Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Muslimani Bošnjaci su jedini rušitelji cjelovite i zajedničke multinacionalne i multikonfesionalne BiH

Muslimani pokušavaju provesti drugo ukidanje konstitutivnosti Hrvata katolika

 

Uz politiku gladomora i prisile na iseljavanje Hrvata iz federalnog beha dijela, iz nove BiH stvorene ratom triju nacionalnih i vjerskih beha strana, muslimanske Armije BiH, Hrvatskog Vijeća Obrane BiH, i srpske vojske BiH, Zbirnog beha entiteta, neometano gotovo tri desetljeća provodi ekstremistička muslimansko bošnjačka politika ratne i poratne SDA-ove, i poratne DF-eove, je i lopovluk, i krađa svega i svačega, od hrvatskih političkih mjesta u institucijama vlasti do doktorski i akademskih diploma kojima se, svatovski, kiti bošnjačko muslimanski kadar svih razina vlasti.

Politički lopovluk i mito kao ostavština turskih genocidista, i konfesiocidista, jednom riječi ondašnjih i današnjih kršćanofobista, način je vladanja zemljom koja i sama, kao i njeni nebošnjaci, nemuslimani, kršćani, nestaju pod tolikim muslimansko bošnjačkim pritiskom, što je zapravo nastavak etničkog čišćenja nebošnjaka i nemuslimana, Europljana i europskih vrijednosti koje je BiH živjela prije turskog zločinačko terorističkog danka u krvi.

Opasnost koja se ponovo nadvija nad Hrvatima katolicima kao jedinom, prije turske okupacije, autohtonom narodu što potvrđuje i njegovo najveće stradanje, je činjenica da se taj turski danak u krvi vraća u svim svojim zločinačko terorističkim slikama i dimenzijama, samo pod drugim sultanima, agama i pašama. A ti drugi su ili janjičari, ili poturice, ili “nužno dezorijentirana i frustrirana” djeca iz miješanih brakova kako ih je zvao bivši reis Cerić, ili djeca ratnih zločinaca, ili kradljivci hrvatskih položaja u institucijama vlasti beha, ili kupci doktorski i akademskih diploma, ili nekažnjeni ratni zločinci, ili pripadnici zločinačko terorističke muslimanske Armije BiH, ili, ili, ili, svaki onaj musliman Bošnjak, a oni su gotovo svi, koji za sebe kaže da je potomak Osmanlija.

Pod zapovjedništvom suvremenih Sulejmana Veličanstvenih ili Kare Mustafa muslimani Bošnjaci zapjenušeno jurišaju na Beč, Peštu i Europu. A kako bi bili uvjerljiviji pred onima kojima isilovski prijete na čelo mudžahedinsko vehabijske kolone staje nitko drugi nego Alijin zlatni ljiljan.

Čovjek koji je postao simbol nacionalne lutalice, političkog lopovluka, ratnih prijetnji, i agresije na sve one koji nisu u službi istog, muslimansko bošnjačkog gospodara, kojem on odano služi, i služenjem protjeruje sve one male ostatke ostataka Hrvata, ali i Srba, naseljavajući u njihove kuće i na njihovu zemlju Arape koji ga  financiraju i plaćaju za najprljavije poslove koje obično obavlja veleizdajnik.

Uzurpator i kradljivac, a te osobe su uvijek ubojice i teroristi, nakon uspješne šesnaestogodišnje krađe otvoreno agresira na nacionalni identitet Hrvata, po preporuci isilovaca koje prima i udomljuje u Bosni i Hercegovini, mijenjajući joj zločinima prisilnog useljenja demografsku sliku kakva nije bila do sada. Po savjetima isilovaca, velikosrba iz Beograda i muslimanskih ratnih zločinaca otimač Komšić nakon neispunjenih predizbornih obećanja svojim biračima muslimanima Bošnjacima, žestoko se usmjerio na ukidanje konstitutivnosti Hrvata, što je zapravo jedan vid genocida budući da nastoji izbrisati jednu naciju, jedan narod na označenim teritorijalnim prostorima na kojima Hrvati obitavaju duže od trinaest stoljeća. Stoga, svaki i bilo čiji zločin ukidanja konstitutivnosti jednog naroda, i još k tomu malobrojnijeg, u multinacionalnoj i multikonfesionalnoj zajednici, federalnog (ne)uređenja je zasigurno zločin genocida.

Pa i svi osvajački ratovi u prošlosti i današnjosti, i onaj muslimansko agresorski na Hrvate u beha zajednici, bio je Alijin plan ukidanja konstitutivnosti  hrvatskog naroda, a time i njegove likvidacije u BiH, što je potvrdio i ubijanjem fratara, silovanjem časnih sestara, konclogorom u Lašvanskoj dolini i Gluhoj Bukovici, te motiviranjem svojih zlikovaca kada im je govorio, ne rušite crkve, jer trebat će za džamije, ali učinite sve da više nitko i nikada nema dolaziti u njih.

Budući da se prvi put u BiH pojavljuje prisilno ukidanje konstitutivnosti Hrvata katolika turskom okupacijom kraljevine kraljice Katarine, što je bio kasniji polutisućljetni proces prisilne islamizacije porobljenih kršćana,  današnja Komšićeva agresija na konstitutivnost Hrvata je nastavak tog turskog zločina genocida i konfesiocida. U zločinačkom procesu dokidanja konstitutivnosti, kao jamca ostanka i opstanka jednog naroda u svom nacionalnom i vjerskom, kulturnom i civilizacijskom identitetu, nema nikakve razlike između Hitlera i Komšića, između Staljina i Komšića, te najnovijeg zločina genocida ukidanja konstitutivnosti, između Putina koji zločinom sile ubijanja, progona, mučenja, i rušenja, nastoji ukinuti konstitutivnost Ukrajinaca, i Komšića koji, gotovo, istim zločinima u beha primirju nastoji dokinuti konstitutivnost Hrvata.

Ukidanje bilo čega uvijek je u službi nečega, pa tako i Komšićevi agresivni pokušaji ukidanja konstitutivnosti Hrvata ima za cilj njihova istrjebljenja, što je zločin etničkog čišćenja i sve u službi islamiziranja beha zajednice.

I Hitler je osvajanjem tuđih prostora ukidao konstitutivnost porobljenih naroda s ciljem stvaranja Velike Njemačke, Staljin je ukidajući konstitutivnost nerusa stvarao Veliku Rusiju, Milošević je nepriznavanjem konstitutivnosti nesrba pravio Veliku Srbiju, Putin nepriznajući konstitutivnost Ukrajinaca stvara Rusko carstvo, Erdogan ne priznavanjem konstitutivnosti Kurda i drugih neturaka vraća Osmanlijsko carstvo u čemu mu uveliko pomaže Komšić ukidanjem konstitutivnosti Hrvata da to zloglasno carstvo ponovo okupira BiH.

Ukidanjem konstitutivnosti bilo kojeg naroda u beha zajednici uz zločin genocida je i zločin protiv bosansko i hercegovačke multinacionalnosti i multikonfesionalnosti. Nema multinacionalni i multikonfesionalnih društava bez konstitutivnosti njenih sastavnica. Nemoguće je zagovarati multi kulti Bosnu i Hercegovinu a u isto vrijeme ne priznavati konstitutivnost njenih nacionalno vjerskih sastavnica. To isključuje jedno drugo, i znak da beha zajednicu suverenih i konstitutivnih Bošnjaka, Hrvata i Srba ne prihvaćaju i ne žele, a niti su se za takvu borili, Muslimani u ratu niti Bošnjaci u daytonskom primirju. Zapravo muslimani Bošnjaci su jedini rušitelji cjelovite i zajedničke multinacionalne i multikonfesionalne i Bosne i Hercegovine, i Zbirnog beha entiteta.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Nemoć u BiH stanuje u “moćnicima”

HF

Gdje žive muslimani-Bošnjaci nema crkava i zvonjave crkvenih zvona

hrvatski-fokus

Ramljaci nisu zaboravili zavičaj, vjeru i čast

hrvatski-fokus

Uvečer legnu kao Muslimani ili Bošnjaci a ujutro se probude kao katolici ili Hrvati

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više