Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

Od kriznog menadžmenta do novog optimizma

Međunarodna konferencija u Festivalskoj dvorani na Bledu

 

Pozivamo vas na međunarodnu konferenciju ‘Od kriznog upravljanja do novog optimizma – Povežite se s liderima koji čine razliku’ koju organizira IEDC – Poslovna škola Bled u suradnji s medijskim partnerom Bloomberg Adria, u petak, 19. svibnja 2023. godine u Festivalskoj dvorani na Bledu.

Nakon uvodnog govora predsjednika Vlade Republike Slovenije, dr. Roberta Goloba, na konferenciji ćemo ugostiti mnoge ugledne međunarodne predstavnike vlada i gospodarstva koji će predstaviti različite perspektive i najbolje prakse za suočavanje s krizama te osvijetliti najvažnije globalne poslovne, financijske i političke izazove.

Posebno smo ponosni što ćemo na konferenciji imati Esko Aho-a, bivšeg premijera Finske, koji je odlučno doprinio usponu Finske na vrh globalne konkurentnosti nakon desetljeća stagnacije, Mate Rimac-a, osnivača i predsjednika Rimac Automobili i predsjednika Bugatti Rimac, Carin-Isabel Knoop, izvršne direktorice poslovne škole Harvard, Muhtara Kenta, bivšeg predsjednika Coca-Cola Company-a te druge ugledne govornike.

Konferencija pruža jedinstvenu priliku za razmjenu znanja, iskustava i najboljih praksi na globalnoj i regionalnoj razini, a posebno je relevantna tijekom vremena novih neizvjesnosti i nemira na svjetskim tržištima koji utječu na sve segmente društva. Uspješne strategije upravljanja krizama i izazovi vođenja pružaju neprocjenjive uvide u najbolje prakse, a mi smo zadovoljni što su mnoge strukovne organizacije u regiji pristupile partnerskoj suradnji događaja, poput Udruženja Menadžera Slovenije, AmCham Slovenije, Slovensko-njemačke gospodarske komore (AHK Slovenija) i Hrvatskog udruženja poslodavaca (HUP Hrvatska). Očekujemo da će na konferenciji sudjelovati 300 menadžera, stručnjaka i predstavnika vlada iz Slovenije, Hrvatske i drugih zemalja.

Za sudjelovanje na događaju i dogovore za izjave ili intervjue s govornicima, kontaktirajte nas na iva.eibel@iedc.si.

Program i više informacija o konferenciji:

https://new-optimism.com/

Prijave i akreditacije: T: +386 4 57 92 524 ili +386 40 377 017, E: iva.eibel@iedc.si

Iva Eibel

Povezane objave

Kina želi svijetu dati energiju

HF

Moratorij – na pamet?!

HF

Što će nama tako skupa infrastruktura?

HF

Projekt SE Gdinj

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više