Hrvatski Fokus

Muslimanska Armija BiH je pod ljiljanim počinila genocid nad autohtonim Hrvatima

 

Prije tri desetljeća, zapravo od vremena pojave Alijinog vjersko-nacionalističkog manifesta ukoričenog u Islamskoj deklaraciji, Muslimani su poveli Bosnu i Hercegovinu, a Bošnjaci nastavili voditi zbirni beha entitet u suprotnom smijeru europskog hoda u budućnost. Radikalno ekstremistički, vjerski klerikalistički guraju zemlju protiv svih demokratskih i europskih smjerova na kojima se nalaze u velikim koracima slobodne zemlje Europe i svijeta.

Niti nacionalna smjena Muslimana u Bošnjake, niti generacijska smjena, ni jedne niti druge ne zaustavlja u guranju zemlje u vjerski islamski radikalizam i politički kaos u kakvom životare njihovi političko vjerski uzori u Iranu, Afganistanu, Turskoj, Siriji… Što je političko stanje u beha zajednici konstitutivnih i suverenih naroda Muslimana, danas Bošnjaka, Hrvata i Srba, nestabilnije i kaotičnije tim je snažnija bošnjačka vuča zbirnog beha entiteta u društvo radikalnih islamskih zemalja, i ubrzanija svim mogućim sredstvima desekularizacija višenacionalnog i višekonfesionalnog beha društva.

I onda kada do bošnjačkih vjerskih i političkih radikala koji su svoju budućnost osigurali u Turskoj, Saudijskoj Arabiji, Iranu, dopre glas upozorenja da prelaze crvenu liniju, od dijela međunarodne zajednice koja je dobila zadaću da devehabizira, demudžahedinizira i deisilizira tu europsku periferiju, koja je svakim danom sve veći “mali teroristički muslimanski otok” kojeg u velikom broju naseljavaju politički muslimanski migranti, nastaje samo malo zatišje pred veliku muslimansko-bošnjačku političku buru snage razarajućih uragana.

Čak i onda kada nemaju nikakvih razloga, a još manje prava za političko i ekonomsko destabiliziranje beha multikonfesionalne zajednice, oni izmisle problem i ubace ga među svoj, sve gladniji, goliji i bosiji narod, jer iz iskustva islamskih zemalja koje su im mentori u zavođenju, izgladnjivanju i obespravljivanju narodnosnih masa naučeni su da je najlakše manipulirati s gladnim, žednim, bosim i needuciranim, neprosvjećenim narodom.

I tu praksu dinastija Izetbegović s kupljenim akademskim titulama, u sprezi s vjerskim liderima muslimana, provodili su, provode i provodit će sve do finaliziranja Bakirove vojne strategije prebrojavanja u džamijama, i po tvornicama namjenske industrije, “mi ili oni”. Time je očev skrivač po bankovnim trezorima tijekom vjerskog beha sukoba, najavio, bez ikakva straha odgovornosti, u prijeratnoj BiH i poslijeratnom zbirnom beha entitetu, rat do istrjebljenja, zapravo dovršetak oćevog ratnog zločina nad kršćanima, napose nad katolicima, genocida, crkvocida i djecocida.

Na tom zločinačkom putu kojim neumorno, i ni od koga ometanom, idu čak i pod cijenu 250 tisuća Muslimana koje je Alija planirao žrtvovati za taj cilj, traže, no još više izmišljaju opravdanja njegove realizacije. Zaviruju i poviruju, prisluškuju i osluškuju, poput svih nesigurnih okupatora koji svoje zločine štite zločinima, u svaku kuću, svaku organizaciju i udrugu, u svaku asocijaciju i svaki dom i crkvu kršćana da vide i čuju, no još više da izmisle i ono čega nema, jer u strahu su velike oči i uši, kako još više potpaliti vatru pod lonac koji kuha u manjim i većim intenzitetima sve od turske okupacije Tvrtkove a zatim Katarinine kraljevine.

Ne mireći se nikad porazom turskog danka u krvi, uz bolesno nostalgičarenje za tim crnim razdobljem porobljenih katolika, muslimani videći priliku u propasti komunizma za stvaranje čiste muslimanske države, ili državice, ne obazirući se na činjenicu još ne izgrađene ni vlastite i posebne muslimanske nacije zbog čega i danas nomadski lutaju tražeći se u nacionalnom identitetu, započimaju krvavi osvajački vjerski beha rat protiv Hrvata katolika.

U muslimansko-bošnjačkom traženju razloga za napade na hrvatski narod i njihov nacionalni identitet krofobisti i kršćanofobisti nađoše u uredu načelnika Kreševa, a šta drugo i mrze toliko kao, zastavu Republike Hrvatske i obilježje, odnosno zastavu Hrvatske Republike Herceg Bosna. I zasmetaše im te dvije zastave, jednog te istog hrvatskog naroda, koje više od trinaest stoljeća na tim hrvatskim prostorima štite i brane, čuvaju i predstavljaju svoj hrvatski narod, koji se pod njima i uz njih uvrstio u obitelj kršćanski europskih naroda.

Poput svih okupatora kraljevine hrvatskih kraljeva Tvrtka i kraljice Katarine i potomci Osmanlija žestoko udaraju na hrvatske nacionalne i vjerske simbole, nazivajući ih pogrdnim imenima, što je karakteristika svih osvajača, uništiti nacionalni i vjerski znak porobljenog naroda znači da više i nema tog naroda na osvojenom teritoriju. 

Kao umišljeni pobjednici, bez i jedne dobivene vojničke bitke, zastavu Hrvatske Republike Herceg Bosna nazivaju “paradržavnim obilježjem zloglasne tvorevine”. Kada neprijatelj naziva tako pogrdnim imenima zastavu naroda nad kojim je izvršio zločin genocida, konfesiocida, djecocida i crkvocida, to znači da i hrvatski narod ne priznaje suverenim i konstitutivnim, jednakopravnim i ravnopravnim u beha zajednici u koju se, uistinu, lažno zaklinju.

Ako muslimani Bošnjaci nazivaju zastavu Hrvatske Republike Herceg Bosna zloglasnom tvorevinom, a nazivaju je tako, onda je Alijina Bosna i Hercegovina pod ljljanima ne samo zloglasna nego i zločinačka budući da je pod njom izvršen najveći muslimanski zločin nad Hrvatima u njihovoj dugoj i dubokoj povijesti na beha prostorima.

Na temelju tih muslimanskih vjerskih zločina zbog kojih se i danas ne vraćaju prognani Hrvati u svoje kuće i na svoja ognjišta, a muslimanski zločinci i dalje kriju masovne grobnice hrvatskih civila, žena, djece, starih i branitelja, izmišljena muslimanska beha zastava s ljiljanima i muslimanska država koja se pokušala pod njom stvoriti, je zasigurno i terorističko zločinačka, i zloglasna, i tvorevina. To potvrđuje i činjenica da svijet nije ni u najmanjim kockicama priznao niti tu muslimansku zastavu ni tvorevinu koja se zločinima stvarala pod njom.

Dok se pod zastavom Hrvatske Republike Herceg Bosna branila Bosna i Hercegovina, pod muslimanskim ljiljanima Muslimani su u Beogradu sa Srbima tajno pregovarali njenu diobu, a Alija je pod tom zastavom ostavio u amanet Turskoj. Eto odgovora koja i čija je republika i zastava tvorevina i zloglasna, ali i koji narod se borio za europsku, cjelovitu, zajedničku, suverenu i samostalnu Bosnu i Hercegovinu, onakvu kakva je postojala prije turske okupacije pod vladavinom hrvatskih kraljeva Tvrtka I. Kotromanića i kraljice Katarine Kosača. Daytonisti i svjetska zajednica ukinuli su muslimansku beha zastavu s ljiljanima, a ne i hrvatski povijesnu zastavi hrvatski povijesni grb Herceg Bosne. Dovoljan pokazatelj pod kojom zastavom i koji narod je činio i počinio strašne zločine u nedovršrnom vjerskom beha sukobu.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Središnja Bosna opominje

HF

Nezacijeljene rane prošlosti

HF

BOSANCI, NEGO ŠTO! – prošao koncept da su samo muslimani – Bošnjaci!

hrvatski-fokus

Vehabizam se čeliči u 28 naselja u Federaciji BiH

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više