Hrvatski Fokus
Feljtoni

Jesu li masoni retardirani, preprodavači kola ili sotonisti? (3)

Francuska revolucija bila je skica onoga što Iluminati i masoni žele učiniti  

 

U ovom prvom dijelu XXI. stoljeća mora nastupiti vladavina terora, na isti način kao krajem XVIII. stoljeća u Francuskoj, gdje su tisuće ljudi giljotinirane ili mučene. Redovnici su progonjeni i ubijeni. Uništeni samostani ili crkve. Imovina im je konfiscirana. U Notre Dame de Paris pred oltarom su prišli prostitutki s krunom na glavi i bakljom u rukama, oponašajući tako božicu razuma. Ova će tema biti preuzeta za takozvani kip “Slobode” u New Yorku. Zapravo, svjetlost kojom ona upravlja je Luciferova svjetlost. Autor ovog kipa bio je naravno mason (Bartholdi). Na pločici koju nosi drugom rukom ispisano je 1776! (Godina osnivanja Iluminata). Dešifriranje Deklaracije o ljudskim pravima: Dolazak generala Alberta Pikea označio je oživljavanje masonerije u SAD-u. Pokopan je u kući hrama u Washingtonu DC. Bio je savršeni luciferijanac, mrzio je kršćane, nijekao Marijino djevičanstvo i Isusovo uskrsnuće. Njegova knjiga “Morals and dogma” daje pregled onoga što je postalo od Biblije škotskog masonskog obreda. Njegovi zločini protiv američkih domorodaca i trupa Unije dobro su poznati. Zvali smo ga čudovište. Udružio se s generalom Nathanom Bedfordom Forrestom kako bi osnovao Ku Klux Klan. Zvali su ga Vrhovni sudac Nevidljivog Carstva. Također je bio suvereni veliki zapovjednik škotskog obreda (najviši čin u Americi).

Zatim vrhovni luciferijanski papa (najviši sotonist). Na neki način, bio je najvažniji masonski filozof u anglosaksonskom svijetu. Nevjerojatno, u okrugu Washington postoji njegova statua visoka 15 metara u njegovu čast. Zašto crnci ne traže da se sruši? Nije li bio rasist, kriminalac, štovatelj Sotone? Zašto je onda postao najpoštovaniji mason Amerike? Misterij!Slijedili su ga mnogi drugi, svi ludi kao i svaki drugi: Edward Waite (33. stupanj), bio je autor monumentalnog djela od nekoliko kilograma: “Nova enciklopedija slobodnog zidarstva”. bio je član okultnog društva Hermetičkog reda Zlatne zore, knjige o crnoj magiji i paktovima koji vam dopuštaju da prodate svoju dušu vragu. Biskup C. W. Leadbetter, iz Liberalne katoličke crkve (ogranak Teozofskog društva, koje je majka svih New Age pokreta), bio je ozloglašeni pedofil.

Aleister Crowley se hvalio da je zvijer. Već s 18 krstio je žabu krastaču “Isus Krist” i potom je razapeo naglavačke. Hvalio se prakticiranjem 150 žrtvovanja djece godišnje. Bio je biseksualac i naravno sotonist. To ga nije spriječilo da bude visoko rangiran u nekoliko loža. W. Wynn Westcott bio je javni službenik u Londonu zadužen za ispitivanje sumnjivih smrti. Bio je suosnivač Hermetičkog reda Zlatne Zore. Poznato je da je Manly P. Hall najčasniji slobodni zidar rozenkrojcer dvadesetog stoljeća. Napisao je mnoge knjige o okultnom, uključujući “Tajna učenja kroz stoljeća”. Dao je i svoje recepte za prodaju duše vragu. Njegova druga knjiga “Izgubljeni ključevi slobodnog zidarstva” objašnjava da kada majstor slobodni zidar prinosi ljudske žrtve, Luciferove energije koje ključaju su pod njegovim zapovijedanjem. Kad je umro 1990., dobio je veliki hvalospjev u časopisu Scottish Rite. Ipak, nije li on bio crni mag? Bill Schnoebelen je također bio dio ove luciferijanske masonerije, sve do dana kada je počeo dolaziti k sebi i postati anti-masonstvo:

(Svršetak u sljedećem broju

https//effondrements.wordpress.com/2012/08/26/les-francs-macons-sont-ils-des-demeures-des-affairistes-ou-des-satanistes/

Povezane objave

USTAV – Uspostavljanje ustavnog poretka (7)

HF

MOJ KRIŽNI PUT – Nitko nije htio ostati u Zagrebu (1)

HF

Ante Ciliga – div iz Šegotića (3)

HF

Rječnik pojmova Miroslava Krleže (6)

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više