Hrvatski Fokus
Znanost

Pokrenut novi globalni sustav izvješćivanja za dokumentiranje cjepnih ozljeda protiv COVID-a

CVIRS će biti najtočniji, najdostupniji i najpotpuniji sustav na svijetu za prijavu ozljeda od cjepiva

 

Zaklada Istinom za zdravlje (Truth for Health Foundation) najavljuje novi sustav izvješćivanja o ozljedama uzrokovanim cjepivom protiv COVID-19, a sa ciljem dokumentiranja globalne štete koju injekcije cjepiva nanose ljudskom zdravlju. Sustav izvješćivanja o cjepnim ozljedama građana (‘Citizens Vaccine Injury Reporting System’, CVIRS™) predstavila je Zaklada Istinom za zdravlje na tiskovnoj konferenciji uživo 13. travnja 2022. u podne po EST. 

Novi sustav izvješćivanja bit će dostupan na engleskom, španjolskom i kineskom jeziku, a usmjeren je na one koji su pogođeni injekcijama cjepiva protiv COVID-19 koje su široko rasprostranjene diljem svijeta već više od godinu dana. Zaklada predviđa da će CVIRS biti „najtočniji, najdostupniji i najpotpuniji sustav na svijetu za prijavu ozljeda od cjepiva“, što znači da će „javnost po prvi put moći lako i povjerljivo prijaviti svoje cjepne ozljede i nuspojave bez straha od odmazde kao i dobiti sredstva za razvoj plana liječenja za oporavak zdravlja.“

Trenutno najpoznatiji sustav izvješćivanja o cjepivu protiv COVID-a je američki Sustav izvješćivanja o nuspojavama cjepiva (VAERS) Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC). Do sada, CDC-ov VAERS dokumentirao je 1.217.333 izvješća o nuspojavama nakon cijepljenja protiv COVID-19 u razdoblju između 14. prosinca 2020. i 1. travnja 2022. Podaci uključuju ukupno 26.699 prijava smrti i  217.301 ozbiljnih ozljeda, uključujući i smrti, tijekom istog vremenskog razdoblja.

Međutim, kako primjećuje organizacija „Children’s Health Defense,“ „povijesno se pokazalo da VAERS izvještava samo 1 % stvarnih nuspojava cjepiva.“ CVIRS će poslužiti kao pouzdana alternativa VAERS-u, „za koji je poznato da iznimno podcjenjuje štetu od eksperimentalnih cjepiva protiv COVID-a.“ VAERS je također poznat po tome što ga je teško koristiti za prijavu ozljeda povezanih s cjepivom, uz „previše vremena za dovršetak (prijave); nije lako dostupan javnosti.” „CDC nije pravovremeno bilježio podatke i izvještavao javnost,“ napominju iz Zaklade Istinom za zdravlje. 

Konferenciju su uživo prenosile brojne platforme, uključujući i LifeSiteNews. Prijenos je sadržavao svjedočanstvo iz prve ruke o ozljedama od cjepiva; podatci osiguravajućih kompanija koje bilježe eksponencijalno povećanje zahtjeva za isplatu zbog smrtnih slučajeva otkako se primijenjuju cjepiva protiv COVID-19; te informacije o tome kako testirati i uspješno liječiti nuspojave i ozljede od cjepiva protiv COVID-19.

„Naši nalazi o sigurnosti cjepiva bit će objavljeni u javnosti za razliku od onoga što bi CDC trebao, ali ne radi,“ rekla je neovisna liječnica Elizabeth Lee Vliet MD, predsjednica i izvršna direktorica Zaklade Istinom za zdravlje (501(c) (3) javno dobročinstvo).

„Ne primamo nikakva sredstva od vlade, velikih farmaceutskih kompanija (Big Pharma), velikih osiguravatelja ili zdravstvenih sustava koji, iskreno, imaju planove vezane uz njihovo financiranje,“ posvjedočila je dr. Vliet. „Ne odgovaramo nikome osim javnosti, čija široka donacija podržava naš rad. Naši liječnici i znanstvenici dobrovoljno izdvajaju svoje vrijeme.“

Dr. Vliet je izjavila da se svaka promjena u zdravstvenom stanju osobe ili pogoršanje zdravstvenog stanja nakon što je primila cjepivo protiv COVID-a može i treba prijaviti Građanskom sustavu za prijavu ozljeda od cjepiva („Citizens Vaccine Injury Reporting System, CVIRS™). 

„Obratili smo se na svaki organski sustav u tijelu. Te će podatke pratiti i analizirati epidemiolozi, liječnici i znanstvenici našeg dobrovoljnog Savjetodavnog vijeća“, rekla je dr. Vliet.  

Dr. Peter A. McCullough, svjetski poznati kardiolog, epidemiolog i profesor medicine, ‘služi’ kao glavni medicinski savjetnik Zaklade.

Najavljujući novi sustav izvješćivanja uz dr. Elizabeth Lee Vliet, dr. McCullough je primijetio kako su „naši sustavi izvještavanja u javnom zdravstvu zakazali; nisu učinili ništa s informacijama.“ „Pomozite nam da izgradimo argumente o sigurnosti cjepiva“, rekao je.

Za razliku od CDC-ovog VAERS-a, novi CVIRS dizajniran je tako da bude jednostavan za korištenje, a pojedinci mogu ispuniti izvješće na svom mobitelu za manje od 20 minuta. 

Osim toga, web stranica Zaklade Istinom za zdravlje pruža resurse za liječenje cjepnih ozljeda i razvoj dugoročnog plana oporavka zdravlja. Zaklada Istinom za zdravlje već je provela niz ‘online’ konferencija vezanih uz injekcije cjepiva protiv COVID-19.

„Pomozite podržati naše hrabre liječnike i medicinske stručnjake koji dovode svoj život u opasnost jednostavno govoreći istinu o COVID-19 ovdje.“

Izvor:

Michael Haynes: „New global reporting system launched to document COVID jab injuries,“ LifeSiteNews, 11. 4. 2022.

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Elon Musk obolio nakon cijepljenja protiv COVID-a

hrvatski-fokus

Mikroplastika i makroplastika u oceanima

HF

Strašna istina o farmama “Smithfield”

HF

Športaši i dalje iznenadno umiru

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više