Hrvatski Fokus

Fantazmagorična priča o očuvanju ljudskog roda

 

Poštovana LIDALA 386SD27681LB28GY 7387, prije nekoliko milenija moj je AC 8241776 posve slučajno u galaksiji imao kontakt sa Vašim AC 4355124. Pretpostavljam da je to prenio Vašem INTEGRUMU, jer se naši AC sustavi neobično podudaraju u svemu i moj je već pri tom prvom susretu burno reagirao, pa bih Vas molio da mi se javite.

SONSAM 386SO26739HG44KHX 2562

Poštovani SONSAME, primila sam Vašu poruku i neobično mi je drago da ste se javili jer mi je sve o čemu govorite poznato, pošto je i moj AC sustav burno reagirao u susretu sa Vašim i ja se nisam prva javila Vama samo iz nekog glupog ponosa. Praiskon je, vidite, još u nama, bar u nekima nesavršenima kao što sam ja. Ali sada su i svi moji AC atomi u UNIVERZUMU radosni i uzbuđeni i pošto znate moj kod, molim Vas da mi se javite ponovno što prije. Sa nestrpljenjem to očekujem i nemojte dozvoliti više da  prođe i jedan milenij.

LIDALA 386SD27681LB28GY 7387

Poštovana LIDALA, prošlo je samo dvadeset sunčevih godina od našeg prvog kontakta i ja Vam se već javljam. Htio sam i ranije, ali bio sam doista prezauzet u angažmanu oko spajanja Norzinske galaksije sa Hirzonskom, o čemu ste vjerojatno dobro obaviješteni, jer je tome dat veliki publicitet. No, nisam Vas nikako zaboravio, a nadam se da ste obavješteni o tome da je moj AC sustav svo ovo vrijeme izmjenjivao potrebne podatke sa Vašim AC sustavom, za što, kako vam je poznato, treba najmanje sto sunčevih godina, pa tako, eto, nismo sasvim gubili vrijeme. A sve analize do sada su pozitivne i molio bih Vas da na kraju zatražimo od GALAKTIČKOG GENETSKOG SAVJETA saglasnost stupiti u reproduktivnu vezu. Vidite, sada ne gubim ni časa! 

Vaš SONSAM

Dragi SONE (mogu vas tako zvati, zar ne – prešla sam i na malo „vi“), sa velikim uzbuđenjem pratim suradnju naših AC sustava, sve znam i opet samo ta moja stidljivost mi nije dozvoljavala da vam se prije javim. Čekala sam kao nekada ona luda Penelopa. Poznajete li sage iz vremena nastanka našega roda? Ta Y jedinka je čekala svog X-a tri četvrtine svoga kratkog života! To bi za nas značilo da se nas dvoje sljedeći put čujemo poslije spajanja bar još dvije galaksije. Zato ću odmah dati nalog svom AC sustavu da izmodelira naše nove X i Y jedinke. Tada ćemo zatražiti i saglasnost GG SAVJETA za napraviti ih uživo.

Vaša LIDALA

Draga LIDY, ja sam van sebe, znam pouzdano da će nam i moj i Tvoj (ja prelazim na „per tu“!) AC sustav dati pozitivne modele naših novih jedinki X i Y, a GG SAVJET dati suglasnost da ih napravimo uživo. Mala opasnost prijeti jedino između moje četvorke u HG44 i tvoje dvojke u LB28, ali već gledam prospekte sa TERRE gdje ćemo se integrirati i proživjeti medeno mjesečevo desetljeće u obliku naših predaka i na način kako su oni živjeli. Kao ta Penelopa i njen Odisej! Na koncu, vraćamo se u ta praobličja samo da bismo nastavili naš rod, pri čemu postajemo smrtni, kao što su i oni bili!

Tvoj SONSAM

Ludi moj SONE, u životu, iako sam ušla u treći giganij, nisam bila ovako sretna i samo s tobom (prelazim na malo „ti“) želim provesti medeno mjesečevo desetljeće bilo gdje to budeš odabrao na TERRI. Nas dvoje ćemo tako strasno unijeti život u naše modele X i Y i sa radošću promatrati kako se na kraju njhove čestice raspršuju po svim do sada nama poznatim galaksijama, a mi ćemo tada definitivno nestati.

Tvoja LIDY    

Da, draga moja LIDY, i ja četiri giganija nisam našao srodni AC i već sam mislio da nikada neću osjetiti kako izgleda biti čovjek i kako izgleda jedna žena i kako izgleda spojiti se s njom. A onda su me obasjala sva sunca svemira i sve moje čestice iz njega šalju nekakve signale poremećenosti, da ne kažem pravog ludila! Jedva čekam čas naše integracije i naše medeno mjesečevo desetljeće! Moram ti reći i da sam cijelog svog života vjerovao u genijalnost dezintegracije!

Tvoj SON

Mili moj SONE, ja priznajem da sam se tek sada uvjerila u genijalnost dezintegracije kada je tvoj AC sustav uspjeo toliko uzbuditi i aktivirati moj, a sve do sada sam smatrala da ću vječno živjeti i da je nemoguće vratiti se u smrtnost. Tim više što se doista sve manje INTEGRUMA odlučuje na reproduktivnu vezu. A mora se priznati da je danas skoro nemoguće naći kompatibilnog partnera, koji bi se još odlučio okončati svoj život zbog zemaljske ljubavi.

Voli te tvoja LIDY

Draga LIDY, Bertal Cveistein je utemeljio teoriju dezintegracije i morali su proći meganiji da uznapreduje tehnologija i da se rodi jedan Labert Dreistein i počne njena primjena, odnosno rasčlanjivanje svakog atoma našeg nekadašnjeg praljudskog organizma, njihovo slanje u beskraj prostora, a da sustavom svojih stalnih komunikacija međusobno čine INTEGRUM, koji je u takvom obliku zaštićen od svih nesreća, bolesti, katastrofa i slično, jer je moguće da negdje daleko u beskraju prostora eventualno strada samo zanemarivo mali broj naših atoma, koji se mogu, svaki za sebe, brzo regenerirati. 

Naš je rod inače, još pre Dreisteina, krenuo u suludo samoistrjebljenje ratovima, stradanjima u raznim nesrećama, kao i potpunu nemoć protiv bolesti i starosti i samo dezintegracija nas je spasila da ne nestanemo. A ponovnim spajanjem dva INTEGRUMA samo u hipu reproduktivne veze jedini je način prirodnog produžetka naše vrste i to u stalno istom broju koji kontrolira GG SAVJET. Samoaktiviranje dva podudarna AC sustava pri slučajnom susretu u beskraju, što je jedino ostalo od klasične organske kemije, paru njihovih INTEGRUMA omogućava odlučiti kada će i da li će svojih posljednjih deset godina života proživjeti u ljudskom obliku i iza sebe ostaviti po jedan novi  Y i jedan novi X INTEGRUM.

Draga LIDY, ja sam u tome nepokolebljiv i odlučio sam umrijeti s tobom, naravno, ako ti to prihvaćaš.

Voli te tvoj SON

O, dragi moj SONE, prihvaćam, prihvaćam! I te kako prihvaćam srećna umrijeti s tobom i nestrpljivo čekam da počne tih naših deset sunčevih godina u ljudskom obliku na nekom od najljepših otoka i mora TERRE!

Ludo te voli tvoja LIDY 

Branimir Miroslav Tomlekin

Povezane objave

Povezivanje s iseljenim medijima

HF

Vodič za povratnike u Hrvatsku (7)

HF

POGLED IZ TORONTA – Vrijeme je za radikalne promjene u Hrvatskoj!

hrvatski-fokus

Zašto je poništen natječaj za ravnatelja ZKVH-a?

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više