Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

RAT U HRVATSKOJ GODINE GOSPODNJE 2023. – AP vodi rat protiv Hrvata na drugi, lukavi način

Danas su naši borci za suverenu hratsku domovinu svinjogojci!

 

Danas, 2. prosinca 2023., odlučih ovo napisati. Možda je već kasno, ali nisam želio ranije stvarati paniku. Na teritoriju Hrvatske je u tijeku rat Vlade RH i cijele vladajuće nomenklature s AP-om na čelu, protiv hrvatske države i naroda. Stara rimska poslovica divide et impera je na vrhuncu. Hoće li anemični dezerter i neradnik, kasnio je na posao i kada ga je na Markovom trgu čekao Danijel Bezuk, ali je u Bruxellesu bio oko 12 sati isti dan. Danas se pokazuje sa svojim poslušnicima kao strateg.

Danas su naši borci za (suverenu) domovinu svinjogojci. U ovoj borbi ne bi smjelo biti ranjenih, amputiranih i poginulih, ali je ta borba više nego očiti nastavak Domovinskog rata za oslobođenje od okupatora. Ne, okupator nije došao s teškim naoružanjem i ne nastupa otvoreno, kao te ne tako davne 1991. Šalju nam obezvrijeđene šarene papire koje nazivaju euri. To nam šalju kao kredite, a što je kredit? To je vjerovnikova omča koju stavlja na vrat dužniku i zateže je prema svojim potrebama. Dajući kredite uvjetovali su dužniku što mora kupovati tim novcem. Kupiti traktor stranim kreditom, znači financirati proizvođača i zemlju u kojoj je proizvođač. Svaki pokušaj investicije u proizvodnju koja vodi prema samodostatnosti Hrvatske je unaprijed osuđen na propast. Kreditira se samo potrošnja.

EU je svjesno uništio svinjogojce

U svinjogojstvu, smo se kretali u pravcu samodostatnosti, ali to nije u interesu EU-a niti uvoznog lobija. Zamislite tko se ispriječio politici uništavanja – svinjogojci! Sada ih kategoriziraju, da ih još više podijele, kako bi jedni dobili mrvice i napustili one koje su danas osudili da propadnu. Nu, što će se dogoditi pristane li dio svinjogojaca i napusti prosvjed za neke sitne povlastice? Doći će na red kad oni koji nisu dobili povlastice budu slomljeni.

Svinjogojci, prosvjetlite se, vi ste danas ratnici za suverenost Hrvatske. protivnik vam je poznat! To je Vlada Republike Hrvatske na čelu s Andrejom Plenkovićem, zloglasnim eurobirokratom i globalizacijskim fašistom AP-om. Vaša pobjeda je jednako važna kao i pobjeda branitelja u Domovinskom ratu. Odlazak s točki gdje su blokade, ravan je dezerterstvu u ratu. Želite li biti dezerteri?

Plenković poslao agente provokatore na punktove i policajce iz Karlovca!

Ne borite se vi samo za svoja prava i čuvanje običaja, u igri je daleko veći ulog. Ulog je samodostatnost pojedinaca za život i suverenitet zemlje. Koliko je vaša borba ispravna, vidite iz toga što su vam na punktove poslali lažne prosvjednike (to bi se moglo slobodno reći – agente provokatore). O takvima vam može mnogo reći Stipo Mlinarić Ćipe, jer kod njih je bio jedan KOS-ovac, koji ih je kasnije u logoru ispitivao. Označite si takve za ubuduće, jednom špijun, uvijek špijun, makar se vlasti mijenjale. Jednom žandar, uvijek žandar, stari je slogan, koji ne umire. Samo mi trebamo imati otvorena čula i um da izvučemo pouku. Na punktu u Slavonskom Šamcu policija je iz Karlovca, pogodite zašto? Pa naravno, uvijek je promišljanje vladajućih isto lakše će postupati (gurati, tući, vezati, privoditi) netko tko nije domaći.

I policajci su tek potrošna roba vladajućih, nesvjesni da će samo radeći svoj posao i oni doći na red da budu gladni, dužni i jadni kao svi ostali. Nitko od tih policajaca se ne usudi postaviti pitanje nadređenima kamo su nestali kilogrami kokaina uskladišteni kao dokazni materijal. Bez dokaza nema ni suda ni presude. Policajcima ostaju krediti i pendreci da svoj bijes iskale na (sada) svinjogojcima.

Svinjogojci, ostanite bojovnici svjesni da svojim prosvjedom nastavljate djelo svih bojovnika iz Domovinskoga obrambenog rata. Ratni bojovnici su nam donijeli samostalnu Republiku Hrvatsku, zatim umorni od rata, maknuli se i u dobroj namjeri prepustili upravljanje zemljom onima koji nikada nisu željeli samostalnu Hrvatsku. Naprotiv, upregnuli su sve sile da je unište na svaki način. Rasprodali su i uništili sve. Od 3. siječnja 2000. započinje urušavanje hrvatske države, koje i danas traje. Ne ću vas zamarati nabrajanjem.

Jučer na sastanku vam kažu da će dopustiti svinjokolje kada dobiju iz Bruxellesa dopuštenje. Želite li slušati i služiti one koji u „svojoj“ zemlji nisu u stanju donositi odluke koje će biti od koristi za Hrvatsku?

Bojovnici ustrajte da vam ispune SVE zahtjeve. Vi se borite za domovinu, mada mnogi koje ne dira vaš problem to ne razumiju ili su prema vama zlonamjerni. Borite se i za svoje potomstvo, da im Hrvatska bude i ostane domovina!!!

Zlatko Janković

Povezane objave

Oni koji ne prepoznaju što branitelji traže, već su prepušteni zaboravu

HF

Ciklus Nove prirode Mladena Žunjića

HF

Je li ministar Matić zaboravan ili čuva tajnu!?

HF

DM – Rast prometa 4,8 posto

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više