Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Nikada nisam čula ništa negativno o Donaldu Trumpu dok se nije kandidirao za predsjednika

Sve što sam uspjela otkriti o njemu je da on ne pije alkohol i ne drogira se, da je vrijedan poslovni čovjek

 

Liz Crokin, bivša novinarka i kolumnistica za Chicago Tribune, US Weekly i druge medije, objavila je na društvenim mrežama svoju verziju priče o Donaldu Trumpu, koja otkriva neke nepoznate detalje o američkom predsjedniku i prilično je u suprotnosti s onim što je bilo rekao o njemu u posljednje četiri godine, napisao CNN i drugi glavni mediji… Njezino otvoreno pismo prenosimo s Townhall.com:

»Kao novinarka koja je pratila kulturu i zabavu, imala sam priliku” pokrivati ​​”Trumpa više od deset godina i svih tih godina nikada nisam čula ništa negativno o tom čovjeku dok nije objavio da se kandidirao za predsjednika. Imajte na umu da sam bila puno plaćena, da su mi dali puno novca da iskopam prljavštinu slavnih poput Trumpa, pa bi skandalozna priča o slavnom milijarderu potencijalno mogla prodati puno novina i bila bi veliki plus za moju karijeru.

Umjesto toga, sve što sam uspjela otkriti bilo je da on ne pije alkohol i ne drogira se, da je vrijedan poslovni čovjek. Povrh svega, on je jedna od najdarežljivijih slavnih osoba na svijetu, sa srcem vrijednim više od njegovog njujorškog stana od 100 milijuna dolara.

TRAMP PRAĆEN GODINAMA U POTRAZI ZA “PRLJAVIM”:

Budući da su mediji tako jadno pali u predstavljanju “istine o Trumpu”, odlučila sam vas podsjetiti na nešto od dobroga koje je učinio tijekom tri desetljeća koja su u medijima prošla gotovo nezapaženo.

Godine 1986. Trump je spriječio zatvaranje obiteljske farme Anabel Hill nakon što je njezin suprug počinio samoubojstvo. Trump je osobno nazvao aukcijsku kuću kako bi zaustavio prodaju njezina doma i ponudio udovici novac. Trump je na akciju odlučio nakon što je u medijima vidio njezinu molbu za pomoć.

Godine 1991., 200 marinaca koji su služili u operaciji Pustinjska oluja proveli su vrijeme u kampu u Sjevernoj Karolini prije nego što su se trebali vratiti kući svojim obiteljima. Međutim, marincima je rečeno da je napravljena pogreška i da ih avion neće moći odvesti kući na predviđeni datum polaska. Kad je Trump dobio vijest o ovome, dva puta je poslao svoj zrakoplov da preveze marince iz Sjeverne Karoline u Miami kako bi se sigurno vratili svojim najmilijima.

NIJE ONAJ KAKVIM GA CNN PREDSTAVLJA: Donald Trump

Godine 1995. motociklist se zaustavio kako bi pomogao Trumpu, kojem je pukla guma na automobilu. Trump je dobrog Samarijanca pitao kako mu se može odužiti za pomoć. Sve što je muškarac tražio bio je buket cvijeća za svoju suprugu. Nekoliko tjedana kasnije, Trump je poslao cvijeće uz poruku: “Isplatili smo vam hipoteku za kuću.” Nitko ne zna kako je uopće saznao za njihovu hipoteku.

Godine 1996. Trump je podigao tužbu protiv grada Palm Beacha,
Florida, optužujući ga da je diskriminirao njegov klub Mar-a-Lago jer je omogućio pristup Židovima i crncima. Abraham Foxman, koji je svojedobno bio direktor Lige protiv klevete, rekao je da je Trump rasvijetlio Palm Beach, ne na njegovu ljepotu i glamur, već na diskriminaciju koju je provodio. Foxman je također primijetio da je Trumpova optužba imala učinka jer su drugi klubovi slijedili njegovo vodstvo i počeli prihvaćati Židove i crnce.

Godine 1996. u svojoj emisiji 2000. godine Mauri Povic predstavio je djevojčicu po imenu Megan koja se borila s bolešću krhkih kostiju. Trump je slučajno pogledao emisiju, dirnula ga je priča o djevojčici i njezin pozitivan stav, pa je kontaktirao Mauri i djevojci i njezinoj obitelji donirao veliku svotu novca za liječenje.

– 2008., Nakon što su članovi obitelji Jennifer Hudson tragično ubijeni u Chicagu, Trump je glumicu koja je kasnije dobila Oscara i njezinu obitelj smjestili u njegov hotel “Windy City” besplatno. Uz to, Trumpova zaštita poduzela je dodatne mjere kako bi osigurala sigurnost Jennifer Hudson i njezine obitelji.

POMOGAO JOJ U NAJTEŽIM TRENUCIMA: Oskarovka, glumica Jennifer Hudson

Godine 2013., vozač autobusa u New York Darnel Burtonu primijetio je ženu kraj ruba mosta dok je prolazio. Zaustavio je autobus, izašao i spasio joj život uvjerivši je da ne skače. Kad je Trump čuo za ovu priču, poslao je vozaču autobusa, junaku, kako je rekao – zasluženu nagradu.

Trump je 2014. dao marincu, naredniku Andrewu Tamoresu 25.000 dolara, nakon sedam mjeseci provedenih u meksičkom zatvoru zbog slučajnog prelaska granice, i tako mu pomogao da se digne na noge.

Godine 2016. Melissa Consine Young prisustvovala je Trumpovom skupu 2006. godine i zahvalila se Trumpu u suzama što joj je promijenio život. Tom je prigodom rekla da je jednom ponosno primila lentu od Trumpa kao gospođica Wisconsin 2005. godine. Međutim, godinama kasnije borila se s neizlječivom bolešću i tijekom svojih najmračnijih dana kad je od Trumpa primila, rukom napisano pismo u kojem joj kaže da je “Najhrabrija žena.” Zahvaljujući pomoći koju je dobila od Trumpa i njegove organizacije, svom je meksičko-američkom sinu pružila punu stipendiju za fakultet.

Lynn Patton, Afroamerikanka i direktorica Trumpove organizacije, objavila je izjavu 2016. godine, braneći svog šefa od optužbi da je rasist i netolerantan. U suzama je otkrila kako se godinama bori protiv zlostavljanja i ovisnosti. Umjesto da je otpuste, Trump i njegova obitelj vjerno su stajali uz nju kroz teška vremena.

To je učinio Trump. S druge strane, jeste li ikad čuli da Hillary ili Obama rade takve stvari vlastitim novcem?

To samo pokazuje da smo angažirali pravog čovjeka za predsjednika. Ako ga Hollywood, liberali i mediji ikad prestanu uznemiravati, Trump će učiniti još puno pozitivnih stvari za našu zemlju – dobre stare Sjedinjene Države, kaže Liz Crokin u svom otvorenom pismu, dodajući u post scriptum: “Onima koji provjeravaju činjenice iz ovog pisma, neka se ne zamaraju. To sam već učinila, a sve su priče ISTINITE!

https://croativ.net/gola-istina-o-trumpu-evo-sto-je-predsjednik-sad-a-ucinio-a-o-cemu-mediji-nikada-nisu-pisali-17875/

Povezane objave

Sud odbio zahtjev FDA za skrivanje podataka o ubodu Pfizera na 75 godina

hrvatski-fokus

Lažima UN-a i Vatikana nema kraja

hrvatski-fokus

Katarska kriza – klopka koja čeka žrtvu

HF

Nakon eliminacije Hamasa Pojas Gaze mogao bi doživjeti razdoblje kaosa prije nego što se uspostavi novi poredak

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više