Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Opet u Hrvatskoj burno. Zbog uzvika Za Dom spremni!

Kako u Hrvatskoj prepoznati masone!?

 

Opet u Hrvatskoj burno. Zbog uzvika Za Dom spremni! – ZDS, što je uzrok ovog zadnjeg rata na prostoru bivše države Jugoslavije. Mislim na manipuliranje tim uzvikom, odnosno, na manipuliranje istinom o NDH. U korist regionalnog hegemona Srbije, u režiji Zapada o čemu pišu hrvatski povjesničar Tomislav Jonjić na portalu Dragovoljac-Podcast Velebit: „Tko su bili hrvatski saveznici kroz povijest i danas“, te Zdravko Gavran na portalu Hrvatsko Nebo pod naslovom „Sramotno je takvo laganje i muljanje, efendijo Bugajski“ (Janosz Bugajski, danas američki politički analitičar i ekspert za bivšu Jugoslaviju). A i ja već dugo na ovom portalu pišem da SAD nikad nije bila saveznik Hrvatske. U što se uklapaju i ova dva moja zadnja članka na ovom portalu „Ratni zločin kao sredstvo za pacificiranje nepoćudnih naroda i država“, te „Duboka država na hrvatski način“. Također, puno sam puta na ovom portalu napisao kako je vikanje Za dom, uz dodatak kako to nije ustaški Za dom, blago rečeno i problematičan.

Stoga, pođimo u dubinu te manipulacije, u dubinu srpske regionalne hegemonije, u režiji Zapada! U toj manipulaciji, preskače se vrlo važna činjenica, te se provlače neke kontroverze, bez posljedica i komentara. A ta važna činjenica je postojanje masona. Da masoni postoje, te da vladaju svijetom, lako je dokazati. Za to je potrebno navesti, samo nekoliko činjenica… TITO – Josip Broz, sirijska oporba, različit odnos prema istoj stvari – rat u Hrvatskoj i u Ukrajini, pa i ova naša oporba, te skup „stojedinice“ za rušenje Franje Tuđmana 1996. na Trgu bana Jelačića. A po kojem je zakonu ISIL sirijska oporba? Iako je sve to sumnjivo, svi govore isto… političari, novinari, znanstvenici i ostali. Koji imaju pravo govoriti (blaženi Stepinac: Ako nisi mason, ne ćeš na utjecajno mjesto“).

Unatoč, ili u prilog tomu, mislim da svi mislimo da je prostor bivše države Jugoslavije, jedan od najvažnijih geostrateških ili geopolitičkih prostora na Zemlji, te da je Hrvatska posebna meta masona. A kako masoni rade, kako ih prepoznati? Predaju na sveučilištima na Zapadu, idu na seminare, tribine, katedre na Zapad, imaju diplome Oxforda i Cambridgea. Kao i domaća sveučilišta, sukob na FFZ-u? Tko ih ovlašćuje da oni predaju na stranim sveučilištima, i o čemu govore? Mislim da se može reći da oni rade kao Katolička Crkva. Mislim da se svake nedjelje, u svakoj katoličkoj crkvi u svijetu, od Filipina do Meksika čita isto Evanđelje, isti prorok i ista poslanica. Tako oni, na svim tim predavanjima, dobivaju instrukcije ili instruiraju što će govoriti za određeno područje, za političku krizu na tom području. Mislim da postoji program ocrnjivanja Hrvatske, preko NDH. Zbog srpske regionalne hegemonije, u interesu Zapada. Također, tu je odnos Hrvatske prema BiH i obratno „Hrvatska se ne smije miješati u unutarnju politiku BiH“. Zar nije tako? Zar HRT nije potvrda toga? Potvrda jedne velike urote protiv Hrvata. Urote, u kojoj prvo glasa imaju samo oni koji govore da je Jasenovac bio „logor smrti“, te da se „Hrvatska ne smije miješati u unutarnju politiku BiH“?

Kad je u pitanju stogodišnja regionalna hegemonija Srba, treba reći da jedan imperij ne gradi svoju budućnost, od danas do sutra. Nego dugoročno. Zapad tu hegemoniju Srba gradi od 1918. pa dok može. Uzgred rečeno, Zapad je znao da će Berlinski zid pasti, da će se Varšavski ugovor urušiti, zbog ekonomske iscrpljenosti. Znao je da se ne će moći spriječiti ujedinjenje Njemačke i oslobađanje Poljske. A Jugoslavija? Ili očuvanje Jugoslavije, ili Srbija do Karlovca? I znalo se je da će Srbi raditi ono što su radili. Znalo se je da će Hrvatska morati formirati svoju vojsku. Zato Zapad ubacuje u Hrvatsku (politiku) onu ocrnjenu Hrvatsku. U toj podzemnoj igri, promiču neke kontroverze, bez posljedica i komentara.

Zato, da bi se pozitivno za Hrvatsku riješio slučaj ZDS, na HRT treba pustiti Igora Vukića, Blanku Matković, dvojac Banić – Koić, Vlatku Vukelić, Stjepana Razuma i još neke. Treba valorizirati Udbina ubojstva Brune Bušića i još mnogih Hrvata, te robijanje Franje Tuđmana zbog uzvika ZDS (Jasenovca).

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Srpska vruća jesen

HF

Glasujmo za Plenkovićev HDZ!

HF

Hoće li Amerika otkriti “novu” Ameriku?

HF

Rex Tillerson odbio Erjavca

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više