Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Stradalnička sudbina Hrvata katolika u Bosni i Hercegovini čeka sutra i Zapad

Na mjestima katoličkih crkava muslimani su izgradili džamije – kasarne

 

Treba li još dodatnih dokaza kako je beha zajednica Hrvata, Bošnjaka i Srba turski most preko kojeg nadiru u osvajanje Europe, i ponovni ratni dolazak pod Beč. Na tom putu sultan Erdogan je, u dogovoru sa kumom Bakirom, uvijek kad hoće da demonstrira svoju sultansku moć u Bosni i Hercegovini, ostavljao iza sebe još vrući i zagrijaniji bosanski lonac mržnje. No, ipak se pokazalo nakon listopadskih izbora 2022. u kojima je stao iza kuma Bakira, da i nije tako moćan, jer njegov favorit Izetbegović II. apsolutni je gubitnik na održanim izborima.  A to je znak da će i sultan Erdogan biti zaustavljen na osvajačkom putu Europe, koju je uveliko pokrio, a time i okupirao, velikim brojem izgrađenih džamija, nazvavši neke i svojim imenom. 

U zavisnosti od europske reakcije na taj proces erdoganiziranja europskih prostora, mogla bi i crkva Svete Sofije u Istanbulu, odnosno Carigradu dobiti novo ime po Erdoganu, koji ju je opet pretvorio, uz potporu europske šutnje, u džamiju i prvi u njoj klanjao. I zato je svaki Erdoganov dolazak u amanet što mu ga dao veleizdajnik Bakirov otac Alija, i antikršćanske i antieuropske naravi. Potvrđuje to i njegova ratno huškačka izjava u muslimanskom zelenom Sarajevu u predizbornom vremenu 2022.  obraćajući se okupljenim muslimanima “Poštovana braćo, Zapad postoji da bi podijelio i iscijepao muslimane. Želi ih podijeliti, iscijepati, a potom i progutati. Upravo vi ste i vi ćete biti najveća prepreka tome. Zato im ne trebamo dati tu priliku.”

U tom Erdoganovom obraćanju u Sarajevu, gradu koji je danas gotovo sto posto muslimanski, ništa drugo se i nije moglo očekivati od predsjednika koji je u svojoj zemlji natrpao pune zatvore svojih političkih protivnika, a izvan Turske u europskim državama neograničeno gradi džamije, nazivajući ih kasarnama, munare kopljima a klanjače vojnicima. I takav Zapad koji mu dozvoljava da gradi te i takve kasarne,  sa visokim i ubojitim kopljima, a za čiju uporabu se obučavaju  klanjači vojnici, eto takav Zapad pretrpan tolikim i tolikim muslimanskim kasarnama, postoji isključivo, kaže Bakirov kum, da podijeli i iscijepa muslimane. Zbog tih namjera Zapada, zbog cilja njegova postojanja, muslimani Bošnjaci su i prognali sve  kršćane, cijeli katolički Zapad ne samo iz Sarajeva, nego i iz svih drugi beha gradova, u kojima su Zapadnjaci  i kao malobrojniji “dijelili i cijepali muslimane”.

Na mjestima njihovih crkava, na njihovoj okupiranoj zemlji muslimani su izgradili džamije kasarne iz kojih se izdižu koplja, a one same su pune klanjača, s kojima se Bakir pohvalio i kazao da je muslimansko-bošnjački narod siguran dok su džamije kasarne pune klanjača-vojnika. A i pune su, zbog njih se i nastava u školama prekida kad je vrijeme za klanjanje.

No ako Zapad postoji samo da bi podijelio i iscijepao muslimane, kako onda da na tim njegovim prostorima se grade tolike džamije, kako je taj kršćanski Zapad primio, i dalje prima milijune muslimana, čak i onda kada im ti isti muslimani ubijaju njegov narod, siluju djevojčice i žene, ruše zapadno kršćanski identitet.

Po slikama strave i užasa islamskog terorizma po Zapadu, i njemu su muslimani namijenili budućnost današnji čisti muslimanskih beha gradova i prostora. Već danas gotovo svaki veći europski grad ima muslimanske četvrti u kojima se ne poštivaju gradski ili državni zakoni, i u koje ne smiju zalaziti “stranci” domaćini.

I što je više pojedina zapadna zemlja učinila pridošlim muslimanima, čak i na štetu vlastitog naroda, tim više je ta ista zemlja na jačem i brutalnijem udaru tih muslimanskih klanjača-vojnika. Muslimanski način zahvale za sve ono što im je domaćin pružio i dao. Istu zahvalu su dobili i zapadnjaci u Bosni i Hercegovini, Hrvati katolici, za prijem muslimanskih izbjeglica i prognanika tijekom vjerskog beha sukoba.

Naime, stotine tisuća prognanih Muslimana slilo se, tijekom vjerskog beha sukoba, na hrvatske prostore u Srednjoj Bosni, gdje su ih Hrvati katolici dočekali, primili i pružili im sigurnost od opasnosti biološkog nestanka što im tada prijetio. Vidjevši i osjetivši svu domaćinsku dobrotu Hrvata katolika, u Srednju Bosnu se počeo slijevati muslimanski živalj koji i nije bio prognan. Naslučivala se zla namjera muslimanske politike, koja je izbila na vidjelo kada je broj Muslimana, uz to još i planirani dolazak mudžahedina i vehabija, nadmašio broj katolika.

Stoga, nakon Alijinog brojanja i prebrojavanja, što je i Bakir naučio od babe, u kojem je zaključio da je Muslimana deseterostruko više, krenula je brutalna, talibanska muslimanska agresija na Hrvate katolike u Srednjoj Bosni. Ubrzo su prognali stotine tisuća Hrvata, etnički i vjerski očistili prostore i gradove, izvršili masakre nad ženama, djevojčicama, dječacima, djeci, starima, i nad hrvatskim braniteljima. Zapad koji postoji da bi podijelio i iscijepao muslimane mirno je promatrao nestanak zapadni Hrvata katolika u genocidnom muslimanskom zločinu. Ta ista stradalnička sudbina Hrvata katolika u Bosni i Hercegovini čeka sutra i Zapad, nakon što neki budući Erdogan ili Bakir prebroji muslimane u zapadnom svijetu i zaključi da ih je dovoljno da krenu u vojno zločinačku akciju kao u Bosni i Hercegovini.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Dayton II. – »sanaderizacija« BiH

HF

Theresa May: »Sad je dosta!«

HF

Politički entitet Republika srpska nije Božja tvorevina

HF

Čavkarica, bošnjačka krvava bajka

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više