Hrvatski Fokus
Religija

Papa Franjo je počinio niz najtežih krivovjerja koja vode unutarnjem samouništenju Katoličke Crkve

Optuženi propovijeda drugačije evanđelje, pa je na sebe navukao Božju anatemu, isključenje iz Crkve

 

Poziv biskupa na ostavku nevaljanog pape Franje – Mi, pravovjerni katolički biskupi na svim kontinentima, kao nasljednici Kristovih apostola, po uzoru na bivšeg nuncija u Sjedinjenim Američkim Državama, Carla Maria Viganòa, ovim putem javno pred cijelom Katoličkom crkvom pozivamo nevaljanog papu Franju Bergoglia na ostavku.

Pogledajte ovaj video na: https://grazia-di-dio.wistia.com/medias/892co1o4o5
https://rumble.com/v2l2ni6-resignation.html
https://ugetube.com/watch/zDKsUyiw2HOJtI9
https://cos.tv/videos/play/44099427806254080https://www.bitchute.com/video/LCkfq0WaE50h/
https://gloria.tv/post/tsVRdugW7Q4z3h7XrPWGJdv3k

Obrazloženje: Dotična je osoba počinila niz najtežih krivovjerja koja vode unutarnjem samouništenju Katoličke Crkve. Božja Riječ jasno izjavljuje: “Ali ako vam mi, ili anđeo s neba, propovijedamo kakvo drugo evanđelje osim onoga što smo vam mi navijestili, neka je proklet! Kao što smo već rekli, tako i sada opet kažem, ako vam tko propovijeda neko drugo evanđelje osim onoga što ste primili, neka je proklet (anathema sit)!” (Gal 1,8-9)

Optuženi propovijeda drugačije evanđelje, pa je na sebe navukao Božju anatemu, isključenje iz Crkve. Nelegitimno zauzima najvišu crkvenu dužnost – papinstvo. Crkva danas nema Papu; nalazi se u stanju Sede Vacante .

Dotična osoba propovijeda još jedno lažno evanđelje i pismeno i riječima i gestama. Time grubo zlorabi vrhovni autoritet Crkve za obmanjivanje katolika i manipuliranje svjetskom javnošću.

Popis konkretnih zločina protiv Kristova Evanđelja, kojima je pseudo Papa više puta navukao na sebe Božju anatemu, odnosno isključenje iz Katoličke Crkve:

1) Godine 2013. odobrio je sodomiju na tiskovnoj konferenciji na svom povratku iz Rio de Janeira, rekavši: “Tko sam ja da ga (sodomita) osuđujem?” Onaj tko obnaša papinsku službu dužan je čuvati evanđeoski nauk, odnosno istine vjere i morala. Konkretno – sodomiju nazivati grijehom i gadošću (grč. Atimija Rim 1,26) te pozivati sodomiste na obraćenje kako bi došli do spasenja.

2) 2015. godine, ljubeći stopala transseksualca, pseudo Papa je odobrio moralnu izopačenost transseksualizma i njegovu posljedicu, odnosno kriminalnu operaciju promjene spola. To je doživotno sakaćenje čovjeka, ne samo fizički, već i psihički. To je jasna pobuna protiv Boga Stvoritelja. Pseudo Papa je tako odobrio rodnu ideologiju koja se protivi ne samo Bogu nego i čovječanstvu.

3) U intervjuu za La Repubblicu 2015., Bergoglio je zanijekao pakao, rekavši: “Ne postoji kazna, već uništenje duše… sa smrću tijela njihovo putovanje je završeno.” Pseudo Papa tako proglašava herezu da je ljudska duša smrtna. Kao rezultat, ova hereza niječe postojanje života nakon smrti, uključujući temeljne istine vjere, naime raj i pakao.

4) Pseudo Papa je 2016. izdao pobudnicu Amoris Laetitia u kojoj je zanijekao općevažeća moralna načela, a time i Božje zapovijedi, te ih zamijenio subjektivizmom.

Četiri kardinala odgovorila su na to Dubijom, a potom je katolička inteligencija odgovorila Sinovskim ispravkom. Ignorirao je oboje. Nije bilo slušanja.

5) Godine 2018. pseudo Papa je čak pozvao roditelje u Irskoj da ne sprječavaju svoju djecu manipuliranu LGBTQ agendom da prihvate seksualne perverzije. Ovo je još jedan zločin ne samo protiv roditelja i njihove djece, nego i protiv Boga i Crkve.

6) 2018. Godine na Sinodi o mladima dao je na podmukao način u crkvene dokumente ubaciti pojam LGBT.

7) U 2019., u Abu Dhabiju, pseudo papa je odobrio herezu da je pluralizam spola i religija voljan od Boga. Ovom izjavom Franjo proglašava krivovjerje da je Bog ustanovio poganstvo, drugim riječima, da je štovanje demona po volji Boga. Naprotiv, to je grijeh protiv Prve zapovijedi. Ni Bog ne želi pluralizam spolova, budući da se danas shvaća da je Bog stvorio ne samo muškarca i ženu, već i više spolova. Ovo je laž i krivovjerje.

8) Prilikom povratka iz Paname (2019.) Bergoglio je autoritativno odobrio tzv. spolni odgoj, koji danas forsira sodomiju i transseksualnost kod djece. Također je govorio za medije u korist seksa bez krutosti za djecu. Time promiče agendu zločinačke demoralizacije djece. To je težak zločin ne samo prema djeci, nego i prema Bogu i Crkvi.

9) Od 21. Napravite 24. veljače 2019. u Rimu je održana sinoda o seksualnom zlostavljanju u Crkvi. Svrha sinode bila je pomoći Bergogliu da de facto odobri grijeh homoseksualizma putem obvezujućih smjernica za biskupe o tzv. pratnji homoseksualnih osoba.

10) U listopadu 2019. pseudo Papa je sudjelovao u poganskom ritualu u Vatikanskim vrtovima i nakon toga ustoličio demona Pachamama u bazilici Svetog Petra. To je zločin protiv Prve zapovijedi koji predstavlja presedan za javno idolopoklonstvo i promicanje poganstva.

11) Godine 2019., na Amazonskoj sinodi, zalagao se za usvajanje poganskih običaja i obreda čak iu liturgiji, kao i za takozvano ekološko obraćenje. Relevantni dokument je sažetak brojnih hereza. Izvjesni kardinal komentirao je da to nije samo otpad nego glupost.

12) Godine 2020. pseudo Papa je podržao državne zakone koji legaliziraju homoseksualne brakove i gay posvajanje djece.

13) Godine 2020. pseudo Papa je otvorio vrata pseudopandemiji zatvaranjem crkava i oskvrnjivanjem Euharistije. Svima je fanatično nametao eksperimentalno cijepljenje. MRNK cjepivo mijenja ljudski genom, uzrokuje neplodnost i sadrži tkivo drastično ubijenog nerođenog djeteta. Dvaput je pod terorom dao cijepiti cijeli Vatikan.

14) Godine 2021. pseudo Papa otvorio je sinodalno putovanje najprije do 2023., a zatim ga produžio do 2024. Bergogliov sinodalni put kojim se legalizira LGBTQ dijametralno je suprotan Kristovom putu Evanđelja koji vodi do spasenja.

15) Godine 2022. pseudo Papa se javno posvetio demonima i Sotoni u Kanadi. Dogodilo se to tijekom rituala koji je izvodio šaman pušući u zviždaljku kosti divljeg purana. Bio je to javni otpad, uvreda za malene i zločin protiv Prve zapovijedi.

16) U siječnju 2023. pseudo Papa je rekao svjetskim medijima da se homoseksualnost ne smije kriminalizirati i da biskupi koji brane nauk Crkve kao i moralna načela u državnom zakonodavstvu moraju proći kroz obraćenje i dobrodošlicu nepokajničkim LGBTQ osobama u Crkva. Slovo “Q” pokriva čak i seksualna ubojstva. Određeni muškarac s ovom Q orijentacijom prerezao je grkljane više od 50 žena. Bergoglio zapovijeda da takvi ljudi budu dobrodošli u Crkvi bez potrebe za pokajanjem.

Ovim se krivovjerjima Franjo Bergoglio suprotstavlja nauku Katoličke crkve, odnosno Kristovom evanđelju, te je prema Svetom pismu na sebe navukao Božju anatemu, odnosno izopćenje iz Crkve. U kanonskom smislu, on izaziva latae sententiae izopćenje. Budući da je heretik i otpadnik, podliježe odredbama dogmatske bule Pavla IV Cum Ex Apostolatus Officio .

Mi biskupi, kao nasljednici apostola, svjedoci smo razaranja Crkve iznutra od zloupotrijebljene najviše crkvene vlasti. Dužni smo pred Bogom i vjernicima istinu zvati istinom, a heretika heretikom. To je stav svakog pravog katoličkog biskupa u skladu sa Svetim pismom i cjelokupnom predajom Crkve. Vjernici moraju znati da se ne smiju pokoravati niti podvrgavati nevaljanom papi Franji Bergogliu, koji je javni heretik. Inače sudjeluju u njegovim krivovjerjima iu prokletstvu koje navlači na Crkvu, narode i pojedince.

Potičemo stoga sve iskrene katolike na žrtve, molitve i pokoru. Neka se Bog smiluje i spasi Crkvu od ovog procesa samouništenja, koji trenutno kulminira Bergogliovim sinodalnim LGBTQ putovanjem.

Preporučujemo obiteljsku molitvu krunice, po mogućnosti između 8. I 9. sjedio. Namjera molitvi je ostavka nevažećeg pape i spašavanje Crkve od Bergogliovog LGBTQ sinodalnog putovanja.

Nacrt za biskupe koji su razradili biskupi BCP-a, 10. travnja 2023. (BCP)

Povezane objave

SOLUS CATHOLICUS – Mentalni i medijski progoni

HF

Proslava 1600. obljetnice smrti sv. Jeronima

hrvatski-fokus

Metodološki i sadržajni aspekti teologije

HF

Kada su arapski Židovi i muslimani živjeli u miru

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više