Hrvatski Fokus
Aktualno

Bill Gates i dalje planira depopulirati planet Zemlju cijepljenjem

Svoj ubojstveni plan javno je počeo reklamirati 2009. godine

 

Post na facebooku koji kruži internetom od 2020. godine, u kojem lažni filantrop Bill Gates sugerira kako namjerava depopulirati Zemlju prisilnim cijepljenjem. Post prikazuje ženu koja drži novine pod nazivom The Sovereign Independent (‘Suvereni su neovisni’) s naslovom na naslovnici na kojoj piše: ‘Depopuliraj prisilnim cijepljenjem: Rješenje s nultim emisijama ugljika.’ Uz naslov je i fotografija zločinca Gatesa koji kaže: “Svijet danas ima 6,8 milijardi ljudi. To je na oko devet milijardi. Sada, ako napravimo stvarno sjajan posao na novim cjepivima, zdravstvenoj zaštiti, uslugama reproduktivnog zdravlja, to smanjujemo za možda 10 ili 15 posto.”

Činjenica je da j Bill Gates doista rekao ove riječi u prilog depopulaciji Zemlje prisilnim cijepljenjem. Naime, Gates je 2010. predstavio TED govor pod nazivom Inovating to zero!, u kojem je raspravljao o negativnim učincima klimatskih promjena i načinima smanjenja globalnih emisija ugljika i tijekom razgovora to je doslovno rekao. Preciznije rečeno, Gates je bio toliko bešćutan da se prije 13 godina založio za „bolju zdravstvenu zaštitu“ kako bi se „suzbilo sve brojnije stanovništvo svijeta“, s obzirom na „njezin doprinos povećanju emisija ugljika“. Dakle, dao je ovu spornu izjavu tijekom ove prezentacije i pozvao na smanjenje postojeće svjetske populacije.

Što je rekao to je Gates počeo i ostvarivati. Nastavio se zalagati za bolju zdravstvenu zaštitu i proizvodnju cjepiva kako bi se tobože smanjila stopa smrtnosti djece, jer je predmnijevao i razmišljao kao i njegov prethodnik i uzor Thomas Robert Malthus (Westcott, 13. veljače 1766. – Bath, 23. prosinca 1836.), engleski demograf i politički ekonomist (na slici). Gates je javno govorio ono u što nije mislio, da će

niža stopa smrtnosti dovesti do niže stope nataliteta. Godinu dana kasnije, 2011., Gates je za Forbes bubnuo da je to zato što će se roditelji osjećati manje skloni većim obiteljima kada budu sigurniji da će njihova djeca preživjeti do odrasle dobi! To je globalizacijsko ubojstveno stajalište ponovio 2018. na YouTubeu, navodeći da “kako se zdravlje poboljšava, obitelji biraju imati manje djece i taj je učinak vrlo, vrlo dramatičan”. Još je dodao: “Smatramo da se u svakoj zemlji svijeta to ponavlja. Rast stanovništva opada kako poboljšavamo zdravlje”. Tada Gatesova Zaklada Bill & Melinda Gates obećava milijarde dolara najsiromašnijim državama „za razvoj i isporuku cjepiva kako bi se smanjila stopa smrtnosti djece“, a ustvari njegov plan je bio – koji je od početka 2020. pa se sve do danas višestruko potvrđen – da tim cjepivima sterilizira žensku populaciju u siromašnim državama i zarazi cijepljene i tako izvrši svoj davni plan depopulacije planeta. Činjenica je to na koju se stalno treba vraćati i imati ju u vidu kao na podsjetnik tko je i kakav je taj lažni filantrop Gates, koji je još 2010. govorio o smanjenju globalnog rasta stanovništva za “10 ili 15 posto”, a tu je svoju ubojstvenu namjeru umotao u oblandu tzv. potrebe smanjenja emisije ugljika, koja je također razotkrivena kao najobičnija globalizacijska laž. Također je o istina koju Gates i njegovi zaštitnici ne mogu pobiti da je on 2009. preporučio, a to znači naredio, „korištenje cjepiva za smanjenje stope smrtnosti djece“, što u prijevodu znači cijepljenjem će „riješiti“ rast stanovništva na Zemlji. Gates je toliko lukav i bešćutan da je svoj plan ovako pojašnjavao: “Budući da neki roditelji odluče imati dovoljno djece kako bi nadoknadili visoku smrtnost djece, povećanje šansi da dijete preživi u odrasloj dobi i poticanje roditelja na manje obitelji stvorit će cijepljenjem svoje djece čestit ciklus koji Zemlju izvlači iz siromaštva”.

Vid Hinković

Povezane objave

DUSINA – Krvavi 26. siječanj 1993.

HF

Ubojstvo Đurekovića i kriminal u Ini

HF

Otvorena nova Pivovara Medvedgrad!

HF

Gospodine Bačiću, znate li koliko ima Krstina u Srijemu, Beogradu i južnoj Srbiji…?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više