Hrvatski Fokus
Društvo

Bivši direktor UN-a alarmira: Sva globalna elita su pedofili…

Na najvišim razinama politike, financija i industrije zabave, pedofili koristi svoju moć da prikriju mučne zločine koje počine nad djecom

 

Ova kabala planirala je pokrenuti pandemiju Covida još 2016. godine, ali ju je morala pomjeriti na 2020. jer Trumpova pobjeda na izborima nije bila dio njihovih planova. A to je također značilo da je kriza hrane i vode koja je bila planirana za 2020. sada odgođena za 2025. godinu. Ali nemojte mi vjerovati za riječ. Sve je to bilo prema Călinu Georgescuu, bivšem predsjedniku Rimskog kluba i bivšem izvršnom direktoru Ujedinjenih naroda, koji je postao jedan od najistaknutijih i najistaknutijih uzbunjivača globalne elite, u povijesti.

Georgescu je proveo 17 godina na visokim pozicijama u Ujedinjenim nacijama i razgovarao s elitom. Obavljao je različite funkcije unutar organizacije, uključujući starijeg suradnika, specijalnog izvjestitelja i izvršnog direktora.

On je pravi insider UN-a i stoga njegova otkrića ne mogu biti strašnija.

Svake godine, 8 milijuna djece u svijetu nestane i mnoga od njih završe u rukama elitnih pedofila koji upravljaju svijetom, jer, kako objašnjava Calin Georgescu, elita koristi djecu kao oblik valute.

Implikacije Georgescuovih optužbi su ogromne. Prijete da razbiju naše iluzije o moćnim ljudima, kao što su predsjednici, članovi kraljevske porodice, Hollywood i oni kojima povjeravamo upravljanje našim zemljama.

Ovi ljudi bi, prema definicijama našeg pravnog i moralnog sustava, bili kriminalci koji čine neoprostive zločine. Georgescuove optužbe nisu mogle doći u važnijem trenutku… poslušajte dio interviewa na Stew Petersovom twitter računu.

Svjetski ekonomski forum sada poziva na dekriminalizaciju seksa s djecom, tvrdeći da zakoni protiv takozvane “ljubavi prema starosnoj liniji”, poznatije kao pedofilija, “krše ljudska prava”. OPERACIJA SANDMAN sada aktivirana – Saudijska Arabija najavljuje kraj dominacije dolara u globalnoj trgovini naftom… domine počinju padati na američko carstvo.
Prema Klausu Schwabu, čiji je Svjetski ekonomski forum izjavio da pedofile stvara priroda u sve većem broju s razlogom, epidemija pedofilije koja je zahvatila svijet je “dar prirode” čovječanstvu.

Prema istraživačkom radu predstavljenom na WEF-u u Davosu, fenomen pedofila je pokušaj prirode da očisti zemlju i “spasi čovječanstvo” od sebe same. Maloljetnici privučeni mnogo je manje vjerojatno da će proizvesti veliki broj potomaka, prema akademskim podacima, a takozvani “maloljetnici” s kojima imaju takozvane “odnose” statistički je manje vjerojatno da će sami postati glave velikih obitelji.

Ovo apelira na WEF i njihovu viziju da unište obiteljsku jedinicu i ostvare depopulaciju Zemlje (Mreža; twitter, Gettr, thepeoplevoice).

Igor Matić, https://croativ.net/bivsi-direktor-un-a-alarmira-sva-globalna-elita-su-pedofili-49650/?fbclid=IwAR1Ao9-kOmRKLfcaM3HI0UyDvne2az0UdTQ1nw-G6cbp5vniwG3Jt8C0zNE

Povezane objave

Užasi sjevernokorejskih logora

HF

Izložba arhitekta Milovana Kovačevića

HF

Europski parlament masonska igračka?

HF

BEČ – Životinje s ljudima i na groblju

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više