Hrvatski Fokus
Znanost

Ehud Qimron: “Osuđen na propast”

Vrhunski imunolog oštro kritizira globalni odgovor na COVID potaknut “lažnom propagandom”

 

 

Profesor Ehud Qimron, voditelj Odjela za mikrobiologiju i imunologiju Sveučilišta u Tel Avivu i jedan od vodećih izraelskih imunologa, napisao je otvoreno pismo u kojem oštro kritizira izraelsko – i doista globalno – upravljanje pandemijom koronavirusa.

Ministarstvo zdravstva, vrijeme je da priznamo neuspjeh

Na kraju će istina uvijek biti otkrivena, a istina o politici koronavirusa počinje se otkrivati. Kada se destruktivni koncepti uruše jedan po jedan, ne preostaje ništa drugo nego reći stručnjacima koji su vodili upravljanje pandemijom – rekli smo vam.

Dvije godine kasnije, konačno shvaćate da se respiratorni virus ne može pobijediti i da je svaki takav pokušaj osuđen na propast. Ne priznajete to, jer ste u posljednje dvije godine priznali gotovo nikakvu pogrešku, ali u retrospektivi je jasno da ste jadno podbacili u gotovo svim svojim postupcima, pa čak i mediji već teško pokrivaju vašu sramotu.

Odbili ste priznati da infekcija dolazi u valovima koji blijede sami od sebe, unatoč godinama promatranja i znanstvenih spoznaja. Inzistirali ste na pripisivanju svakog pada vala isključivo vašim postupcima, i tako kroz lažnu propagandu “prevladali ste kugu”. I opet si ga porazio, i opet i opet i opet.

Odbili ste priznati da je masovno testiranje neučinkovito, unatoč vlastitim planovima za nepredviđene situacije koji to izričito navode (“Plan pripravnosti zdravstvenog sustava za pandemijsku gripu, 2007.”, str. 26).

Odbili ste priznati da je oporavak više zaštitnički nastrojen od cjepiva, unatoč prethodnim saznanjima i opažanjima koja pokazuju da je vjerojatnije da će neotkrovane cijepljene osobe biti zaražene nego oporavljene osobe. Odbili ste priznati da su cijepljeni zarazni unatoč zapažanjima. Na temelju toga nadali ste se da ćete cijepljenjem postići imunitet krda – a i u tome niste uspjeli.

Inzistirali ste na ignoriranju činjenice da je bolest desetke puta opasnija za rizične skupine i starije odrasle osobe, nego za mlade ljude koji nisu u rizičnim skupinama, unatoč znanju koje je došlo iz Kine već 2020. godine.

Odbili ste usvojiti “Barringtonsku deklaraciju”, koju je potpisalo više od 60.000 znanstvenika i medicinskih stručnjaka, ili drugi programi zdravog razuma. Odlučili ste ih ismijavati, klevetati, iskrivljavati i diskreditirati. Umjesto pravih programa i ljudi, odabrali ste stručnjake koji nemaju relevantnu obuku za upravljanje pandemijom (fizičari kao glavni vladini savjetnici, veterinari, sigurnosni službenici, medijsko osoblje i tako dalje).

Niste postavili učinkovit sustav za prijavljivanje nuspojava cjepiva, a izvješća o nuspojavama čak su izbrisana s vaše Facebook stranice. Liječnici izbjegavaju povezivanje nuspojava s cjepivom, da ih ne biste progonili kao što ste to učinili nekim njihovim kolegama. Ignorirali ste mnoga izvješća o promjenama menstrualnog intenziteta i vremena menstrualnog ciklusa. Sakrili ste podatke koji omogućuju objektivno i pravilno istraživanje (na primjer, uklonili ste podatke o putnicima u zračnoj luci Ben Gurion). Umjesto toga, odlučili ste objaviti neobjektivne članke zajedno s višim rukovoditeljima Pfizera o učinkovitosti i sigurnosti cjepiva.

Nepovratna šteta za povjerenje

Međutim, s visina vaše oholosti, također ste ignorirali činjenicu da će na kraju istina biti otkrivena. I počinje se otkrivati. Istina je da ste podigli povjerenje javnosti u vas na neviđeno nisku razinu, i narušili ste svoj status izvora vlasti. Istina je da ste spalili stotine milijardi šekela bez uspjeha – za objavljivanje zastrašivanja, za neučinkovite testove, za destruktivne blokade i za ometanje rutine života u posljednje dvije godine.

Uništili ste obrazovanje naše djece i njihovu budućnost. Zbog vas su se djeca osjećala krivom, uplašena, pušila, pila, postala ovisna, odustala i posvađala se, kao što to potvrđuju ravnatelji škola diljem zemlje. Naštetili ste egzistenciji, gospodarstvu, ljudskim pravima, mentalnom zdravlju i fizičkom zdravlju.

Klevetali ste kolege koji vam se nisu predali, okrenuli ste narod jedne protiv drugih, podijelili društvo i polarizirali diskurs. Žigosali ste, bez ikakve znanstvene osnove, ljude koji su se odlučili ne cijepiti kao neprijatelji javnosti i kao širitelji bolesti. Promičete, na dosad neviđen način, drakonsku politiku diskriminacije, uskraćivanja prava i odabira ljudi, uključujući djecu, zbog njihovog medicinskog izbora. Izbor koji nema nikakvo epidemiološko opravdanje.

Kada usporedite destruktivne politike koje provodite s razumnim politikama nekih drugih zemalja – jasno možete vidjeti da je uništenje koje ste uzrokovali samo dodalo žrtve izvan ranjivih na virus. Ekonomija koju ste uništili, nezaposleni koje ste uzrokovali i djeca čije ste obrazovanje uništili – oni su višak žrtava samo kao rezultat vaših vlastitih postupaka.

Trenutno nema hitne medicinske pomoći, ali takvo stanje njegujete već dvije godine zbog požude za moći, proračunima i kontrolom. Jedina hitna situacija sada je da još uvijek postavljate politike i držite ogromne proračune za propagandu i psihološki inženjering umjesto da ih usmjeravate na jačanje zdravstvenog sustava.

Ova uzbuna mora prestati! Profesor Udi Qimron, Medicinski fakultet Sveučilišta u Tel Avivu

Mark Miller12. siječnja 2022., https://conservativedailywire.com/doomed-to-fail-top-immunologist-blasts-global-covid-response-driven-by-false-propaganda/

Povezane objave

Predstavljen inovacijski centar Nikola Tesla

HF

Blaženi Alojzije Stepinac – katolički uzor čovjekoljublja

HF

Pretjerana kritika TTIP-a

HF

Google sve snima!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više