Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

Aktualna vlast provodi sveopću pljačku preostalih dobara

Razni Plenkovići i Tomaševići vode nas ravno u dužničko ropstvo XXI. stoljeća

 

Znamo jako dobro kako je obranjena naša domovina, da bi danas “vladajuća družina” omalovažavala našu narodnu inteligenciju i sposobnosti da živimo od vlastitog rada. Da nam “slučajno” ne bi krenuo opće društveni razvoj države, a posljedično tomu i naše privrede, revno su se pobrinuli nasljednici bivšeg režima, koji su se pobrinuli ostati na vlasti od 1995. sve do danas. Ovo su nove generacije, već ponešto obrazovanih “dužnosnika”, koji osim znanja jezika nemaju baš nekog šireg znanja, pogotovo ne i radnog iskustva u “realnom sektoru”, koji privređuje dodane vrijednosti.

Baš kao i njihovi prethodnici, već od samog oslobođenja Hrvatske, koju smo mi Hrvati željeli ostvariti kroz generacije, počela je OPĆA PLJAČKA svih narodnih dobara gospodarskih stečevina, kao što su od 1945. činili komunisti. Zato se njihovi nasljednici takovog načina “privređivanja”, rado prisjećaju “starih dobrih vremena”, na koje još poneki saborski zastupnik podsjeti narod iz saborski klupa (u kojima udobno sjede primajući još i plaće, od kojih još “udobnije” žive na račun nas ostalih: da je trebalo JOŠ VIŠE nas Hrvata izmasakrirati nakon Drugoga svjetskog rata. Za takav javni iskaz mržnje prema narodu koji ga hrani, nitko nije prozvao te govornike, ali za primjedbu da bi nekoga trebalo gađati jajima (po mogućnosti pokvarenim), osobu koja je to objavila na internetu, privodi se na policiju za ispitivanje! Pa i treba tako, jer ne smiju se jaja trošiti “bez veze”, kada naši umirovljenici nemaju za jesti, a da bi od takve zamisli (dakle, ne od provedene u djelo!) mogao “stradati” naš vrli “premijer” je nedopustivo! On nam jedini još ponekada spomene našeg oca nove hrvatske domovine dr. Franju Tuđmana, pa ga već i zbog toga trebamo “poštivati”, pa tako i “štititi”. No, štiti li taj čovjek nas Hrvate, u našoj domovini, ili možda čak i naše more? Čuje li on glas naroda, i znanja, kojeg naš narod posjeduje, ali se ne dozvoli primjenjivati u domovini, jer za to NEMA MJESTA u našem društvu, Mjesta su “rezervirana” za neznalice, koji se znaju gurati, na beskrupulozne načine, da bi došli do “upravljačkih pozicija”, sa kojih i dalje uništavaju sredstva za život ovoga naroda. 

Zar ne postoje službe u EU-u, kojima se možemo obratiti u vezi KRŠENJA DEMOKRATSKIH PRAVA NAŠEGA NARODA, kakvo provode post- komunistički političari kod nas. Oni jednostavno NE DOZVOLE NARODU DA VLADA u DEMOKRACIJI, nad svojim dobrima (koja su još preostala), jer tako “oni” hoće. Naravno u tomu ih podržava nova “centralistička fašistička tvorevina” zvana “globalizam”, bazirana na velikom kapitalu, oduzetog narodnim većinama, nakupljanjem svog kapitala svijeta u “internacionalne korporacije”. Te moćnike “opća javnost” ne vidi, vide se samo razni Plenkovići, Tomaševići i njima slični, koji nas vode ravno u dužničko ropstvo XXI. stoljeća (za naše puko preživljavanje). 

“Premijer” sa svojim lukavim orkestriranjem JAVNIH MEDIJA, konstantno provodi nad nama Hrvatima “KUHANJE ŽABA”.

Da zbrojimo što se sve “postiglo” u ove godine od oslobođenja naše države: rasprodalo se banke, poduzeća, tvornice, sada se rasprodaje i zemlja u Slavoniji, a more nam je pred “STRJELJAČKIM  VODOM ZA STRIJELJANJE” s navedenim zagađivačima, koje g. Plenković naziva “uspjehom za privredu”?! Da to je uspješni prema planu uništenja POSLJEDNJE preostale PRIVREDE TURIZMA, koja je još ostala djelomično u vlasništvu našega naroda. Svima onima koji znaju i mogu učiniti od ove zemlje turističko-ekološki RAJ za naše EU susjede, kao i za nas same,  proizvodnjom zdrave hrane (a ne kupovinom loše iz uvoza), ta grupa moćnika (koje mi još i za to plaćamo), naočigled i dalje sve UNIŠTAVA. Da bi se pomaknuli sa dna na ljestvici ocjena EU-a po napredovanju gospodarstva, trebamo upotrijebiti sve naše znanje i kapacitete, da se pomaknemo s te točke i postanemo uspješni, a kao prvo, da bi to mogli, trebamo uspostaviti VLAST NARODA, kakva nam pripada u demokraciji, a onda znanstveno-planski razvijati gospodarstvo, s odgovornim ljudima, od naših resursa koje ova naša lijepa domovina posjeduje, dok još ima u njoj našega naroda. Gospoda “drugovi” su do sada jasno pokazali kako se NE RADI, nego kako se samo uništava stečeno i rasprodaju narodna dobra u bescijenje, nazivajući to “uspjehom”!?

Mr. psihologije Vesna Legac, biolog

Povezane objave

Uredne evidencije – djelotvornije upravljanje imovinom

HF

Kako provesti reforme kad ih narod ne će?

HF

Plutajući LNG-terminal je prihvatljiv za okoliš

HF

Vrijeme giganta

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više