Hrvatski Fokus
Kolumne

Vjeruje li još itko DORH-u i Plenkoviću?

U zadnjih dva mjeseca nekoliko različitih strateških koncepcija Agrokora/Fortanove

 

Vezano uz kaznene prijave (pa i ovu vezano uz mjenice) protiv mene već po stoti put izjavljujem da je to notorna laž, nevjerojatna konstrukcija te hollywoodska montaža te će u konačnici kazneno odgovarati upravo nalogodavci i izvođači ovih prljavih zločinačkih izmišljotina. Plenković nije siguran za rezultat u predmetu: 1. Veliki Agrokor! 2. U procesu pred ICSID-om u Washingtonu (arbitraža) koji se odvija. A rezultati tih procesa bi mogli Plenkovića koštati položaja premijera Republike Hrvatske. Sada Plenković preko ortaka, novih potrčka kao što je ministar Ivan Malenica, sa svojim timskim igračima u DORH-u, SOA-i, Katičićem (HDZ)… provodi kaznena djela u sastavu zločinačkog udruženja, zloupotrebe položaja i ovlasti.

Međutim, Plenković nema druge, inače je gotov. Posao koji je Agrokor radio s mjenicama radio je i s europskim bankama koje imaju sjedište izvan Hrvatske. Ugovoreni poslovi u Hrvatskoj su realizirani u posljednjih 20 godina. Ovdje, pred hrvatskim građanima, izjavljujem: Ne da nije bilo štete prilikom ugovorenih poslova, nego je Hrvatska poslovna zajednica u tom periodu ostvarila profit od preko 4 milijarde kuna po tim ugovorima, a novac je uložen u tisuće novih radnih mjesta, širenje tržišta za sve sudionike. Te činjenice ćemo i DOKAZATI! A isto tako ćemo dokazati kaznena djela Plenkovića i njegove lopovske bande!

U zadnjih dva mjeseca nekoliko različitih strateških koncepcija Agrokora/Fortanove.

To je Vujnovac. Kaos? Šašto sada IPO?

Svakome je sada jasno! Plenkovć i njegovi ortaci su lažnim obećanjima došli na vlast. Lažu zbog vlastite koristi ili u političke svrhe.

PRIMJER: Plenkovićev ortak Vujnovac na konferenciji “Dan velikih planova”, ispred predsjednika Republike Hrvatske, gospodina Z. Milanovića te poslovnom zajednicom ispričao je totalne idiotarije! Ali idiotarije iza kojih stoje kriminalne namjere. Čovjeku bude slabo i postane očajan kada sluša Vujnovca koji nas pravi budalama pričajući bajke da će on Agrokor/Fortanova izvesti na IPO. Iznio bih samo nekoliko činjenica, a u slijedećim objavama i dokaze:

Agrokor/Fortanova poslovno, financijski razorena, praktički u /ili pred bankrotom.

Svijet pred recesijom ili i u recesiji.

Protiv Agrokora/Fortanove se vodi čitav niz sudskih postupaka, a tek će se voditi i protiv samoga Vujnovca.

Zar kompanije s takvim statusom mogu na IPO? Suludo!

Kako Vujnovac može pljačkati, a onda i pokušavati oteti PRIVATNU IMOVINU Agrokor koja je nezakonito eksproprijacirana od hrvatskih građana (a o čemu se vodi i spor)? Može jer je Vujnovac osoba bez morala i duboko u kriminalu, o čemu mnogi svjedoče i pišu, pa i ja sve vrijeme na društvenim mrežama.

Upravljački dio vlasti u Republici Hrvatskoj je preuzela, pod kontrolu, izdajnička banda. Korupcija na korupciju, kriminal na kriminal. Ovo nije samo pljačka većinskoga vlasnika i 5600 malih dioničara, ovo je neviđena javna pljačka cijele Hrvatske!

Ivica Todorić

Povezane objave

Božji poziv da ustanemo i krenemo dalje

HF

Reis-ul-ulema Mustafa Cerić – suradnik Udbe pod imenom Vezir

hrvatski-fokus

Skojevac Plenković citirao Karla Marxa

HF

Europa mora primiti stotine milijuna izbjeglica!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više