Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Predstava 23. travnja ove godine u Jasenovcu je branjenje srpskih genocidnih interesa u Hrvatskoj

Alija Izetbegović je glavni krivac za krvavi raspad Jugoslavije, a Hrvatska je oslobodila BiH

 

Čim se na portalu Hrvatskoga fokusa pojavi moj članak, odmah idem na Google i na Facebook, gledati je li to tamo. A 28. travnja ove godine, moj članak „Ne laži, koristi originalne izvore, koristi statistiku“, bio je na Googleu, samo nekoliko sati, pa je uklonjen. Zato ću to, ukratko ponoviti i nešto dodati. Pa reći kako su prijetnje i radikalizam, u ovom slučaju, Ustavom zajamčene! Jer je u pitanju borba za goli opstanak Hrvata. Ustavom zajamčene, jer predsjednik države, kada preuzima vlast – priseže (polaže prisegu) da će on braniti interese svoje države. A branjenje interesa svoje države je ustavna obveza! U tom slučaju, ne za svaku međunarodno priznatu državu, branjenje državnih interesa je, branjenje svoje države od optužbi svoje države za ratni zločin, te od nametanja statusa agresor svojoj državi.

A Jasenovac, presude hrvatskim generalima u Hrvatskoj i „agresija (Hrvatske) na BiH“? Jasno, u pitanje je, ne samo veleizdaja, nego nešto puno gore. U pitanju je branjenje srpskih i turskih genocidnih interesa nad Hrvatima. Da, da, dobro ste vidjeli. Ona predstava 23. travnja ove godine u Jasenovcu je branjenje srpskih genocidnih interesa u Hrvatskoj. Jer, u Europi je bilo puno logora u Drugom svjetskom ratu. A ona(kva) predstava, samo u Hrvatskoj, samo u Jasenovcu?

A HHO – Ivan Zvonimir Čičak? HHO i branjenje državnih (hrvatskih) interesa? Ja tvrdim da HHO i Ivan Zvonimir Čičak mogu ukinuti presudu HercegBosni u Den Haagu, osloboditi, danas, četvorku u zatvoru. Pa svastika u Livornu? Ja tvrdim da je u pitanju laboratorijska genocidna predstava protiv Hrvata, nagrada Srbiji za genocid nad Hrvatima, nagrada za RS i Vukovar. Umjesto osude genocidne RS, Hrvatima kukasti križ, na svjetskoj pozornici! Pa Bajramovićev intervju Feralu (Ivan Đikić?) i Nobilovo izvješće za Ahmiće? Kao i za ovo prethodno, kategorički tvrdim, da bi se morala izvršiti ekspertiza za Bajramovićev intervju Feralu i za Nobilovo izvješće za Ahmiće. Kategorički tvrdim, da bi ekspertiza Bajramovićeva intervjua Feralu- oslobodila Tomislava Merčepa za stradanje obitelji Zec, te nanijela velike probleme Oliveru Frljiću, Slavenki Drakulić i „eliti“ koja taj slučaj koristi kao „hrvatski ratni zločin“. Tvrdim da bi ekspertiza Nobilova izvješća za Ahmiće, oslobodila Hrvatsku od zločina u Ahmićima. Sve ovo, uz pomoć odvjetnika, ja ću na sudu dokazati.

Dokazati da je svastika u Livornu, stvorena u istoj kuhinji u kojoj je stvorena laž o Jasenovcu, dokazati da Ivan Zvonimir Čičak može oboriti presudu Herceg Bosni, dokazati da se Hrvatska može lako osloboditi za zločin u Ahmićima, dokazati da je drama Olivera Frljića-teško kazneno djelo, dokazati da se lako može dokazati da je Alija Izetbegović glavni krivac za krvavi raspad Jugoslavije, dokazati da se lako može dokazati da je Hrvatska oslobodila BiH itd.

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Plenković opasan za Hrvatsku, EU i Brexit

HF

Sve nas je manje – a birača sve više!?

HF

Vučje svetosavlje Srpske crkve

HF

“Tko vlada prošlošću, vlada budućnošću”

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više