Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

NIVEA Q10 proslavila 25 godina ekspertize

Popularna NIVEA Q10 linija proslavila četvrt stoljeća ekspertize

 

Znate li da su Beiersdorf stručnjaci 1998. godine prvi upotrijebili koži identičan koenzim Q10 u kremi za njegu zrele kože? Upravo je on danas jedan od najvažnijih aktivnih sastojaka u anti-age njezi koji slavi velikih 25 godina. Rođendanska zabava u čast Q10 ekspertize okupila je brojne predstavnike medijske i influencer scene iz Hrvatske, Srbije i Slovenije koji su se u odličnoj atmosferi uz glazbeni nastup Filipa Rudana u centru Zagreba, podsjetili zašto je Q10 najbolji prijatelj kože.

Vidljivo pomlađena i čvršća koža

Svjesni smo da se s godinama razina koenzima Q10 u našoj koži vidljivo smanjuje što rezultira oštećenjima, borama i sve izraženijim linijama. Definitivno scenarij koji nikome nije drag. No, NIVEA Q10 proizvodi znaju kako to spriječiti. Zahvaljujući koenzimu Q10, osim što poboljšavaju opskrbu stanica kože energijom i jačaju njezin zaštitni sloj, djeluju i kao antioksidans koji se bori protiv slobodnih radikala te vraća koži zdrav izgled.

Uz NIVEA Q10 liniju proizvoda, bez obzira na tip, vaša koža može biti glatka , čvršća i vidljivo pomlađena, sve što trebate je odabrati NIVEA Q10 proizvod koji vam najviše odgovara.

NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power dnevna krema SPF 15

Odaberite vidljivu zaštitu od bora uz NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power dnevnu kremu SPF 15 obogaćenu najčišćim koenzimom Q10. Poboljšana formula osigurava 24-satno djelovanje protiv bora te ispunjava stanice kože energijom kako bi neutralizirala svakodnevna oštećenja i pomogla pri regeneraciji.

⦁  Napredna formula obogaćena s NIVEA koenzimom Q10 dvostrukog djelovanja i kreatinom
⦁  Vidljivo čvršća koža i smanjene bore u 7 dana
⦁  Pomaže u prevenciji i smanjenju bora: oko očiju, usana, na obrazima i čelu
⦁  Za osjećaj nježne, nahranjenje i zdrave kože koji traje 24h

NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power Replenishing noćna krema

Nakon napornog radnog dana našoj koži je potrebna obnova. Zato je tu NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power Replenishing noćna krema čija inovativna formula pomaže regenerirati vašu kožu dok spavate te pospješuje proizvodnju kolagena. Posebno je razvijena za smanjenje 3 vrste bora: bora na čelu, oko očiju kao i bora na području obraza i usta.

⦁ Poboljšana formula obogaćena NIVEA koenzimom Q10 s dvostrukim djelovanjem i kreatinom
⦁  Regenerira kožu dok spavate i potiče proizvodnju kolagena
⦁  Snažnija koža poboljšane elastičnosti
⦁  Vidljivo čvršća koža i smanjenje bora u 7 dana

Anđelka Felja

Povezane objave

Krpaju se nepotrebne rane s Njemačkom

HF

Reforme gospodarskih institucija (doing business)

HF

Veliki potrošači struje protiv naknade

HF

Međunarodni projekti HOPS-a od regionalnog značaja

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više