Hrvatski Fokus
Znanost

‘Resetiranje stola’ – Izvješće Zaklade Rockefeller predviđa krizu hrane povezane s COVID-om – dvije godine prije nego što se dogodila (2)

Već nakon četiri mjeseca ‘Zaklade Rockefelle je ‘znala’ da će biti kriza hrane!

 

Ali, kao što je dr. Joseph Mercola istaknuo, unatoč ovom navodnom naglasku na zdravu, hranjivu hranu, riječi „organski“, „prirodno“ i „hranjeno travom“ ne pojavljuju se u izvješću.

Pojavljuje se izraz „alternativni proteini“, u ovom slučaju to se odnosi na proteine/ bjelančevine ​​dobivene konzumacijom kukaca – još jedan koncept koji promovira Svjetski ekonomski forum (WEF).

Na primjer, 2021. Svjetski ekonomski forum je objavio izvješće pod naslovom „Zašto kukcima trebamo dati ulogu koju zaslužuju u našim prehrambenim sustavima,“ sugerirajući da bi „uzgoj kukaca za hranu i stočnu hranu mogao ponuditi ekološki prihvatljivo rješenje za nadolazeću krizu s hranom [naglasak dodan].” (www.weforum.org/agenda/2021/07/why-we-need-to-give-insects-the-role-they-deserve-in-our-food-systems/).

Još jednom, predviđa se „nadolazeća kriza s hranom“, što bi neke moglo navesti da se zapitaju kako su entiteti poput ‘Zaklade Rockefeller’ i Svjetskog ekonomskog foruma uopće znali što dolazi!? Kako navodi dr. Mercola: „COVID je proglašen pandemijom 11. ožujka 2020., tako da je do trenutka kada je ovo Rockefellerovo izvješće objavljeno, pandemija postojala samo četiri mjeseca, a dok su određene visokorizične skupine doživjele nedostatak hrane, poput djece čiji je primarni obrok školski ručak, raširene nestašice hrane, u smislu praznih polica, nisu bile široko rasprostranjene niti osobito teške u SAD-u.“

„Čini se da ništa ne promiče proročanskim umovima samoprozvanih dizajnera budućnosti. Oni točno predviđaju ‘prirodne katastrofe’ i proriču slučajna ‘Božja djela’. Sve znaju prije nego što se dogodi.“

„Možda su oni doista proroci. Ili možda jednostavno opisuju neizbježne ishode vlastitih postupaka.“ Dr. Mercola sugerira da su takve krize neizbježne jer su dio „namjernog plana“ istih aktera.

Nevjerojatna ‘predviđanja’ budućih kriza ‘Zaklade Rockefeller’ i njezine veze s vodećim tehnološkim i farmaceutskim kompanijama (Big Tech i Big Pharma).

Vjerodostojno/uvjerljivo stajalište dr. Mercole, a kako je nedavno izvijestio The Defender, ‘Zaklada Rockefeller,’ Svjetski ekonomski forum i drugi subjekti točno su predvidjeli značajan broj kriza koje su se zatim dogodile.

Na primjer, ‘Event 201,’ održan u listopadu 2019. u suorganizaciji ‘Zaklade Rockefeller,’ točno je „predvidio“ globalno izbijanje koronavirusa (https://centerforhealthsecurity.org/event201/).

Slično tome, Inicijativa za nuklearnu prijetnju (Nuclear Threat Initiative, NTI), koja je suorganizirala „stolnu simulaciju“ predviđajući globalnu epidemiju majmunskih boginja u ožujku 2021., sa zamišljenim datumom početka u svibnju 2022., primila je 1,25 milijuna dolara bespovratnih sredstava od ‘Zaklade Rockefeller’ od siječnja 2021. (www.nti.org/analysis/articles/strengthening-global-systems-to-prevent-and-respond-to-high-consequence-biological-threats/).

Zauzvrat, drugi suorganizator tzv. „stolne simulacije“ majmunskih boginja, Münchenska sigurnosna konferencija, u svibnju 2022. održala je okrugli stol sa ‘Zakladom Rockefeller’ na temu „Transatlantska suradnja na sigurnosti hrane.“

Među prijedlozima proizašlima s ovog okruglog stola je i „usredotočenost na transformaciju globalnog prehrambenog sustava i njegovu otpornost na buduće šokove, uz korake poduzete sada i dugoročno.“

‘Zaklada Rockefeller’ također je partner i član odbora te donator GAVI-ja: ‘The Vaccine Alliance’ — uz WEF, Zakladu Bill & Melinda Gates i ‘Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health,’ koja je bila domaćin događaja pod nazivom „Event 201.“ (https://vaccinealliance.org/orgs/).

Kao što je ranije izvijestio The Defender, Savez GAVI (GAVI Alliance) objavljuje misiju „spašavanja života i zaštite zdravlja ljudi“ i navodi da „pomaže cijepiti gotovo polovicu djece u svijetu protiv smrtonosnih i iscrpljujućih zaraznih bolesti.“

GAVI je također glavni partner Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). Savez GAVI — i ‘Zaklada Rockefeller’ — također blisko surađuju sa Savezom ID2020 (‘ID2020 Alliance’; https://id2020.org/).

Osnovan 2016., ‘ID2020’ tvrdi da zagovara „etičke pristupe digitalnoj identifikaciji koji štite privatnost,“ dodajući da „praviti digitalnu identifikaciju znači štititi građanske slobode.“

Kao što je ranije izvijestio The Defender, osnivački partneri ‘Saveza ID2020’ uključuju ‘Zakladu Rockefeller,’ GAVI, UNICEF, Microsoft, ‘Zakladu Bill & Melinda Gates’ i Svjetsku banku, dok generalni partneri ‘Saveza ID2020’ uključuju Facebook i Mastercard (https://id2020.org/alliance).

Protekle dvije godine, ‘Zaklada Rockefeller’ i subjekti kao što su ‘Savez ID2020’ i Svjetski ekonomski forum (WEF) bili su blisko uključeni u poticanje digitalnih „putovnica za cjepiva.“

Na primjer, 9. srpnja 2020. ‘Commons Project,’ koji je i sama utemeljila ‘Zaklada Rockefeller,’ pokrenuo je „globalni napor za izgradnju sigurnog i provjerljivog načina na koji putnici mogu podijeliti svoj COVID-19 status“ — to jest, ‘putovnicu’ za cjepivo. ‘Commons Project’ je također stajao iza razvoja CommonPass-a, još jedne inicijative za putovnicu cjepiva, razvijene u tandemu sa Svjetskim ekonomskim forumom.  Zauzvrat, tzv. Good Health Pass pokrenut je od strane ID2020, kao dio suradnje između Mastercarda, Međunarodne trgovačke komore i WEF-a. Podržao ju je bivši britanski premijer Tony Blair, koji je sada izvršni predsjednik Tony Blair Institute for Global Change.

Ostali članovi ‘Good Health Pass Collaborative’ uključuju Accenture, Deloitte i IBM — koji su razvili njujorški sustav putovnica za cjepiva “Excelsior Pass”.

‘Zaklada Rockefeller’, zajedno sa ‘Zakladom Bill & Melinda Gates’, također je financirala dokument od 27. kolovoza 2021. koji je izdala Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) pod nazivom „Digitalna dokumentacijska potvrda o COVID-19: Status cijepljenja.“

Dokument je opisan na sljedeći način: „Ovo je dokument sa smjernicama za zemlje i partnere u provedbi o tehničkim zahtjevima za razvoj digitalnih informacijskih sustava za izdavanje interoperabilnih digitalnih potvrda temeljenih na standardima za status cijepljenja protiv COVID-19 i razmatranja za implementaciju takvih sustava, u svrhu kontinuiteta skrbi, i dokaza o cijepljenju.” (www.who.int/publications/i/item/WHO-2019-nCoV-Digital_certificates-vaccination-2021.1).

I u još jednom izuzetno dalekovidnom „predviđanju,“ ‘Zaklada Rockefeller’ je 2010. objavila izvješće – „Scenariji za budućnost tehnologije i međunarodnog razvoja“ – koje je predstavilo četiri buduća scenarija.

Jedan od tih hipotetskih scenarija bio je „Lock Step“ – opisan kao „[svijet] strože vladine kontrole odozgo prema dolje i autoritarnijeg vodstva, s ograničenom inovativnošću i rastućim otporom građana.”

Opis ovog scenarija „korak zaključavanja“ („Lock Step“) dalje glasi: „Tehnološke inovacije u ‘Lock Stepu’ uvelike su vođene od strane vlade i usredotočene su na pitanja nacionalne sigurnosti te zdravlja i sigurnosti.“

„Većina tehnoloških poboljšanja stvorena je od strane i za razvijene zemlje, oblikovana dvostrukom željom vlada da kontroliraju i nadziru svoje građane.“

Ovaj scenarij također predviđa „pametnije“ pakiranje hrane: „Nakon posljedica straha od pandemije, pametnije pakiranje za hranu i piće najprije primjenjuju velike tvrtke i proizvođači u poslovnom okruženju, a zatim se usvaja za pojedinačne proizvode i potrošače.“

Štoviše, scenarij „Lock Step“ nevjerojatno je predvidio da će Kina proći bolje od većine zemalja u hipotetskoj pandemiji, zbog strogih mjera koje će primijeniti: „Međutim, nekoliko je zemalja prošlo bolje – posebno Kina.“

„Brzo uvođenje i provedba obvezne karantene za sve građane od strane kineske vlade, kao i njezino trenutačno i gotovo hermetičko zatvaranje svih granica, spasilo je milijune života, zaustavivši širenje virusa daleko ranije nego u drugim zemljama i omogućivši brži oporavak nakon pandemije.“

Uključivanje ‘Zaklade Rockefeller’ u javno zdravstvo nije novo. Vraćajući se unatrag više od jednog stoljeća, Zaklada je snažno promovirala „znanstvenu medicinu“ i na globalnoj razini formalizirala medicinsku praksu temeljenu na europskom modelu, na račun homeopatije i drugih tradicionalnih i prirodnih lijekova.

„Filantropske“ aktivnosti Zaklade opisane su kao „de facto kolonijalizam u zemljama, uključujući Kinu i Filipine.“

Štoviše, Zaklada je pomogla nastanku prvih globalnih javnozdravstvenih tijela, Međunarodne zdravstvene komisije (1913.-1916.) i Međunarodnog zdravstvenog odbora (1916.-1927.).

Također je pomogla financirati najranije programe javnog zdravstva na sveučilištima kao što su ‘Harvard’ i ‘Johns Hopkins’ — danas ‘dom’ Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health.

Autor: Dr. sc. Michael Nevradakis: „Rockefeller Foundation ‘Reset the Table’ Report Predicted COVID-Related Food Crisis – 2 Years Before It Happened“; Children’s Health Defense/The Defender, 30. 6. 2022. 

(Svršetak)

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Anketa: Svaki šesti Nijemac prisiljen ‘preskakati’ obroke zbog krize cijena hrane

hrvatski-fokus

Umjetna inteligencija smišlja drogu koju nitko nikada nije vidio. Sad moramo vidjeti rade li

hrvatski-fokus

Djelovanje Akademije u 2018. godini

HF

Lujo Adamović (1864.-1935.)

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više