Hrvatski Fokus
Društvo

Njemački ministar pravosuđa smijenjen jer je muškarac i bijelac

Na Zapadu, mnogi bijelci koji podržavaju agendu multikulturalizma, progresivizma i otvorenih granica otkrivaju da su previše bijelci i previše muškarci da bi bili od velike koristi društveno-političkom sustav

 

Njemačka stranka Zelenih smijenila je ministra pravosuđa Dirka Adamsa, navodno zato što je muškarac i bijelac, i zamijenila ga nekvalificiranom ženom afričkog podrijetla. Da stvarno. Adams je otpušten s položaja u njemačkoj saveznoj državi Thüringen, ne zato što je uhvaćen u bilo kakvom prijestupu, već zbog svog spola i boje kože.

“Adamsa će sada zamijeniti Afro-Njemica Doreen Denstadt.” Ministar-predsjednik Tiringije, Bodo Ramelov, s ljevice, smijenio je Adamsa, koji je bio ministar za migracije, pravosuđe i zaštitu potrošača. Do promjene je došlo nakon što je stranka Zelenih izravno zatražila da ga zamijeni Denstedt, koji nema diplomu pravnog fakulteta niti političkog iskustva”, prenosi Remix News. “Denstedt je služio samo kao činovnik u uredu policijskog povjerenika u tiringijskom ministarstvu unutarnjih poslova.” Njezin nedostatak iskustva u bilo kojoj stvarnoj značajnoj ulozi znači da je njezin nevjerojatan skok u karijeri do novog položaja ministrice pravosuđa za cijelu njemačku pokrajinu posljedica njezine boje kože i spola.

Adams je na toj dužnosti bio od ožujka 2020. i nije izrazio želju da napusti tu funkciju, ali je vodstvo stranke od njega zatražilo da podnese ostavku kako bi ga zamijenila osoba koja nije bijelac.

“U trenutnoj situaciji, zbog odgovornosti prema svom ministarstvu, ne mogu udovoljiti ovom zahtjevu”, napisao je Adams, dodajući da je njegov odjel usred ozbiljnog posla i da će stranački čelnici morati zatražiti od državnog premijera da ga otpusti ako žele da ode..

To se i dogodilo i Adams je smijenjen jer je blijed, običan i muško.“Kad ministar mora otići jer je bijelac da bi ga zamijenila tamnoputa osoba, to je otvoreni rasizam i rodna diskriminacija”, rekla je političarka AfD-a Beatrix von Storch.Zeleni su slavili svrgavanje Adamsa, najavljujući to kao znak “važnosti koju pitanja integracije i migracija imaju za nas u Zelenom savezu”. Stranka zelenih u Njemačkoj nipošto nije opskuran entitet, ona je glavna snaga u njemačkoj politici. Trenutačno drži 118 od 736 mjesta u Bundestagu nakon što je osvojila 14,8 posto glasova na saveznim izborima 2021. i sada ima treću najveću od šest parlamentarnih skupina. Kao što smo ranije istaknuli, 300 delegata Zelene stranke toliko mrze svoju zemlju da su zahtijevali da se riječ “Njemačka” ukloni iz vlastitog manifesta. Nova njemačka povjerenica za “antidiskriminaciju” nedavno se našla pod lupom jer je prije koristila pogrdan jezik kada je etničke Nijemce nazivala “krumpirima”.Prošle su godine Zeleni pokrenuli PR kampanju slaveći svoju viziju budućnosti zemlje. Od svih promotivnih plakata napravljenih za kampanju ni na jednom nisu prikazani bijelci. U ime promicanja “različitosti”, vladajući Zeleni u njemačkom gradu Hannoveru također su najavili plan zabrane trećini lokalnih građana da se prijavljuju za državne poslove kako bi ih mogli dati migrantima. “Na Zapadu, mnogi bijelci koji podržavaju agendu multikulturalizma, progresivizma i otvorenih granica otkrivaju da su previše bijelci i previše muškarci da bi bili od velike koristi društveno-političkom sustavu”, piše John Cody.

Milena Stojaković, Nulta Tačka/InfoWars; https://nultatacka.rs/nemacki-ministar-pravde-smenjen-zato-sto-je-muskarac-i-belac/

Povezane objave

KRIŽ DJETETA

HF

Vrzino kolo ratnih profitera

HF

Ilindan – dernek u Drežnici

HF

EPIGRAMI – Na odbačenoj hrpi

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više