Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Bošnjačka agresija na hrvatske branitelje je ponavljanje muslimanskih zločina nad Hrvatima

LAŽNA SNIMKA – Obavještajno specijalni rat muslimanskih tajnih službi proti Hrvata

 

Muslimansko-bošnjački napadi na hrvatskog branitelja Darija Kordića uz to što su i napadi na cijeli hrvatski narod što je ponavljanje počinjenih ratnih muslimanskih zločina nad njim, to su i pozivi Muslimanima, Bošnjacima, Mudžahedinima, Vehabijama, Isilovcima i svim drugim muslimanskim ratnim zločincima i teroristima, na rat do istrjebljenja Hrvata. Poziv je to svim nekažnjenim muslimanskim ratnim ubojicama, dželatima i zlikovcima od kojih je hrvatski narod branio i obranio hrvatski vitez Kordić, da završe svoje i zločine vrhovnog zapovjednika ratnog zločinca Alije Izetbegovića, na način kako su to pravili i napravili na okupiranim hrvatskim prostorima kroz koje je prošla vjerska muslimanska armija, samozvana, BiH.

Onako kako to nekažnjeno isilovsko zvjerski čine danas diljem svijeta, napose kršćanskog duela, muslimanski teroristi nad kršćanima, i po europskim gradovima. A kako su to Alijini zlikovci radili po okupiranim hrvatskim prostorima, tamo gdje Hrvate nije mogao obraniti Kordić, najvjernije pokazuju slike danas opustošenih hrvatskih sela, masakriranih fojničkih fratara, slike hrvatskih žrtava u Križančevu Selu, Miletićima, Buhinim Kućama, na viteškom igralištu raznesena tijela osmero hrvatske djece…

Mozaik tih muslimanskih zločina za koje se hvališu počinitelji i za nagradu predaju po muslimanskim školama učeći djecu istim zločinima, a Haaški tribunal, bolje rečeno muslimanski sud u Haagu nagrađuje ih nekažnjavanjem, potpunjuju i kvadratiće muslimanskih zločina, koje Kordić nije uspio obraniti, u Maljinama, Bukovicama, Travniku, Novom Travniku, Zenici, Bugojnu, Varešu… Za tu nemoć obrane svoga hrvatskog naroda, pa i kršćanske Europe u cjelini, pred tolikom muslimanskom mržnjom iz vjere prema kršćanima katolicima, Haaški sud (ne)pravde osuđuje viteza Kordića, i nagrađuje   muslimanske zločince počinjenih zločina u Lužanima sjeverno od Uskoplja, Gustom Grabu kod Busovače, u Dusinama, Orlištu sjeverno od Konjica, Grabovici kod Jablanice, Uzdolu u Rami, Zabilju i Putkovićima kod Viteza…, ne osuđujući ih pored tolikih slikovnih dokaza i današnjih samohvalisanja počinitelja, te samih žrtava zločina kao onih hrvatskih majki iz Lašvanske doline kojima su Alijini isilovci ubili po tri sina i muža.

Ti muslimanski nekažnjeni zločinci isilovskih dimenzija u brutalnosti ubijanja kršćana koje su predvodili potomci Osmanlija u ljudskim spodobama tipa Genjac, Mlaćo, Mahmuljin, Izetbegović I., Delić, Halilović, Alagić, Tigar, Cikotić, Karić, Hadžihasanovič, Kubura, Koričić, Merdan, Patković, Dreković, Gušić, Fahrudin Ganić, Cerovac, Agić, Alispahić…, digli su se sa još uvijek krvavim mačetama i strojnicama u rukama na čovjeka koji im se suprotstavio i u nekoj mjeri zaustavio ih u procesu biološkog istrjebljenja autohtonog hrvatskog katoličkog naroda u Alijinom amanetu ostavljenog Turskoj, polutisućljetnom genocidisti i konfesiocidisti na europskoj periferiji kraljevini kraljice Katarine.

Zapjenušeni vjerskom mržnjom prema katolicima traže glavu branitelja kršćana i kršćanstva jer je obranio mnogu kršćansko-katoličku djecu da ne dožive sudbinu kraljičine djece Katarine i Sigsmunda, i one poubijane na viteškom igralištu, u Novom Travniku, Maljinama, Miletićima, Čifluku… Tu hrabrost ne mogu mu nikada oprostiti, pa ni onda kada ga je muslimanski sud u Haagu osudio na temelju muslimanskih svjedoka, istih onih zločinaca koji su počinili ratne zločine u Križančevu Selu, Buhinim Kućama, Vitezu, Dubravici, Zenici, Miletićima i kasnije nad hrvatskim povratnicima čije kuće su opljačkali i crkve porušili, groblja preorali.

Dok se muslimanski ratni zločinci skrivaju, uz pomoć dinastije Izetbegović po Turskoj, zločinac Mahmuljin, koji je počinio strašne zločine nad hrvatskim narodom, njihovi skrivači pokušavaju izjednačiti hrvatskog branitelja Kordića s tim i takvim dželatima. A sve dok bošnjačko vjersko političko čelništvo nastoji izjednačiti hrvatske branitelje sa svojim zločincima, niti će biti mira u BiH, niti će biti BiH.

Uviđajući političke promjene, koje su neminovne zbog sigurnosti Europe, kako one unutarnje tako i međunarodne u današnjem Zbirnom beha entitetu koje zahvaćaju, sa ciljem procesuiranja i kažnjavanja i muslimanskih ratnih i bošnjačkih poratnih gospodarsko-političkih zločinaca, koje tri desetljeća čuva i brani vjersko politička partija dinastije Izetbegović, gotovo na dan 10. lipnja 1993., muslimanskog početka djecocida mnd katoličkom djecom, muslimanskog nekažnjenog zločina nad osmero nevine hrvatske djece u Vitezu, bošnjački korpus svih predznaka objavljuje neprovjerenu i ničim dokazanu snimku Kordićeva privatnog razgovora.

U povijesnom vremenu manipuliranja sa slikama i govorima, snimkama i videima kada, gotovo svaki računalno nepismen pojedinac može napraviti sliku s tonom po narudžbi, muslimanska obavještajna služba pokazuje se vrhunskom u špijuniranju Hrvata ma gdje bili, praveći snimku po želji nekažnjenih muslimansko-bošnjačkih ratnih zločinaca. Izetbegović II. Komšić, Džaferović, Mlaćo, Genjac i silna ta družina muslimansko-bošnjačkih ratnih i poratnih ubojica milijunski je platila izradu te naručene snimke kako bi započeti proces osobnih ratno zločinačkih odgovornosti preusmjerili na hrvatske žrtve.

Ono što njihov progon hrvatskih žrtava koji traje čini ravnom onom u ratu je činjenica da to što stavljaju u usta hrvatskom branitelju Kordiću oni u kontinuitetu ponavljaju nad Hrvatima. Na to ponavljanje zločina, pa čak i širenje kao onaj na način da Bošnjaci sramoćenjem, ponižavanjem i ne priznavanjem prava, suverenosti i konstitutivnosti Hrvata biraju svoje ljude na njihova mjesta i to one koji su u ratu pucali na njih i ubijali ih, nitko od međunarodne zajednice ne reagira, što je vjetar u leđa tim istim muslimanskim dželatima da agresiraju na Kordića.

Svaka agresija na hrvatske branitelje, pa i one koji su po nepravdi muslimanskog suda u Haagu osuđeni, agresija je na preživjele Hrvate muslimanske agresije u BiH. A sve dok se beha problemu prilazi pristrano, dok muslimansko-bošnjačka strana BiH daje u amanet Turcima, obavještajne službe prate hrvatske branitelje i podmeću im ono što oni rade Hrvatima, zapravo ponavljaju sve one nekažnjene zločine iz rata, dok Bošnjaci veličaju i štite ratne zločince iz svog naroda postavljajući ih na visoka politička mjesta i u škole, dok ne priznaju počinjene zločine u blizini Ahmića, Križančeva Sela, Viteza, Buhinih Kuća, Dubravica, Miletića, Ovnaka, Šušnja, Guče Gore, Maljina, Travnika…, bošnjačko ponovno činjenje svega onoga što su činili u ratu nad hrvatskim narodom trajat će do Bakirove prijetnje “mi ili oni”.

Trajat će bošnjačko slavljenje muslimanskih zločinaca herojima, i proglašavanje hrvatskih žrtava, i naroda u cjelini zločincima. To i jest razlog da nema mira na, kako je rekao Richard Holbrooke za bih “malom terorističkom muslimanskom otoku”, a niti Bosne i Hercegovine. Tamo gdje nema mira, tamo na tom sada već velikom terorističkom muslimanskom otoku ne može biti ni bilo kakve države. I nema je, niti će je onakve kakvom su je zamišljali i za kakvu su započeli vjerski rat Muslimani a nastavljaju Bošnjaci, ne će nikada ni biti.

A sâm muslimansko-bošnjački cilj na europskoj periferiji, je čista muslimanska džamahirija, ili ono što je za nju kazao američki diplomata Holbrooke “mali teroristički muslimanski otok” oslobađa, gotovo svake krivnje sve hrvatske branitelje i hrvatske žrtve iz perioda muslimanske ratne agresije i potvrđuje nepravedno i pristrano djelovanje Međunarodnog suda u Haagu. Bošnjačka agresija na hrvatske branitelje je ponavljanje zločina Muslimana nad Hrvatima.

Vinko Đotlo

Povezane objave

BOSANCI, NEGO ŠTO! – prošao koncept da su samo muslimani – Bošnjaci!

hrvatski-fokus

Fazlagića kula u kotaru Gacko

hrvatski-fokus

Grabovice, mjesta nekažnjenih muslimanskih zločina

hrvatski-fokus

Šemsudin Sarajlić – autor Sevdalinke 1943. godine

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više