Hrvatski Fokus
Znanost

Španjolska vlada priznala da je po nalogu UN-a prskala chemtrailse po vlastitom narodu

Madrid priznao da je ovlastio vojsku da prska biocide na cijelo stanovništvo

 

Tijekom strateški planiranog “izvanrednog stanja” u vezi s Covidom-19, Ujedinjeni narodi (UN) ovlastili su španjolsku vladu da s neba prska smrtonosne kemijske tragove. Dana 16. travnja 2020. španjolska vlada tiho je priznala da je ovlastila vojsku da prska biocide na cijelo stanovništvo. Ovaj medicinski eksperiment za cijelu populaciju proveden je pod okriljem “izvanrednog stanja za upravljanje kriznom zdravstvenom situacijom uzrokovanom Covidom-19”. Ovaj očajnički, ali dobro osmišljen plan krši više točaka Nürnberškog kodeksa, sporazuma o ljudskim pravima i medicinskoj etici koji se ne provodi ni u kojem svojstvu.
Ovu operaciju biocidnog kemijskog traga omogućio je Kraljevski dekret 463/2020 od 14. ožujka, koji je ministru zdravstva omogućio poduzimanje „niza mjera usmjerenih na zaštitu dobrobiti, zdravlja i sigurnosti građana i suzbijanje napredovanja bolesti i ojačati javni zdravstveni sustav.”

Kraljevska uredba 463/2020 omogućuje ministru zdravstva „izdavanje uredbi, rezolucija, odredbi i tumačenja koja su, u okviru svog djelokruga djelovanja kao ovlaštenog tijela, nužna za jamčenje pružanja svih usluga, redovnih ili izvanrednih, kako bi se za zaštitu ljudi, dobara i mjesta, usvajanjem bilo koje od mjera predviđenih člankom jedanaest Organskog zakona 4/1981, od 01. lipnja, o stanju uzbune, iznimke i mjesta.”

Nadalje, naredba SND/351/2020 dala je španjolskom ministarstvu zdravstva vrhovnu i neograničenu ovlast za aktiviranje španjolskih oružanih snaga i vojnih jedinica za hitne slučajeve za raspoređivanje biocidnih kemikalija nad građanima. Ministar zdravstva Salvador Illa Roca iskoristio je ove nove ovlasti kako bi nametnuo medicinske eksperimente nad cjelokupnim stanovništvom, koristeći vojsku kao sredstvo u skladu s člankom 15.3 Organskog zakona 5/2005 o nacionalnoj obrani.

Španjolska je ranije usvojila postupke za prskanje cjelokupnog stanovništva kemikalijama. Standard UNE-EN 14476 ovlašćuje Ministarstvo zdravstva da pripremi popis virucidnih kemikalija, antiseptika i dezinficijensa. Kraljevska uredba poziva Ministarstvo zdravstva na aktiviranje “zračnih medija” i “tehnika zračne dezinfekcije”, koje će biti raspoređene tijekom izvanredne situacije. Tehnike uključuju nebulizaciju, termo nebulizaciju i mikro nebulizaciju, s navedenim ciljem dosezanja “svih površina” u zemlji. HRKB obrambene jedinice unutar Oružanih snaga i Vojne jedinice za hitne slučajeve već su opremljene za raspoređivanje ovih materijala i provedbu postupaka dezinfekcije zraka diljem zemlje.

Te se radnje obično nazivaju “teorijom zavjere” iako je Španjolska prije bila korištena kao poligon za testiranje kemijskih tragova, koji uključuju olovni dioksid, srebrni jodid i dijatomit. Ove chemtrail operacije korištene su 2015. za stvaranje klime. Koktel povećava lokalne temperature i potiskuje vlagu s neba kako bi stvorio uvjete pogodne za turizam. Europarlamentarac Ramon Tremosa Balcells svjedočio je u Europskom parlamentu 19. svibnja 2015. da su radnici Državne meteorološke agencije prijavili da zrakoplovi šire otrovne kemikalije po Španjolskoj.

Globalisti poput Billa Gatesa također pokušavaju iskoristiti zemlje kao poligone za chemtrail projekte zatamnjivanja Zemlje od Sunca. Ovi projekti geo-inženjeringa predloženi su kao rješenja za “klimatske promjene”. Projekt Billa Gatea međunarodni su znanstvenici ocijenili neetičnim. Ti programi geoinženjeringa negativno utječu na vremenske obrasce, poljoprivredu, ekosustave, kvalitetu zraka, zdravlje ljudi te sigurnost hrane i vode, dok dovode u pitanje razna kršenja ljudskih prava. Tko je vlasnik neba i tko će odgovarati za eksperimentiranje na ljudskom stanovništvu bez pristanka stanovništva?

Filip Turkalj, 16. 6. 2022., https://epoha.com.hr/2022/06/16/spanjolska-vlada-priznala-da-je-nalogu-un-a-prskala-chemtrailse-po-vlastitom-narodu/

Povezane objave

Konzumirate li nanočestice?

HF

Hrvatska zakazala kod Pariškog sporazuma

HF

Znanje je iz kurikula prognano

HF

Priča o Bibliji Marka Marulića

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više