Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Bošnjački general ratuje za teroristički Hamas

Šerif Patković, nekadašnji zapovjednik brigade Armije BiH, stavio se na raspolaganje Hamasu

 

Šerif Patković, danas dužnosnik SDA, nazočio je u Zenici na propalestinskom prosvjedu te se stavio na raspolaganje terorističkoj organizaciji Hamasu. Šerif Patković, nekadašnji zapovjednik brigade Armije BiH stavio se na raspolaganje Hamasu, Šerif Patković, nekadašnji zapovjednik 7. Muslimanske brigade Armije BiH, danas dužnosnik SDA, koji je nazočio i propalestinskom prosvjedu u Zenici, stavio se na raspolaganje terorističkoj organizaciji Hamasu u obraćanju kojemu je nazočio i veleposlanik Palestine u BiH Rezeq Namoora. Patković je predvodio postrojbu odgovornu za desetine ratnih zločina počinjenih nad Hrvatima u središnjoj Bosni, a u kojoj se borilo na stotine pripadnika raznih terorističkih organizacija iz arapskoga svijeta, podsjeća portal Herc.info.

Stavljam se na raspolaganju Hamasu

„Brigada pokreta El Hamas nastala iz političkog krila Muslimanskog bratstva mene duboko podsjeća na Sedmu (muslimansku brigadu Armije BiH) i ja kao zapovjednik, evo kažem i veleposlaniku, ali i kao čovjek stavljam se na raspolaganje u datom trenutku da im se pridružim”, rekao je Patković nakon čega je prekinut snažnim pljeskom okupljenih.

Pri tomu je dodao kako bi Izrael mogao ispaliti nuklearne projektile u slučaju napada nekih od muslimanskih zemalja, te je kritizirao Sjedinjene Američke Države čija su se dva nosača zrakoplova usidrila na istoku Mediterana kao osiguranje u slučaju da Iran, Hezbollah ili drugi entiteti pokušaju udar na Izrael. “Meni glava nije usijana, ali svijet je usijao glavu. Nastavi li svijet podržavati Izrael, dogodit će nam se svim ljudima katastrofa. Naravno, ne stoji Izrael sam. Jaser Arafat je jednom rekao dobru činjenicu: ‘Mislio sam da je Palestina okupirana dugo vremena, a onda sam shvatio da je svijet okupiran, da je Palestina slobodna. Činjenice da raspolažu s 52 nuklearne bombe sigurno ih neće spriječiti ništa da ih ispali u slučaju intervencije bilo kojih muslimanskih država. Nisu nosači zrakoplova došli da obrane demokraciju, nego da obrane globalizaciju. To je svijet koji teži da nam se svima implementira. Selam šehidima Gaze. Izdržite braćo. Selam iz Bosne”, rekao je Patković.

Otkada je 7. listopada eskalirao sukob Izraela i Hamasa, u više gradova u Bosni i Hercegovini održani su skupovi podrške Palestini i njezinom narodu u BiH. Jedan takav skup održan je proteklog vikenda i u Mostaru. Iako su organizatori službeno otkazali održavanje događaja, a Grad Mostar zabranio skup, ljudi su ipak došli sa zastavama i transparentima.

https://bljesak.info/vijesti/flash/nekadasnji-zapovjednik-brigade-armije-bih-stavio-se-na-raspolaganje-hamasu/436514?fbclid=IwAR3jYcta-yrmRGDSElwMSa3xuQucDkneznpsj3-rZDNKQZie5aaJj08SUhc

Povezane objave

Proces generalu Jeliću

HF

Izišao 26. broj glasila »Stopama pobijenih«

hrvatski-fokus

Hamasovci uzor mnogim islamistima

hrvatski-fokus

Katolička Crkva u BiH na udaru Udbe i Partije od 1945. do 1955. godine

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više