Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

Kako FBI progoni Mikea Lindella

Je li se Amerika u potpunosti pretvorila u komunističku naciju?

 

Prvo su ga deplatformirali, sad ga debankiraju! Je li ovo još uvijek Amerika ili smo se u potpunosti pretvorili u komunističku naciju, jer ovo je apsurdno! Danas se pojavljuju vijesti da je Mike Lindell prisiljen zatvoriti sve bankovne račune u svojoj dugogodišnjoj banci, Minnesota Bank & Trust i Heartland Financial.

Najpoznatiji kao izvršni direktor MyPillowa, Mike Lindell kaže da se jedna od najvećih banaka u zemlji kreće napustiti devet tvrtki i dobrotvornih organizacija koje je osnovao nakon svog uspjeha s MyPillowom. Među njima su stranice društvenih medija FrankSpeech.com i Lindell TV, te Lindell Recovery Network, koja pomaže ljudima u prevladavanju ovisnosti, rekao je Lindell u intervjuu u petak za podcast Stevea Bannona “War Room”. Bannon je pustio snimku telefonskog razgovora između najvišeg direktora u Minnesota Bank & Trust i Lindellova kontrolora. Izvršni je u pozivu pitao zašto je banka, podružnica Heartland Financiala, povezana s “nekim tko bi mogao biti u vijestima”. “Nije da FBI čak njuši i gleda, ali što ako je netko došao i rekao: ‘Znate što? Pozvat ćemo na sud sve njegove evidencije o računu, i ovo i ono. I onda odjednom dođemo do vijesti”, rekao je izvršni direktor. “Dakle, to je više rizik za ugled”, rekao je.Lindell je, nakon što ga je njegov kontrolor obavijestio o namjerama banke, pokušao nazvati glavnog direktora Stephena Bishopa, ali je stavljen na čekanje na sat vremena. Nazvao je ponovno i stavljen je na čekanje još 45 minuta. “Govore nam da morate napustiti našu banku”, rekao je Lindell Bannonu. “Rekli su da žele da FrankSpeech nestane… za tjedan dana, a žele da sve ostalo nestane za 30 dana. “Rekao sam, ne idem… idem, pa ćeš me morati izbaciti iz svoje banke.” Lindell je primijetio da takvo otkazivanje nije dobro funkcioniralo za Bed, Bath i Beyond, jer je zatvorio 37 trgovina otkako je otkazao svoje proizvode. Pa, Amerika je sada vrijeme za djelovanje.O budite jasni, to znači da je a) vrijednom poduzetniku bio uskraćen pristup financijskim uslugama zbog njegovih političkih stavova i b) da se američka banka toliko boji FBI-a da je spremna baciti velikog klijenta, kojeg poznaje može pozvati svoje saveznike u medijima i utjecajnom prostoru u pomoć i vidljivost, na hladnoći. Obje te činjenice upućuju na mračnu budućnost.U svakom slučaju, Lindell kaže da je odmah nakon što mu je njegov kontrolor rekao da ga banka pokušava otkazati, pokušao nazvati glavnog direktora banke, Stephena Bishopa. Međutim, unatoč tome što je veliki kupac (pomislite samo koliko posla MyPillow ima), banka ga je stavila na čekanje na sat vremena. Zatim je pokušao uzvratiti poziv, ali je opet stavljen na čekanje, ovaj put na još 45 minuta. Usprkos tomu, Lindell je ostao prkosan, rekavši da, iako banka želi da račun Frank Speech nestane u roku od tjedan dana, a ostatak za trideset dana, rekao je: “Ja ne odlazim, pa ćete me morati izbaciti iz svoje banke.”Lindell vjerojatno ima dobre razloge za optimizam. Iako će pronalazak druge banke, one koja bi bila spremna poslovati s njim, predstavljati muku i vjerojatno uzrokovati značajnu glavobolju njegovom uspješnom poslovanju, on je i prije preživio otkazivanje.

https://welovetrump.com/2022/01/14/breaking-mike-lindell-cancelled-by-his-bank-all-accounts-gone/

Povezane objave

Novi kostur iz ormara Partije

HF

Selekcija najboljih kandidata

HF

Voda je pokretač prirode

HF

Isplativost proizvodnje bajama u Dalmaciji

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više