Hrvatski Fokus
Znanost

Niti jedna trudnica koja je cijepljena Pfizerovim cjepivom protiv COVID-19 nije rodila živo dijete

Postoje dokazi da je Pfizer znao za rizik od njegovog cjepiva protiv COVID-19 za trudnice

 

Početkom prosinca 2021. američki sustav za prijavu i pasivno praćenje nuspojava cjepiva, VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System), objavio je nove ažurirane podatke koji su se odnosili do 26. 11. 2021. Među ovim VAERS-ovim podatcima pronađeni su podatci o 2.809 slučaja smrti fetusa nakon cijepljenja trudnica protiv COVID-19 tijekom posljednjih 11 mjeseci (https://medalerts.org/vaersdb/)

Nasuprot tomu, koristeći potpuno iste parametre pretraživanja u VAERS-u, ali isključujući cjepivo protiv COVID-19, pronađeno je 2.168 smrtnih slučajeva fetusa nakon svih cjepiva koje je odobrila američka Uprava za hranu i lijekove (FDA) u posljednjih 30 i više godina (Izvor). U prosjeku to su 72 fetalne smrti godišnje nakon svih cjepiva koje je odobrila FDA u posljednjih 30 i više godina, u usporedbi s onim što je u nizu od 3064 fetalne smrti u jednoj godini nakon cijepljenja protiv COVID-19:

 • cjepiva odobrena od strane FDA: 72 smrti fetusa godišnje
 • cjepivo protiv COVID-19 odobreno za hitnu primjenu: 3064 smrtnih slučajeva fetusa godišnje.

To je 80 postotni porast smrtnih slučajeva fetusa zabilježenih u VAERS-u nakon cijepljenja protiv COVID-19. Ipak, CDC i FDA i dalje preporučuju ove ‘injekcije’ za trudnice i dojilje.

Dr. Mark Trozzi objavio je tekst s najnovijim podatcima VAERS-a krajem siječnja 2022. gdje je čitatelje podsjetio na tekst objavljen 23.11.2021. pod naslovom: “FDA i Pfizer su spoj napravljen u paklu”  („The FDA and Pfizer are a Match Made in Hell“): „Tamo smo opisali kako je FDA-u trebalo samo 108 dana da odobri Pfizerovo cjepivo, ali je FDA tražila 55 godina za izradu dokumenata!“

Srećom, „Javnozdravstveni i medicinski djelatnici za transparentnost“ („Public Health and Medical Professionals for Transparency“, https://phmpt.org) podnijeli su tužbu nakon što je američka Uprava za hranu i lijekove (U.S. FDA) odbila njihov zahtjev za ubrzanjem objavljivanja dokumenata, a zapisi se objavljuju, iako još uvijek presporo.

Među prvim izvješćima koje je Pfizer predao bila je ‘Kumulativna analiza izvješća o štetnim nuspojavama nakon odobrenja (cjepiva)’ (‘Cumulative Analysis of Post-authorization Adverse Event Reports’) koja opisuje događaje nuspojava prijavljenih Pfizeru do veljače 2021. 

Cijelo ovo izvješće možete preuzeti ovdje.

Pogledajte tablicu 6. iz ovog Pfizerovog izvješća. Naziva se „Informacije koje nedostaju.“ Njegov prvi naslov pod temom „Informacije koje nedostaju“ je „Primjena u .trudnoći i dojenju,“ a uključuje ovaj stavak: „Ishodi za 270 trudnoća prijavljeni su kao spontani pobačaj (23), ishod na čekanju (5), prerano rođenje s neonatalnom smrću, spontani pobačaj s intrauterinom smrću (svaka 2), spontani pobačaj s neonatalnom smrću i normalan ishod (po 1 ). Za 238 trudnoća nije naveden nikakav ishod.“ …

„Na prvi pogled to govori da je od 270 trudnoća bilo 23 spontanih pobačaja, 5 „ishoda na čekanju,“ 2 prijevremena poroda s neonatalnom smrću, 2 spontana pobačaja s intrauterinom smrću, 1 spontani pobačaj s neonatalnom smrću i 1 normalan ishod. No, također imajte na umu da „nije osiguran ishod za 238 trudnoća“ (napomena: uvrštena su dva slučaja trudnoće s blizancima).

Članak koji je objavio „LifeSiteNews“ krajem prosinca 2021. („FOIA docs reveal Pfizer shot caused avalanche of miscarriages, stillborn babies“) također otkriva varljive igre brojeva u drugom stručnom članku pod naslovom „Sigurnost i učinkovitost cjepiva BNT162b2 mRNK Covid-19,“ koji je objavljen u medicinskom časopisu „New England Journal of Medicine“ 31. prosinca 2020. U ovom „stručnom“ tekstu pokušavalo se sakriti činjenicu da je Pfizerova injekcija cjepiva protiv COVID-19 u prvom tromjesečju trudnoće prouzročila do 82 posto pobačaja („Safety and Efficacy of the BNT162b2 mRNA Covid-19 Vaccine“, New England Journal of Medicine / NEJM, 31. 12. 2020.).

Kanadski ‘pokret’ znanstvenika i liječnika „Canadian Covid Care Alliance“ izvrsno je analizirao tekst „Sigurnost i učinkovitost“ objavljen u časopisu New England Journal of Medicine, pa je povodom toga dr. Trozzi napisao:

„Dana 12. siječnja 2022. objavili smo i podijelili izvrsnu analizu ovog istog članka „Sigurnost i učinkovitost“ koju su objavili stručnjaci iz „Canadian Covid Care Alliance (CCCA).“ Ova studija („Safety and Efficacy“ / „Sigurnost i učinkovitost“) prilagođena Pfizeru potpuna je laž; prepuna je lažnog predstavljanja i obmanjujućih metoda. Prijevara i istina detaljno su razotkriveni u ovom videu i članku CCCA, ističe dr. Trozzi.

„Tužba koju su podnijeli „Javnozdravstveni i medicinski stručnjaci za transparentnost“ („Public Health and Medical Professionals for Transparency“) otkrila je dokumente Pfizera koji otkrivaju da je njegovo cjepivo protiv Covid-19 uzrokovalo pobačaj kod svih trudnica u njegovom ispitivanju.“

Ponavljam još jednom: Izvješće pod nazivom „Kumulativna analiza izvješća o štetnim događajima nakon odobrenja“ opisuje događaje prijavljene do veljače 2021. i pokazuje da niti jedna trudnica koja je cijepljena Pfizerovim cjepivom protiv COVID-19 nije rodila živo dijete.

Bez obzira na to, ovo je još uvijek nevjerojatno užasan i odvratan ishod. Nijedno dijete ne bi smjelo umrijeti od posljedica ovih „sigurnih i učinkovitih“ cjepiva, kao što niti jedna majka ne bi trebala biti ozlijeđena u tom ‘procesu’. Pfizer je to podmuklo pokušao prikriti člankom pod naslovom „Sigurnost i učinkovitost cjepiva BNT162b2 mRNK Covid-19“, koji je objavljen u New England Journal of Medicine (NEJM) 31. prosinca 2020.

No, jedna od glavnih studija na koje se američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) navodno oslanjao kako bi proglasio da su cjepiva protiv COVID-19 sigurna za trudnice, bila je studija objavljena u ‘New England Journal of Medicine‘ 17. lipnja 2021.

(NEJM: „Preliminary Findings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons“).

Također postoje dokazi da je Pfizer znao za rizik od njegovog cjepiva protiv COVID-19 za trudnice. Naime, u svibnju 2021. objavljeno je izvješće koje je napisao Bud Shaver iz ‘Abortion Free New Mexico‘ na temelju objave zviždača koji je služio u radnoj skupini za COVID-19 i pronašao dokumente koje je Pfizer dostavio Europskoj agenciji za lijekove (EMA ) u svrhu odobrenja cjepiva / cijepljenja u Europi, što je uključivalo pokuse na životinjama koji su pokazali da se kod štakora pojavljuju ozbiljne urođene mane. Pfizerovi informativni dokumenti navode da trudnice ili dojilje trebaju razgovarati o svojem izboru / odluci sa svojim pružateljima zdravstvenih usluga. Iako američka FDA nije objavila potpune pojedinosti studije koja im je priložena uz zahtjev za odobrenje cjepiva za hitnu uporabu (EUA), Europska agencija za lijekove jest: cjelokupni studijski dokumenti dostupni su na  www.ema.europa.eu.

Prema studiji reproduktivne toksičnosti za proizvod Pfizera, provedenoj na gravidnim ženkama  štakora navodi se: “Došlo je do povećanja (~2x) gubitka prije implantacije ploda (trudnoće)” i “vrlo niske incidencije gastroshize/gastrošize, malformacije usta/čeljusti, desnog bočnog luka aorte i abnormalnosti vratnih kralježaka.”

Tvrde da su ova smanjenja trudnoće unutar normalnih histoloških raspona, međutim, dosljedno su viđena i vjerojatno su statistički značajna. Gastrošiza je mjesto gdje crijeva ‘rastu’ izvan tijela. Desnostrani aortni luk znači da se srce u osnovi formiralo u pogrešnom smjeru (luk aorte trebao bi biti na lijevoj strani). (Izvor).

To bi podržalo ono što je otkriveno u podatcima VAERS-a u vezi s „ektopičnim trudnoćama“ nakon cijepljenja protiv COVID-19, koje su prijavljene 50 puta više nego što ih je prijavljeno nakon SVIH cjepiva u posljednjih 30 i više godina. Molim pogledajte: Podatci VAERS-a otkrivaju 50 puta više ektopičnih trudnoća nakon vakcinacije protiv COVID-a nego nakon SVIH cjepiva u posljednjih 30 godina

VigiBase podaci

S obzirom na veliki broj danih doza cjepiva, broj nuspojava nastavlja rasti. ‘VigiBase,’ baza podataka Svjetske zdravstvene organizacije, prijavljuje komplikacije u trudnoći uključujući:

 • 3.952 spontana pobačaja
 • 353 smrti fetusa
 • 189 smrti fetusa bez pobačaja
 • 166 prijevremenih trudova
 • 160 prerano rođenih beba
 • 154 pobačaja
 • 150 sporo kretanje nerođenog djeteta
 • 146 krvarenja u trudnoći
 • 132 prijevremena poroda
 • 123 ograničenja rasta fetusa
 • 120 mrtvorođenih
 • 105 izvanmaterničnih trudnoća
 • 90 preeklampsija

„Ono što nam sve ovo govori jest da imamo javne zdravstvene agencije i znanstvenike koji su spremni manipulirati podatcima kako bi zaštitili farmaceutske interese, a ne žene i novorođenčad kojima služe. Barem neke od priča koje se šire oko nas o mrtvorođenim bebama, krvarenjima i pobačajima povezane su s eksperimentalnim novim injekcijama – možda puno više nego što mislimo. Ali proći će mnogo vremena – i još mnogo života beba će biti izgubljeno – prije nego saznamo cijelu istinu.“

IZVOR:

 1. Dr. Mark Trozzi: „Pfizer Trials: All Injected Mothers Lost Their Unborn Babies,“ Global Research, 28. siječnja 2022.
 2. The Expose, 2. 2. 2022.: https://dailyexpose.uk/2022/02/02/hidden-pfizer-covid-19-vaccine-trial-data-shows-all-pregnant-vaccinated-women-miscarried/
 3. Celeste McGovern: „FOIA docs reveal Pfizer shot caused avalanche of miscarriages, stillborn babies,“ LifeSiteNews, 23. 12. 2021.
 4. Brian Shilhavy: „2,809 Dead Babies in VAERS Following COVID Shots as New Documents Prove Pfizer, the FDA, and the CDC Knew the Shots Were Not Safe for Pregnant Women“; Health Impact News, 4. 12. 2021.

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezani članci

Genetika je nova eugenika

HF

NACCHO – Nacionalno udruženje zdravstvenih službenika okruga i gradova  

hrvatski-fokus

Zašto o CADM-u upravo na portalu ZG-magazin?

HF

Rawls ne donosi ni savršena rješenja

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...