Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Bošnjačka agresija na Hrvate uz pomoć ‘građana’ i ‘ostalih’

Islamizam dobiva sva državnička, federalna, županijska, općinska, vojna mjesta

 

Iz bošnjačkih proizvodnih političkih centara gotovo svaki dan izlazi neki novi nacionalni proizvod. Političko bošnjačko tržište je nezasitno, i je li se na nekom nacionalnom mjestu koje mu pripada našao Hrvat, iz bošnjačke tvornice nacija i identiteta izlazi novi ubojiti proizvod. Ne zdrava nego bolesna i otrovna konkurencija, kojom se ne otima samo hrvatski položaj nego i sami hrvatski identitet. U tu bošnjačku političku tvornicu ulaze kao politički poluproizvodi pod imenom Mujo, a izlazi kao proizvod Mijo, ulazi kao Alija a izlazi kao Ilija, ulazi kao Fata a izlazi kao Kata, sve s namjerom i ciljem skidanja Hrvata sa položaja koji im pripadaju. A kada su uvidjeli uspješnost tih svojih proizvoda, i da nisu dovoljni za skidanje Hrvata sa svakog položaja, proizvodnju povećavaju ne više promijenjenim imenima, nego i novim nacijama.

Kao i sa svake proizvodne trake tako i sa bošnjačko-nacionalističko-fašističke izlaze nove nacije, “Građanin”, “Ostali”, “Bosanac”, “Hercegovac”, “Potomak Osmanlija” “Komšić” i tako unedogled budući da se projektanti i proizvođači tih proizvoda pokazuju vrlo inovativnim i nedostižnim na tom nacifašističkom putu biološkog istrjebljenja gotovo četrnaest stoljeća stare hrvatske nacije u fratarskoj Bosni i Hercegovini, kraljevini kraljice Katarine čija se kruna čuva u Vječnom gradu.

Danas je u daytonskoj beha federaciji, čiju nepravdu čuvaju i njeguju svjetski protektori u uniformama samozvanih visokih predstavnika, koji su jedino visoki u nepravdi, pristranosti i političkim interesima, dovoljno kazati da si “Građanin”, “Ostali”, “Bosanac”, “Hercegovac”, “Potomak Osmanlija”, “Komšić”, i po toj političko ideološkoj liniji, što je zapravo islamizam, dobivaš sva državnička, federalna, županijska, općinska, vojna mjesta. Na koja po dekretu visokih predstavnika što drhte pred islamskim terorizmom, u istom tom momentu kada te nove nacionalnosti upru prstom na dotičnog Hrvata i njegovo radno mjesto dolaze te nove nacije i preuzimaju ga. Etničko i vjersko čišćenje Hrvata na njihovim povijesnim prostorima obranjenih i od genocidno konfesiocidnih Osmanlija, danas je, uz visoko predstavničku suradnju sa islamskim ekstremistima, pri kraju. Jer eto u beha zajednici Bošnjaka, Hrvata i Srba, ne može jedna Bošnjakinja koja je konvertirala u “Ostale” a i dalje ostala Bosanka, Muslimanka, pa i Hercegovka, ostvariti pravo koje ima, kako ona kaže “bilo koji Hrvat, Srbin ili Bošnjak”. I ako ne uspije, kao unutarnja Bošnjakinja, i Muslimanka, a za svijet i politiku etničkog čiščenja Hrvata, “Ostali”, u otimačini hrvatskih položaja u državnim institucijama vlasti prijeći će i postat koliko dugo treba da posan “Građanin”, pa zatim “Komšić”, i na kraju kad progna Hrvate i hrvatstvo bit će ono što i jest Muslimanka.

Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikad. Žali ta nikad promijenjene čudi, uvijek unutra Muslimanka a vani nešto prema potrebi, u ovom slučaju “Ostali”, što je kao Muslimanku ne će njeni da kandidiraju za predsjednicu Bosne i Hercegovine i odlučuje se biti nitko i ništa, ono što nema nigdje u svijetu samo u protektiranoj i stoljećima Hrvatima otimanoj domovini Bosni i Hercegovini. “Ostali”. Od čega, i od koga je ta skupina naroda ostala, ima li ona svoj korijen, svoj identitet, svoj teritorij. Ako je netko „Ostali“ nisu li to ostali od agresora i okupatora Bosne i Hercegovine, što znači da su kao takvi sami agresori i okupatori, tuđinci i osvajači, vojska koja nikada nije prihvatila Bosnu i Hercegovinu domovinom. Je li to neka ostavština Turaka, je li to ostalo od njihova crnog vremena, kao turski spomen i čuvar turskog krvavog traga u zemlji kojoj nikako ne daju da bude ono što je bila prije osmanlijske okupacije. Kao samoproglašena svjetska poznata osoba, a čak i u BiH nepoznata izvan bošnjačkih krugova, žali se i na Dayton budući da po njegovim normama ona ne može biti nikad predsjednica BiH, jer izgleda da u daytonskom ustavu nije dano pravo ženama Bošnjakinjama, u duhu muslimanske tradicije, da se kandidiraju na tu visoku funkciju. I stoga ona konvertira u “Ostale”.

Mjesto hrvatskog predstavnika oteo je „Građanim“ Komšić, mjesto bošnjačkog lidera trajno je zauzela dinastija Izetbegović, i jedino što njoj i njoj sličnima preostaje da budu “Ostali” samo kao takvi mogu oteti preostala i žrtvama branjena hrvatska mjesta. 

Budući da je malo hrvatskih mjesta u državnim institucijama za toliki broj “Ostalih”, ostatak Bosne i Hercegovine, zapravo onaj njezin federalni komad, žele sada “građanizirati”, i kao “Građani” okupirati ga i obojiti u svoju vjersku muslimansku zelenu boju. Jer sve je u Daytonu napravljeno nakaradno što nije u korist Bošnjaka muslimana, i stoga u daytonskom ustavu treba mijenjati samo ono što je stavilo Hrvata ispred “Ostali” i “Građana”. No ono što je bošnjačko i muslimansko ispred tih novih beha nacija to je nedodirljivo, to trajno ostaje jer to je pokazatelj da je BiH bošnjačka i muslimanska. Budući da Bosnu i Hercegovinu kao domovinu Hrvatima nisu uspjeli oteti ni Osmanlije, ni Velikosrbi, ni Velikomuslimani, ni mudžahedini, ni vehabije, ni Alija, ni Komšić, ni Mlaćo, ni Genjac, ni Džaferović ni silni nekažnjeni muslimanski ratni zločinci, a niti visoki predstavnici u agresiju i okupaciju kreće armija “Ostali” i “Građana”.

Islamska vojska koju predvodi svjetski policajac i aktualna njemačka vlast u kojoj participira velik broj Turaka i Bošnjaka, odjevenih gotovo u istu “građansko ostalu” odoru obojenu u zeleno. Danas njemačku politiku vode muslimani iz cijeloga svijeta organizirani u Zelene, i oni nastoje BiH kroz građanizam pozeleniti kako su pozelenili, zapravo islamizirali i Njemačku, i Mutter Merkel, koja je za rusku agresiju jednako odgovorna kao i za agresiju “Građana” i “Ostali” na Bosnu i Hercegovinu i hrvatski narod nad kojim u smjenama protektiraju Germani. Bošnjačka agresija „Građana“ i „Ostali“ na Hrvate i njihov identitet, nastavak je muslimanske agresije iz perioda vjerskog beha sukoba za teritorij. Potvrdili su to i listopadski izbori 2022., u kojima je, kao i u prethodnim, poznat bošnjački  pobjednik i prije izbora, „Građanin“ Komšić. Bošnjačko Komšićevo putiniziranje beha Hrvata se nastavlja.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Novi progon Hrvata od Uskoplja

hrvatski-fokus

Bosansko Grahovo – Dan sjećanja na na poginule hrvatske branitelje

hrvatski-fokus

DOMOVINA

HF

Ne vodi se rat samo oružjem

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više