Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

Godišnja konferencija CEEMAN-a, 30. obljetnica CEEMAN-a

Trideset godina tradicije, 30 godina razvoja menadžmenta i 30 godina vođenja održive budućnosti i izvrsnosti poslovnih škola

 

Četvrtak, 22. rujna u 9:00  sati i petak, 23. rujna 2022. u 9:00 sati u IEDC – Poslovnoj školi Bled, Prešernova cesta 33, Bled

– 30 godina tradicije, 30 godina razvoja menadžmenta i

30 godina vođenja održive budućnosti i izvrsnosti poslovnih škola

CEEMAN (The International Association for Management Development in Dynamic Societies) je međunarodna institucija za razvoj menadžmenta sa sjedištem u IEDC-Poslovnoj školi Bled, čiji je osnivač i voditelj prof. dr. Danica Purg. CEEMAN je osnovan 1993. godine s ciljem ubrzanja rasta i kvalitete menadžmentskog obrazovanja u srednjoj i istočnoj Europi. CEEMAN je danas globalna mreža posvećena izvrsnosti i relevantnosti obrazovnih institucija za menadžment. Okuplja preko 200 sveučilišta, poslovnih škola i kompanija iz 52 zemlje.

Ove godine CEEMAN slavi 30. godišnjicu postojanja i srdačno vas pozivamo na 30. CEEMAN godišnju konferenciju pod nazivom The Future of Management Education – Understanding the Big Picture.

Na konferenciji ćemo istaknute mislioce pitati kako razvoj menadžmenta može podržati vodstvo i inovacije koje su potrebne za uspješno rješavanje problema u kriznim situacijama. Čut ćemo o izazovima sa kojima se poslovne škole suočavaju u kriznim vremenima, posebice zbog rata u Ukrajini. Također ćemo se fokusirati na dijalog između gospodarstva i obrazovnih institucija o njihovim potrebama za daljnjim razvojem.

Ugostit ćemo brojne vrhunske govornike: Danila Türka, predsjednika Club de Madrid i bivšeg predsjednika Republike Slovenije; Mette Morsing, voditeljicu PRME – Principles for Responsible Management Education, UNGC; Marka Pleška, CEO i suosnivača, Cosylab, Inc., Slovenija; Janeza Škrabca, generalnog direktora/vlasnika Riko d.o.o., Slovenija; Xiaobo Wu, dekana, Fakulteta društvenih znanosti, Sveučilište Zhejiang, Kina; i Irinu Sennikovu, rektoricu RISEBA-e iz Latvije.

Konferencija će biti posebna i zbog svoje inovativnosti, jer smo u suradnji sa latvijskom menadžerskom školom RISEBA pripremili plesno vizualno uprizorenje o budućnosti menadžerskih škola uz pomoć umetne inteligencije. Dio konferencije će se održati i na Bledskom jezeru.

  1. godišnja konferencija CEEMAN-a održat će se od 21. do 23. rujna 2022. u IEDC-Poslovnoj školi Bled na slikovitom Bledu – jednom od najmarkantnijih slovenskih odredišta i domu CEEMAN-a.

Za više informacija pogledajte program, a za sudjelovanje na konferenciji pošaljite mi e-mail.

Dobrodošli da nam se pridružite!

Iva Eibel, Iva Eibel, voditeljica korporativnih komunikacija, IEDC – Poslovna škola Bled

T: +386 4 57 92 524, +386 40 377017, E: iva.eibel@iedc.si

Iva Eibel

Povezane objave

Rješenja za pametna mjerenja plina

HF

Vlada u raljama pandemije

HF

HNB i prodano hrvatsko zlato

HF

Desalinizacija

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više