJI ZA TISAK 28. 10. 2021.

»U cijeloj Europi vlade su se jako potrudile cijepiti ljude. Obećano nam je da će cijepljenje „promijeniti igru“ ​​i vratiti našu slobodu… ispostavilo se da ništa od toga nije istina. Cjepivo vas ne čini imunim, još uvijek se možete zaraziti virusom i još uvijek možete biti zarazni.

Jedino što je ovo cjepivo sigurno učinilo bilo je prosipanje milijardi i milijardi dolara u džepove farmaceutskih tvrtki.

Glasovala sam protiv digitalnog zelenog certifikata još u travnju, nažalost, ipak je usvojen, a to samo pokazuje da postoji samo manjina zastupnika koji se istinski zalažu za europske vrijednosti. Većina europarlamentaraca, iz bilo kojih meni nepoznatih razloga, očito podržava ugnjetavanje naroda, tvrdeći – besramno – da to čine za dobrobit ljudi.

Ali nije cilj taj koji čini sustav tiranskim: to su uvijek metode kojima se dolazi do cilja. Kad god neka vlada tvrdi da joj je na srcu interes naroda, morate o tome ponovno razmisliti.

U cijeloj povijesti čovječanstva nikada nije bilo političke elite koja bi se iskreno brinula za dobrobit običnih ljudi. Zašto itko od nas misli da je sada drugačije? Ako je doba prosvjetljenja išta iznjedrilo, svakako je ovo: nikada ne uzimajte ništa zdravo za gotovo što vam bilo koja vlada kaže.

Uvijek dovodite u pitanje sve što bilo koja vlada čini ili ne čini. Uvijek tražite skrivene motive. I uvijek pitajte cui bono?, tko ima koristi?

Kad god politička elita ovako snažno forsira program i pribjegava iznuđivanju i manipulaciji kako bi ostvarila svoj put, gotovo uvijek možete biti sigurni da vaša korist definitivno nije ono što su imali na srcu.

Što se mene tiče, neću biti cijepljena ni sa čime što nije propisno provjereno i testirano i što nema čvrstih znanstvenih dokaza da prednosti nadmašuju samu bolest u mogućim dugoročnim nuspojavama, o kojima do danas ne znamo ništa.

Ne ću biti svedena na pokusnog zamorčića cijepljenjem eksperimentalnim lijekom, a sasvim sigurno ne ću se cijepiti jer mi to kaže moja vlada i zauzvrat mi obećava da ću dobiti slobodu.

Budimo jasni oko jedne stvari: nitko mi ne daje slobodu jer ja sam slobodna osoba.

Stoga prkosim Europskoj komisiji i njemačkoj Vladi: Bacite me u zatvor, zaključajte me i bacite ključ za sve o čemu brinem. Ali nikada me nećete moći natjerati da se cijepim ako ja, slobodna građanka kakva jesam, odlučim ne cijepiti se.«

Izvor:

OFF GUARDIAN: „WATCH: MEPs Protest Vaccine Passports“ 30.10.2021.;

https://off-guardian.org

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Zahvala donatorima

HF

Zdravstvena dobrobit šuma

hrvatski-fokus

Novi zahtjevi za formalno obrazovanje

HF

Gerardus Mercator u imenu ima šifru

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više