Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Zeleno-Lijevi islamisti ruše njemačko društvo

Nikakva germanizacija muslimana nije moguća, moguća je samo islamizacija Germana

 

Od pojave ekstremne vjersko-političke muslimanske partije Zeleni, i još više od momenta njihove participacije u vlasti njemačkog Bundestaga, Njemačka sve ubrzanije, ne da ide naprijed nego se velikim političkim koracima vraća u crno razdoblje svoje, no još više svjetske prošlosti koju je kreirala i bila glavni njezin graditelj u Drugom svjetskom ratu. Začuđujuće brzo ovladavanje lažno germaniziranih svjetskih muslimana u njemačke institucije politike, vlasti, ekonomije i sveopćeg njezinog društva, bila je potvrda, koju ni jedna njemačka vlada nije htjela i ne će da prizna, kako toliki broj islamista umarširanih u zemlju u vrijeme Merkeliničine diktature, nikako nije bio ekonomske naravi. Sva, ili gotovo sva ta muslimanska vojska koja je ulazila, i ulazi, cijelo vrijeme poslije Drugog svjetskog rata u Njemačku, je zapravo planirana i dobro obučena armija u zemljama iz kojih se šalju, što je potvrdila i ona milijunska rijeka islamista iz 2015. godine, komunikacijski i financijski savršeno i najmodernije opremljena upravo za ono što danas čine po njemačkim gradovima, i u Bundestagu.

Financijski snažna kao i sama Njemačka, pa čak možda i jača, toj vjersko-političkoj, globalnoj, muslimanskoj partiji i nije bilo teško se uvući u sve političke i gospodarske pore njemačkog društva, pretvarajući ga u europski centar svog rušilačko destruktivnog djelovanja, sa snažnim i vidljivim elementima terorizma. Uz terorizam kojeg šire i njime ugone strah Europljanima, isključivo zbog toga što su kršćani, Zeleno Lijevi islamisti ruše njemačko društvo na svim poljima, s ciljem unošenja apsolutnog kaosa, stanja u kakvom se oni jedino dobro snalaze. Njemački politički prostori postaju, zapravo postali su već davno, tijesni za toliku rušilačku snagu dobro obučeni i opremljenih islamskih vojnika. U svim segmentima njemačkog društva izvode se i realiziraju planirani skandali, kakvi su u njemačkoj prošlosti bili sablazni, pa čak i u vrijeme Drugog svjetskog rata. Naprosto Njemačku tresu skandali za skandalima, i svaki novi je i u korijenu i u izvedbi brutalniji od prethodnog.

„Germanizirani“ islamisti nastoje  kulturu te zemlje spustiti u ravan planera i kreatora tih skandala, na razinu kulture zemalja iz koji su poslani. Ono što ti destruktivci čine na ulicama i trgovima njemačkih gradova seksualnog uznemiravanja i silovanja njemačkih djevojčica, sestara, žena, supruga i majki, prenijeli su i u njemačke političke stranke. I ne slučajno u one stranke čiji su članovi, i koje su iste političko moralnih nazora „germaniziranih“ muslimana. Više, stoga, nisu ni politički sastanci sigurni za njemačke žene, koje su članice stranaka kao što je vladajući SPD u kojoj je i najveći broj članova, lažno germaniziranih muslimana, i kojoj većinu u Bundestagu daju Zeleni i Lijevi.

Očito gradske ulice i trgovi postali su tim “asimiliranim” i „germaniziranim“ muslimanima u njemačko društvo pretijesni za ispunjavanje njihovih seksualnih nagona, i eto razloga zašto drogiraju žene za seksualno silovanje  na proslavama svojih stranaka. Na svim poljima političkog života Zeleno-Lijevi germanizirani muslimanski političari preuzimaju vlast u svoje prljave ruke, pa eto i u seksualnom dijelu. No kao i na svim drugim poljima tako i na seksualnom služe se zločinima prisile, droge i ucjena. Tim zločinačkim sredstvima služili su se i na proslavi njemačkog SPD-a prije ljetnog odmora, na kojoj su najmanje devet žena drogirali supstancijom poznatom kao “droga za silovanje”. Ono što taj skandal čini još brutalnijim i za njemačko društvo opasnijim je činjenica da je na toj proslavi bio i kancelar Olaf Scholz, što daje za naslutiti da je bio i sudionik tog skandala. Još nešto što taj skandal čini strašnim za budućnost i sigurnost njemačkog društva, ali u cjelini i Europe, je činjenica da se on pojavljuje u svom crnilu u vrijeme kada u Bundestag kroz SPD partiju ulazi mladi „germanizirani“ Bošnjak musliman, i svjetlosnom brzinom se penje u vrh te partije. Brutalnosti migrantskih islamista s gradskih trgova i ulica postaje pravilo ponašanja germaniziranih muslimana u njemačkom Bundestagu. Druženja i zabave zastupnika njemačkog Bundestaga iz redova  vladajuće koalicije SPD-Zeleni i Lijevi poprima unutarnji izgled noćnih klubova i barova razvratnog nemorala, u kojima se ponižavaju i siluju žene, svodeći ih na razinu bijelog roblja i položaja žena u talibanskom Afganistanu. Teško je naći neku razliku između njemačke vladajuće partije i afganistanskih talibana po pitanju odnosa prema ženama. Zasigurno nikakva germanizacija muslimana nije moguća, moguća je samo islamizacija Germana. Što se i potvrđuje politikom koju kreiraju „germanizirani“ muslimani Bošnjaci u njemačkom Bundestagu.

I kada se pogleda što se događalo na proslavi SPD-a a kada je više od deset žena drogirano “drogom za silovanje”, može se zaključiti da je politika njemačkih vladajući u kojoj participiraju i lažno germanizirani bošnjački Ahmetovići, kada za vrijeme njegova sudjelovanja u Bundestagu i započinju seksualno drogeraške afere, daleko opasnija i brutalnija od talibanske. Talibani javno maltretiraju, ponižavaju i siluju žene, njemački vladajući skriveno, poput svih silnika. Nije li i njemački kancelar sudjelovao u tom seksualnom zločinu, budući da je nazočio tom skandalu. Hoće li se i njegova politika ocjenjivati tek kad ode s vlasti, kao što se tek danas kritički ocjenjuje i vrijeme merkelizma, ideologije koja je planer i kreator današnje svjetske krize koja je ravna onoj na početku njemačkog početka Drugog svjetskog rata.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Moguće opasnosti tvrdoga stava

HF

Nove europske države

HF

Izbjeglička kriza traži zajednički europski fond

HF

Poraz kineskih pretenzija

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više