Hrvatski Fokus
Gledišta

I Tomislav je podržao Vučića

»Bijah! Izađoh! Zaokružih… Jer mi je stalo!«

 

Trebalo je proći više od dvije tisuće godina i iznenadno raspisivanje referenduma o promjeni Ustava Republike Srbije da netko zasjeni čuvenu izreku Gaja Julija Cezara, koji je u izvješću Rimskom Senatu poslije brze pobjede nad pontskim kraljem 47. godine prije Krista, jednostavo rekao: “Veni! Vidi! Vici!”!!!

To je upravo danas uspjelo našem Caesaru @tomezigu kao Demokratskom institutu, jer mu je stalo: Bijah! Izađoh! Zaokružih… Jer mi je stalo! Demokratski instituti ne bi smjeli imati solucije…

Svoj zaokruženi glasački listić @tomezig je sigurno snimio mobitelom i snimak poslao Senatu kao dokaz svoje izjave, a uz ovakvu izjavu nedostaje još samo njegovo već legendarno: Pametnom dosta!

Očekujemo i debeli opis gornjeg događaja u @tomezigovom debelom godišnjaku za znanstveno uništavanje neistomišljenika (De Bello Gallico) u četiri toma: ”Bijah”, “Izađoh”, “Zaokružih” i “Koliko i kako mi je stalo”!

Branimir Miroslav Tomlekin

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Kao i Dreyfusu podmeću nam antisemitizam

HF

Daniel Srb protiv srpskih četničkih orgija u Hrvatskoj

HF

Najveći upropastitelj hrvatske zajednice

HF

Velikani prošlosti i sadašnjosti

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više