Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Konačno će se otkriti tko se krije iza lažnog pseudonima Mustafa Drnišlić?!

Na društvenim mrežama se počelo licitirati imenima tko je sve na tajnoj platnoj listu ‘Balijske Udbe’

 

Plakati su ulična artikulacija svega onoga što već godinama rade impotentni bošnjački nacionalisti i šovinisti u kuhinjama SDA-ovog agitpropa, ali i u magazama obavještajnog podzemlja „Balijske Udbe“.

U Sarajevu osvanuli skandalozni plakati na kojima su fotografije Elmedina Konakovića, Nermina Nikšića i Edina Forte na kojima ih se uspoređuje s ratnim zločincem Fikretom Abdićem. To je ulična artikulacija svega onoga što već godinama kontinuirano rade impotentni bošnjački nacionalisti i šovinisti u kuhinjama SDA-ovog agitpropa, ali i u magazama obavještajnog podzemlja „Balijske Udbe“, kako pežorativno mediji nazivaju OSA-u. Plakati su supstrat teksta „NA VELIKOSRPSKO MARŠIRANJE ŠUTE, NA BOŠNJAČKO PREBROJAVANJE VRIŠTE: Parada licemjerja, sabotaža, subverzija, laži i izdaja“, kojeg je pod zloglasnim pseudonimom Mustafa Drnišlić objavio SDA-ov bilten STAV. Ovakvi tekstovi i isti takvi plakati pojavljuju se nakon što je lider NiP-a Elmedin Konaković obznanio da direktor OSA-e Osman Mehmedagić Osmica ima „crni fond“ iz kojeg financira medije, novinare, botove, intelektualce, lažna boračka udruženja i izmišljene heroje, poput „Zelenih beretki“.

Na društvenim mrežama se počelo licitirati imenima tko je sve na tajnoj platnoj listu „Balijske Udbe“. Osim izvikanog Avde Avdića, koji je davno „provaljen“ da je medijska kurtizana obavještajnog podzemlja, te da je kao intimus Dragana Mektića i Osmice, od kojih je dobivao kompromitirajuće informacije o oponentima režima, u optjecaju su mnoga imena režimskih medija, boračkih organizacija pa i dužnosnika Islamske zajednice. Jedan od najvećih misterija je upravo pseudonim Mustafa Drnišlić. Navodno su taj pseudonim koristila trojica „uglednih Bošnjaka“ s inicijalima F.R., A.K. i H.H. Prva dvojica su umirovljeni intelektualci, dok je treći još uvijek službenik bošnjačkih kulturnih institucija. Sva trojica se smatraju bliskim „halki“ intelektualaca koji bitno kreiraju politiku Rijaseta IZ-a, što je prepoznatljivo po frazama i političkim stavovima iskazanim u čestim priopćenjima za javnost službi Rijaseta IZ-a, koje se, najčešće, odnose na političke istupe oporbenih čelnika Nermina Nikšića i Elmedina Konakovića, a koje su režimski intelektualci „uzeli na zub“.

TBT. R. I., thebosniatimes.ba/81888/pobjesnjeli-kerberi-balijske-udbe-hrokte-po-gradu-konacno-ce-se-otkriti-ko-se-krije-iza-laznog-pseudonima-mustafa-drnislic

Povezane objave

Alma bi rušila i uklanjala križeve

HF

Tragično tursko-muslimansko bratstvo

HF

Daytonsku tvorevinu nije moguće bez rata ni unitarizirati

hrvatski-fokus

Obilježavanje 75. godišnjice Ivana A. Milićevića

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više