Hrvatski Fokus
Kolumne

Užas u Republici Hrvatskoj

Prosječna neto plaća u članicama eurozone

 

U Hrvatskoj se treba hitno uspostaviti vladavina prava. Ustavni sud, Vrhovni sud, DORH trebaju postupiti po Zakonu RH i u nacionalnom interesu RH. Konkretno:

– INA-u, u skladu sa pravomoćnom presudom INA-MOL, vratiti u vlasništvo RH.

– U skladu sa zakonima RH poništiti NAGODBU vjerovnika Agrokora i otvoriti predstečaj.

– Za oba ova i mnoge druge slučajeve pripremiti zahtjeve za nadoknadu štete.

Na osnovi hrvatskoga kapitala susjedne su države pokrenule svoje ekonomije. Hrvatski kapital treba vratiti, jer je to jedini pravi interes građana Hrvatske i jedini put van iz siromaštva u koje srljamo.

Vlada treba dati rješenje!

Trenutno najveći ekonomski i politički problem u Republici Hrvatskoj, snažan rast cijena roba i usluga, povezan sa inflacijom koji dramatično ugrožava standard hrvatskih građana se adekvatno ne rješava.

Čemu se mi čudimo?

Prilažem dokaz o ponašanju Plenkovića i njegovih najbližih suradnika od prvih dana njegova vladavine. Zar ovo nije skandalozno? Martina Dalić je nakon ovoga trebala naglavačke letjeti iz Vlade RH. I kazneno odgovarati.

Ali ne, već je Plenković Martinu Dalić još nagradio i time poslao poruku ostalima članovima Vlade RH “vrata korupcije su vam široko otvorena”.

Prosječna neto plaća u članicama eurozone

Plenkoviću, pogledaj kuda si doveo hrvatske građane. A ismijavaš, vrijeđaš, bahatiš se, a u stvari ti si grobar čitavoga bića Hrvatske. Plenkoviću, ti dobro znadeš da ja znadem svaki tvoj potez vezano za javne i privatne kompanije i da imam podatke koji si zločin napravio i koji radiš. Prosječna neto plaća u Hrvatskoj je najniža, tek 947 eura. Za razliku od Irske u kojoj iznosi 2887 eura.

Budi siguran da će vladavina prava i hrvatska država pobijediti.

Ivica Todorić

Povezane objave

Tito nije bio antifašist, već crveni fašist

HF

Tvrtko Jakovina izjednačio kardinala Stepinca s Dražom Mihailovićem

hrvatski-fokus

Plenković odradio odličan posao za Merkel i Putina, ali ne za Hrvatsku

hrvatski-fokus

Lutanja po bespućima hrvatske političke zbilje (3)

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više