Hrvatski Fokus
Uvodnik

Potvrđeno zašto cijepljeni više ne misle svojom glavom

Zato što sada Pfizer utječe na njihov mozak i na njihovo razmišljanje

 

• Dana 26. IX. 2022. prikazan je video koji prikazuje Pfizerovo najsloženije cjepivo protiv COVID-a. Vidljive su manje ovalne nanocjevčice od grafenova oksida, koje s vremenom postaju sve veće jer se same obnavljaju (teslafera, pod djelovanjem elektromagnetskog zračenja, mikrovalnim zračenjem). Nanočestice stvaraju nanocijevi. U cjepivo stavljaju zrnca nanografena, koja stvaraju trake u krvi. Ove trake rastu unutar ljudskog tijela jer ih pokreće električni impuls. Nanozrnca se međusobno spajaju poput spojeva u grafenske cijevi. Tako nastaju supervodiči kratke duljine u tijelu, i do 2,5 cm. I sada je očito zašto ljudi padaju kada ovo uđe u njihove arterije i druge krvne žile i začepi ih. Budući da djeluju tako da privlače krvna zrnca na sebe i dolazi do zgrušavanja krvi, te se pojavljuju trombi. Ovo cjepivo je trombogenetsko. Ove nanocijevi su super vodiči i imaju afinitet prema srcu i neuronima zahvaljujući elektricitetu. Kada nanocijevi uđu u ljudski mozak, stvara se paralelna neurološka veza kroz neuronske sinapse. Ta spona polako briše onu staru prirodnu, a cijepljeni polako počinju zaboravljati. Ovo nije covid simptomatologija, već stvaranje paralelne neuralne veze. Upravo je to pravi razlog cijepljenja jer nas nakon toga u Pfizeru kontroliraju vašim mozgom putem kojeg vam mogu potaknuti suicidalne misli, depresiju, razne ideje… Jednostavno imaju sposobnost manipulirati mislima ljudi, a 5G pomaže im izvana. Postavlja se pitanje zašto cijepljene osobe ne prestanu primati nova cjepiva? Zato jer više ne misle svojom glavom, jer ih u Pfizeru sada prate i utječu na njihovo razmišljanje. Različitim signalima stimuliraju određene dijelove njihova mozga tako da uopće ne reagiraju na ono što se oko njih događa. I ne reagiraju jer imaju nanomaterijale u svome tijelu, uključujući i u svome mozgu.

Ivan Rimac “zaboravio” komunistu Račana

  • Ivan Rimac, nekakav profesor nečega sa zagrebačkoga Pravnog fakulteta, sramota je za hrvatsko Livno. Prezime mu ima veze s vjerom, rimokatoličkom, a on se ponaša gore od shizmatika, ortodoksa, bogumila ili nepostojećih agnostika. Na američkoj N1 TV, na koju pozivaju svaku ljevičarsku šušu, govorio je o Ini i izvalio polovičnu istinu: “Svaki od premijera je donosio odluke koje su išle na štetu Hrvatske. Počevši od Milanovića koji je prodao jedan dio udjela INA-i, Sanadera da je primio mito da da upravljačka prava, za Karamarka, za kojeg je INA bila pogubna da ode s vlasti, da je pogodovao u suđenju s Mađarima, i sada za Plenkovića da je pristao da se zatvori rafinerija u Sisku. Svatko od njih nosi svoju krivicu”. Uglavnom je rekao polovičnu istinu, ili polovičnu laž. Ne mislim samo zato što u Hrvatskoj nema “premijera”, ima ga samo u Engleskoj, nego o tomu kako je vrlo lukavo, kao proizvod jugokomunističke škole, opravdano spominjao Sanadera, Milanovića, Plenkovića i neopravdano Karamarka, ali je zato svjesno – kao i većina dece komunizma – „zaboravio“ spomenuti tatu svih Ininih problema Ivicu Račana, koji je u srpnju 2003., zajedno sa zetom jugoslavenke Savke Dabčević-Kučar Tomislavom Dragičevićem i jugokomunistom od glave do pete Slavkom Linićem, prvi prodao Inu Mađarima. Ovi koji brane i „zaboravljaju“ spomenuti Račana lamentiraju da je on prodao 25 posto dionica Ine, i pritom drugi put „zaboravljaju“ spomenuti i podatak iz prodajne i ugovorne klauzule – + 25 posto – isti su kao i nesposobni Rimac. A upravo je tih + 25 posto izvor svega zla kojega i dandanas imamo.

Nijemci opet predvode opasnu politiku

  • Stanley Milgram, američki socijalni psiholog, još je 1961. godine u svomu čuvenom eksperimentu bio zainteresiran poslovičnom njemačkom poslušnošću autoriteta pa je eksperimentirao sa svojim suradnicima i poznanicima. Testirao je spremnost prosječnih osoba suprotstavljanju ili odbijanja poslušnosti uputama autoritarnoj osobi ako stoje u izravnoj suprotnosti s njihovom savješću ili aktom koji bi kršio vlastita moralna načela. Iako Milgramov eksperiment nije potvrdio početnu tezu da su samo Nijemci bili spremni počiniti Holokaust, jer su slušali svoje vođe, i dalje se smatra – a i nije daleko od istine – da i današnji Nijemci ne misle svojom glavom, nego da slušaju ono što im narede ili sugeriraju današnji politički autoriteti. U tom smislu može se protumačiti i ponovno, najnovije vraćanje Nijemaca na COVID zatvaranja, na COVID zabrane, iako je višestruko dokazano i potvrđeno, i znanstvenim istraživanjima i u svakodnevnoj praksi, da su sve te mjere od početka godine 2020. bile nepotrebne i višestruko štetne, sa zdravstvene, moralne, etične i gospodarske strane. Naime, njemačka vlast u Berlinu donijela je novi, a ustvari stari set pravila o koronavirusu za jesen i zimu u kojem su maske zasad obvezne samo u međugradskim vlakovima za osobe starije od 14 godina, dok su prije bile dovoljne kirurške maske. Nadalje, maske su obvezne u bolnicama, staračkim domovima i liječničkim ordinacijama. U domovima za starije osobe i bolnicama prije ulaska potrebno je predočiti negativan test. Zaposlenici se moraju testirati nekoliko puta na tjedan. Obvezno je nošenje maski u lokalnim vlakovima i autobusima, kao i u zatvorenim prostorima kao što su trgovine, restorani i dvorane. Testiranje se uvodi u školama i vrtićima i nošenje maski od petog razreda (11 godina) nadalje. Iz ovoga možemo izvući zaključak kako Stanley Milgram i nije bio daleko od svoje početne teze o “službenim” Nijemcima koji vole da ih vlast pritišće i maltretira.
  • Nedavno su nas mediji podsjetili na nogometaša Dragana Bošnjaka (Kanjiža, 19. X. 1956. – Kanjiža, 27. III. 2019.), člana slavne Dinamove generacije koja je 1982. osvojila prvenstvo i kup (1980.). Iako je umro samo prije tri godine, Bošnjakov grob u Kanjiži na sjeveru Banata bio je „oronuo“ – kako pišu mediji – pa su na inicijativu GNK Dinama njegovi posmrtni ostaci premješteni u Srijem, Petrovaradin, rodno mjesto bana Josipa Jelačića. Dobio je novi nadgrobni spomenik na petrovaradinskom groblju. Mogli bismo reći, da se je Dragan Bošnjak vratio kući – u Hrvatsku. Tamo gdje mu je i mjesto.

Mate zaboravio brata i pogodovanja na Mljetu

  • »Korupcija je sastavni dio čovjeka i civilizacije. Strašnija od rata, predofilije, sebičnosti, nemara i nebrige za stare i slabe…«, izjavio je donedavni dubrovački biskup, a sadašnji riječki nadbiskup Mate Uzinić (https://seebiz.eu/drustvo/mate-uzinic-korupcija-je-gori-grijeh-od-bilo-kojeg-drugog/281954). Izjavio i ostao živ. A poznato je da je svomu bratu osigurao građevinske radove na Mljetu za katoličku crkvu bez ikakva javna natječaja. Onako bratski. Mate je rekao kako u Biskupiji nisu mogli naći nikoga za popravak suhozida na otoku sv. Marija zbog čega je biskup angažirao svoga brata, a koji je legalno naplatio svoje troškove boravka na otoku. (https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/dubrovacki-biskup-uzinic-nakon-afera-povezanih-s-biskupijom-ispricavam-se-zbog-poljuljanog-povjerenja-224092).
  • Sa samo 36 godina gradski vijećnik u njemačkom Landshutu kod Münchena, Christian Pollner, je mrtav. Razlog je – cjepivo protiv COVID-a. Mlad, zdrav i nikada bolestan, a onda preko noći – mrtav! Čak i poslovično „službeni“ Nijemci, koji vole slušati autoritete, napokon počinju sumnjati da je ispravno što im netko drugi nameće.
  • Liberalni Zapad vodi informacijski rat protiv svojih građana. Sve dok je tako i dok se planetarni totalitarizam i ovaj globalizacijski fašizam i režim nastavlja, ne može se ozbiljno reći da smo slobodni, jer je sloboda savjesti neprijatelj broj jedan u ovoj eskalaciji lažne COVID kampanje. Ako su ljudi, srećom još uvijek neispranoga mozga, samo doveli u pitanje beskorisne maske, glupi ritual dezinfekcije ruku, ludilo zaključavanja i primijetili činjenicu da su prvo prisilna ventilacija, a zatim cjepiva ubijala i invalide, postali ste zloduh kod onih koji su svojim suludim i nehumanim postupcima osudili nevine ljude da umru. To je klasična inverzija stvarnosti. Inverzija stvarnosti ovdje – gdje istina postaje tabu i leži jedina respektabilna pozicija – ono je što se događa kada se vodi i pobjeđuje informacijski rat. Operacija COVID izolirala je ljude jedni od drugih na način koji nikada prije nije pokušao, zbog čega su se oslanjali na zaslone za svoju povezanost sa svijetom. To je zamijenilo zdravu ljudsku dimenziju lako manipuliranom verzijom stvarnosti temeljenom na ekranu koja je u glavama mnogih došla potpuno zamijeniti ono što stvarno postoji. COVID nas je doveo u ruke sofisticirane mašinerije kontrole uma, zajedno s vlastitom strukturom nagrađivanja i kažnjavanja, nudeći sigurnu i djelotvornu alternativu nehigijenskim i nepredvidivim opasnostima stvarnog životnog iskustva. Vrsta gluposti koja vam se hrani – kojoj biste trebali pridavati svoje najjače osjećaje, a o kojima možete govoriti samo koristeći uvredljivo odobrene izraze – neki su poznatiji kao Trenutna stvar. To je pitanje dana o kojem svi moramo biti vrlo zabrinuti. Bio je to Orange Man Bad (narančasti čovjek je loš!?) jer smo svi dobili upute da mrzimo Donalda Trumpa, zatim COVID, nakon čega je uslijedio BLM (Black Lives Mater = Životi crnaca su važni) – ustvari rasizam protiv bijelaca – i opravdavanje nereda od strane crnaca, a sada je to Ukrajina. Ostali favoriti uključuju skori klimatski kolaps i zla jedenja mesa. Svaka trenutačna stvar podržava sljedeću, jer je to ažuriranje kako reagirati na kaotično amoralni svijet. Mediji ne informiraju, već vas upućuju u ono u što ste danas dužni vjerovati. Postoje ozbiljne kazne za neuspjeh u tome. Informacijsko ratovanje razlikuje se od obične potrošačke propagande jer kažnjava one koji se ne predaju, jer ponižava one koji to čine. Zahtijeva da poričete iskustvo vlastitog života, u suprotnosti sa zdravim razumom s narativom koji je osmišljen kako bi stvarnost zamijenio paralelnim svijetom objašnjenja – od kojih nijedno nema smisla. To je razlog zbog kojeg ljudi smatraju da je tako uvrjedljivo podsjetiti se na činjenice. Čak je i sumnja – nad izbornim rezultatima, mudrost tiskanja ogromnih količina novca, projekt Zauvijek rat i trajno stanje terora koje proizvodi beskrajni osjećaj krize – dovoljna da vas osudi. U ovom ratu jedina prihvatljiva pozicija je pokornost. Ako niste uvjereni, podsjećate druge na ponižavajući jaz između onoga što im je rečeno da vjeruju i onoga što zapravo postoji. Uvjeravaju vas da Omicron nije prehlada. Predsjednik SAD-a je dementan. Nema klimatske krize, a jest. Uvjeravaju vas da Rusija nije raznijela vlastite naftovode, a jest. Uvjeravaju vas da je George Floyd svetac, a nije. Uvjeravaju vas da je muškarac u haljini žena, a nije.

Informacijsko ratovanje

Cilj informacijskog ratovanja nije uvjeriti ljude. To je da ih slomimo. Uči vas da vjerujete samo njihovim porukama, da sumnjate u sebe sada i zauvijek, da napustite svoju sposobnost razmišljanja i da se osjećate neovisno o uvjetima i odredbama medijske stvarnosti. Rezultat toga je poguban za pojedinca. Ljudi postaju neskloni stvarnim susretima, preferirajući jako moderirani svijet antisocijalnih medija i njegove strogo kontrolirane, pojednostavljene alternative istini. Stoga, sve dok ovo stanje globalizacijskoga fašizma traje, ne može se ozbiljno reći da smo slobodni, jer je sloboda savjesti neprijatelj broj jedan u ovoj eskalaciji kampanje. Informacijski rat je jedini na kojem Zapad pobjeđuje, i to je stvar koja uništava pojedince. Uništava našu slobodu. A zašto? Ponovit ću… Zato što živimo u svijetu kojim upravljaju ljudi koji nas smatraju neprijateljem, jer naši umovi nisu zarobljeni. To je zauvijek promijenilo Zapad, jer se čini da je njegov opstanak sada uložen u gušenje zdravog razuma među vlastitim građanima.

  • Na mrežnoj adresi https://t.me/LauraAbolichannel/24123 (https://t.me/NE_psiho_manipulaciji) objavljen je popis nekih poznatijih glazbenika koji su cijepljeni protiv COVID-19 i koji su teško oboljeli posljednjih tjedana: Danielu Barenboimu dijagnosticiran vaskulitis i “ozbiljni neurološki problemi”. Ringo Starr otkazuje koncert zbog bolesti. ‘Ozbiljna infekcija pluća’ Chrisa Martina razlog je što je Coldplay odgodio datume turneje. The Avalanches otkazuju preostale datume sjevernoameričke turneje zbog “teške bolesti”. Alan Jackson odgađa koncert u Pittsburghu, navodeći zdravstvene probleme. Reper Post Malone odlazi u bolnicu zbog “probadajuće boli u prsima”, odgađa koncert u Bostonu. Njemačka reperica, Bushidova supruga – Anna-Maria Ferchichi sada je u invalidskim kolicima. Gitarist reggae pjevača Edsona Gomesa koji se onesvijestio tijekom koncerta u João Pessoi u subotu navečer u teškom je stanju. Lindsey Buckingham otkazuje preostale datume turneje u Velikoj Britaniji zbog “tekućih zdravstvenih problema”. Lil Baby otkazuje nastup; “tijelo potpuno isključeno”. Njemačka pjevačica Melanie Müller imala moždani udar (u 34. godini). Pjevačica grupe Heredeiros da Crus doživjela je cerebrovaskularni udar tijekom rasprodanog koncerta. Popularni pjevač Odia Murali Mohapatra srušio se i umro dok je nastupao na Durga Puji. Philly drag queen Valencia Prime, 25, kolabira i umire dok je bila na pozornici. Yogesh Gupta se srušio tijekom nastupa i proglašen je mrtvim zbog srčanog udara. Pjevačica Antihéroes umire u Sevilli nakon što je doživjela srčani udar na pozornici. Roberto Gonzalo, basist Tierra Santa, doživio je srčani udar tijekom koncerta u Zaragozi. Na pogrebu engleske kraljice Eliazabete pet vojnih osoba palo je – uključujući dva glazbenika RAF-a i Gurkha. Bin Valencia, bivši argentinski glazbenik rock grupe, umire na koncertu…

Denisova izjava otprije četiri godine

  • Denis Bećirović, bošnjački novoizabrani član Predsjedništva BiH ovih je dana poslao pomirbenu poruku Hrvatskoj da će se zalagati za suradnju i da ne će nikoga vrijeđati. Zato je potrebno podsjetiti se što je Bećirović rekao 2018. godine, tijekom izborne kampanje kada je neargumentirano optuživao Hrvatsku i Hrvate. Tada je u pismu tadašnjoj predsjednici Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović napisao: »Tuđmanova velikohrvatska ideja prouzrokovala je veliku štetu Hrvatima u Bosni i Hercegovini, kao što su pogubne za njih bile i sve slične ideje u prošlosti. Poslije takvih “projekata” i pokušaja njihove realizacije rezultat je bio porazan: što zbog gubljenja ljudskih života za tu suludu ideju, što zbog tragičnih migracija nakon propasti tih ideja. Presude međunarodnih sudova zadale su konačan udarac takvoj ideologiji trajno je obilježivši kao udruženi zločinački pothvat«. A to znači kako od staroga neprijatelja nikada nema novog prijatelja. To što je SDP-ov čelnik Ranko Ostojić uoči izbora u BiH Bećiroviću zaželio da pobijedi govori više o Ostojiću, nego o Bećiroviću. Govori kako naši jugokomunisti, a Ostojić to jest i dušom i tijelom, nikada ne će preboliti nestanak Jugoslavije. Hrvatska država uvijek će im biti mrska i neprihvatljiva.
  • Koliko god globalisti i bivši kolonizatori pokušavali i dalje vladati našim umovima, ima ljudi koji se daju. Ne daju se ni katolički Irci. Nakon što se irske djevojke u Glasgowu pobijedile većinsku protestantsku Škotsku i plasirale se na Svjetsko prvenstvo za žene zapjevale su pjesmu s refrenom “Ooh ah, gore RA” koji je povezan s podrškom svojoj Irskoj republikanskoj vojsci, a dolazi iz pjesme, Keltska simfonija WolfeaTonesa, objavljenoj 1987. godine na stotu obljetnicu keltskog nogometnog kluba.
  • Do kuda ide ludilo globalističkoga fašizma teško je i povjerovati. Naime, novozelandska globalistička vlada nametnut će svojim poljoprivrednicima, prva u svijetu, porez na krave što podriguju i što prde dok žive. Taj svoj naum obukli su u naziv da krave ispuštaju „emisije stakleničkih plinova“ i da je to oporezivanje „u skladu s prvim svjetskim planovima“. Do 2025. poljoprivrednici bi platili pristojbu na emisije iz izvora kao što su podrigivanje krava i plinovi iz urina prema prijedlozima koje je objavila novozelandska premijerka Jacinda Ardern, napomenuvši da je to u „u sklopu plana za rješavanje klimatske krize“. U Novome Zelandu idu i dalje u svojim opasnim lažima. Javno govore da krave podriguju metan i putem urina „emitiraju dušikov oksid“. Dakako, u ovom suludom naumu podržava ih engleski The Guardian i ovako piše: »Emisije koje stvara probavni sustav 6,3 milijunanovozelandskih krava jedan su od najvećih ekoloških problema u zemlji. Plan uključuje oporezivanje metana koji emitira stoka i dušikov oksid koji se uglavnom emitira iz urina bogatog gnojivima – što zajedno pridonosi otprilike polovici ukupne proizvodnje emisija na Novom Zelandu«. The Guardian prenosi i glupo objašnjenje novozelandske premijerke koja ovako, zamjenom teza, laže tamošnje poljoprivrednike: “Novozelandski poljoprivrednici tako će biti prvi u svijetu koji će smanjiti emisije iz poljoprivrede. To će najvećem izvoznom tržištu zemlje (vrijednom 46,4 milijarde dolara godišnje) dati konkurentsku prednost na globalnoj razini, dok će zemlju staviti na put da ispuni svoj cilj smanjenja metana do 2030. Niti jedna druga zemlja na svijetu još nije razvila sustav određivanja cijena i smanjenja poljoprivrednih emisija, tako da će naši poljoprivrednici imati koristi od toga da budu prvi pokretači. Smanjenje emisija pomoći će novozelandskim poljoprivrednicima da ne budu samo najbolji na svijetu, već i najbolji za svijet” (https://www.theguardian.com/world/2022/oct/11/new-zealand-farmers-may-pay-for-greenhouse-gas-emissions-under-world-first-plans). Laž do laži! To je klasično gušenje novozelandske poljoprivrede. Uništavanje proizvodnje hrane i prijelaz na nametanje da svi jedemo kukce i druge gluposti. Ova luda ideja ima svoju pretpovijest. Još je bivša premijerka Helen Clark 2003. godine predložila porez na svu stoku za njihove emisije metana, poznat kao “porez na prdež”, koji je tada izazvao žestoko protivljenje poljoprivrednika i na kraju je napušten. Ali sada, dva desetljeća kasnije, Novozelanđani su još gluplji i globalisti će im, očito, nametnuti taj porez i uništiti ih.

Marijan Majstorović

Povezane objave

Poraz u Muću – poruka predsjedniku HDZ-a

HF

Nije daleko dan kada će i Andrej Plenković uletjeti u zamku Laure Codruţa Kövesi

hrvatski-fokus

Ustavni sud se uključio u izborni proces

HF

Poraz globalizacijskih fašista u zloglasnom “Nacionalnom stožeru civilne zaštite”

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više