Hrvatski Fokus
Znanost

Robert Malone i Peter Navarro objavili ‘Deklaraciju o neovisnosti’ od prisilnoga cijepljenja

Zdrava normalna djeca ne bi trebala liječiti eksperimentalnim medicinskim proizvodima

 

Istaknuti izumitelj cjepiva dr. Robert Malone i bivši Trumpov ekonomski savjetnik Peter Navarro objavili su “deklaraciju o neovisnosti” od prisilne univerzalne politike cijepljenja savezne vlade, tvrdeći da su “kvazi-cjepiva” u uporabi znatno rizičnija nego što su to objavili dužnosnici javnog zdravstva. Oni tvrde u Washington Timesu da, za razliku od velikih boginja i dječje paralize, cjepivo ne može eliminirati respiratornu bolest poput COVID-19. Ipak, usred sve većih dokaza da “prokišnjavaća” cjepiva ne zaustavljaju infekciju ili prijenos i mogu ljude učiniti još ranjivijima na COVID-19, “Pied Pipers prisilnog cijepljenja zahtijevaju sve više ‘booster’ uboda” za borbu protiv varijante omicrona, koja, iako je vrlo zarazna, općenito proizvodi blage simptome, ako ih ima, pišu.

“Virus je sada tako temeljito ugrađen u globalnu populaciju da će, poput obične prehlade i gripe, biti s nama u doglednoj budućnosti”, kažu Malone i Navarro. “Davno je prošlo vrijeme da se sve bjesomučnije ‘cjepivo’ dr. Faucija zamijeni fantazijom srebrnog metka za ovu stvarnost: Genetska cjepiva i cjelokupna politika Fauci/Bidena potpuno nisu ispunili svoje ciljeve javnog zdravlja – čak i kada su rukovoditelji životnog osiguranja poput izvršnog direktora OneAmerice J. Scotta Davisona u plamenu u vezi s ukupnom visokom stopom smrtnosti koju promatraju u svojim podacima.”

Odnosilo se na Davisonovu objavu, kao šefa osiguravajućeg društva vrijednog 100 milijardi dolara, da su smrtni slučajevi svih uzroka skočili za nevjerojatnih 40 % među ljudima u dobi od 18 do 64 godine u usporedbi s razinom prije pandemije. To je neviđena stopa koja je četiri puta veća od katastrofe koja se događa jednom u 200 godina.

Malone je izvorni izumitelj tehnologije mRNK cjepiva koja čini jezgru cjepiva Pfizer i Moderna COVID-19. Navarro, u Trumpovoj Bijeloj kući, pomogao je u brzom razvoju cjepiva protiv COVID-a kroz “Operaciju Warp Speed”.

Oni se pozivaju na dokaze da se čini da je SARS-CoV-2 “biološko oružje genetski modificirano na Wuhanskom institutu za virologiju koristeći tehnologije stjecanja funkcije koje je u Kinu prenijela nacionalna birokracija Instituta za zdravlje dr. Anthonyja Faucija”.

“Kineski virus ubio je milijune ljudi, potkopao gospodarstva kineskih suparnika i destabilizirao demokracije zapadnog stila kroz panične autoritarne mjere kao što su putovnice za cjepiva, ekonomske blokade i mandati za maskiranje/cijepljenje”, pišu. Malone i Navarro tvrde da su “kvazi-cjepiva znatno rizičnija nego što su to objavili dužnosnici javnog zdravstva”. “Oni mogu izazvati ozbiljna srčana i trombotička stanja, poremećaje menstrualnog ciklusa, Bellovu paralizu, Guillain-Barreov sindrom i anafilaksiju. Čini se da su muška djeca posebno sklona miokarditisu, dok su, nakon cijepljenja, pojedinci možda potisnuli imunitete koji ih čine ranjivima na druge bolesti.”

Fauci i izvršni direktori Big Pharme poput izvršnog direktora Pfizera Alberta Bourle iskoristili su “plemenitu laž” kako bi potaknuli univerzalno cijepljenje”, pišu, što su “širili mediji poput CNN-a i MSNBC-a i ojačali sustavni cenzori Big Techa poput Facebooka i Googlea odlučni sakriti stvarnost od javnosti – čak i dok odvjetnici farmaceutskih tvrtki rade na izbjegavanju otkrivanja podataka koji bi nas obavijestili drugačije”.

Pozivaju na strategiju izgradnje imuniteta krda rezerviranjem cijepljenja za najugroženije – starije osobe i one s ozbiljnim temeljnim uvjetima – dok “preplavljuju naše zajednice jeftinim, sigurnim i učinkovitim terapijama koje su u ranom liječenju slobodno propisali osobni liječnici”.

“Treba se podrazumijevati da se zdrava normalna djeca ne bi trebala liječiti eksperimentalnim medicinskim proizvodima”, pišu. “To se posebno odnosi na to da je više od polovice djece u zemlji već razvilo poboljšani prirodni imunitet izazvan infekcijom, a rizik od nuspojava proizvoda Pfizer/BioNTech veći je kod onih koji su razvili prirodni imunitet”. Ukazuju na “obilna istraživanja” koja pokazuju da hidroksiklorokin i ivermektin, osobito, “mogu značajno ublažiti simptome, smanjiti boravak u bolnici, eliminirati potrebu za respiratorom i skinuti smrt sa stola kada se primjenjuju u ‘ranom liječenju’ nakon početka simptoma”. “Obje nisu samo daleko jeftinije od novih antivirusnih pilula koje je odobrila FDA i koje su podvodili Merck i Pfizer. Sigurniji su i vjerojatno učinkovitiji.”

Malone i Navarro upozoravaju, na temelju osnovnih načela virologije, da bi univerzalno cijepljenje moglo proizvesti “scenarij sudnjeg dana”.

“Što više cijepite, veća je vjerojatnost da ćete iznjedriti mutacije otporne na cjepivo; i što je vjerojatnije da će cijepljeni postati plijen mutacija”, pišu. “Kada bi se doktrina Biden/Fauci temeljila na zdravoj znanosti i izvedivoj strategiji, te ako je omikron uzrokovao teške bolesti i smrt, trgovanje slobodom smanjenog rizika moglo bi biti jedva podnošljivo”, tvrde oni. “Ali ovo trenutno mahnito ludilo se suprotstavlja zrnu i trenutnih podataka i svakog znanstvenog principa kojeg poznajemo.”

“Antivaksesove dezinformacije”

Malone i Navarro pojavili su se u četvrtak ujutro u emisiji bivšeg glavnog Trumpovog savjetnika Stevea Bannona “Ratna soba”. Bannon je pitao Malonea o 270 znanstvenika koji su napisali otvoreno pismo Spotifyju pozivajući platformu da spriječi Joea Rogana da širi “antivaksenske dezinformacije” i “neutemeljene teorije zavjere” nakon što je intervju podcastera s Maloneom privukao više od 50 milijuna pregleda.

“Ako ste doc koji je propovijedao ‘dajte udarac svima’, a vaši pacijenti sada dolaze i govore: ‘Hej, vidio sam ovaj podcast Joea Rogana’, u škripcu ste, jer ste cijelo vrijeme govorili svojim pacijentima laž”, odgovorio je Malone. Najlakše im je, nastavio je, “smisliti neku priču da je ovaj tip lud i da su sve to dezinformacije”. Malone je kazao kako će pismo samo povećati gledanost Roganskog podcasta.

Početkom svoje karijere Malone je bio uključen u razvoj cjepiva protiv AIDS-a. Zatim je radio za prestižni Institut Salk u istraživanju genske terapije, gdje je pomogao razviti tehnologiju mRNK cjepiva, prikupivši 10 patenata. Na kraju je prešao s akademika na rad za tvrtku za cjepiva koja je imala ugovore za sve biodefense proizvode za Ministarstvo obrane. Vodio je više od 100 kliničkih ispitivanja, uglavnom vezanih uz cjepiva, ali i za prenamjenu lijekova.

Osvojio je milijarde dolara saveznih potpora i ugovora, a često ga dovodi Nacionalni institut za zdravlje kako bi služio kao predsjednik studijskog odjela za dodjelu ugovora od 80 do 120 milijuna dolara za cjepiva i biodefense.

U intervjuu s Roganom kazao je kako je proveo nebrojene sate na sastancima CDC-a i ima mnogo prijatelja u agenciji i obavještajnim agencijama. “Osobno poznajem Tonyja Faucija. S njim se nosim cijelu karijeru”, rekao je Malone.

Art Moore, https://noqreport.com/2022/01/13/dr-robert-malone-peter-navarro-publish-declaration-of-independence-from-vax-mandates/

Povezane objave

Dva događaja

HF

Nove teške optužbe protiv Pfizera

hrvatski-fokus

Švicarska će pacijentima pružiti “sigurnu transfuziju krvi” iz necijepljene čistokrvne hrane

hrvatski-fokus

Sporazum s Pacifikom plaši Ameriku

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više