Hrvatski Fokus
Kolumne

Guverner Vujčić u središtu afere

U godinu dana upisao je: stan, kuću i ogromnu ušteđevinu

 

Boris Vujčić, guverner Hrvatske narodne banke, u godinu dana upisao je: stan, kuću i ogromnu ušteđevinu. I sve to nakon što je ažurirao karticu kod Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

DORH ima pune ruke posla kako bi istražio čitav niz osnovanih sumnji kaznenih radnji Borisa Vujčića. Plenković koči pri tome kako istina ne bi došla na vidjelo. Ali ne može niti kočnica zauvijek držati. Proklizavanje je neminovno. Doći će oni koje Plenković neće moći zaustaviti a koji žele iskorijeniti korupciju u vrhu hrvatske vlasti. Kako je Vujčić mogao: primiti nagradu od MAĐARA koji su korupcijom Hrvatskoj oteli INA-u?

Mađara koji su tužili Republiku Hrvatsku? Mađara čiji je direktor OTP banke (najveće Mađarske banke) DAMIR ODAK bio viceguverner HNB i zbog provjera bio udaljen iz banke , vraćen i nakon isteka mandata otpušten?

HNB je kontrolirala OTP banku koja je u tom vremenu postala jedna od najvećih hrvatskih banaka. Zašto je zataškana afera s pranjem novca u ZABA banci? Vujčić izbjegava da se rasvijetli njegova uloga u aferi Agrokor i dr. Boris Vujčić , poslije Plenkovića, druga je osoba po odgovornosti za katastrofalno loše i stravično ekonomsko te socijalno stanje u Republici Hrvatskoj!

Ivica Todorić

Povezane objave

Njonjologija je relativno mlada znanost

HF

Pobijeni travnički i zenički Hrvati

HF

Nema zaborava i inverzije povijesti

HF

Štite li nadležne državne institucije dosad nezabilježeni kriminal!?

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više