Hrvatski Fokus

Terorističke akcije po svijetu iz centara iz “malog terorističkog muslimanskog otoka”

 

Hamasov teroristički napad i obrana Izraela, rat što ga započela islamistička teroristička organizacija 7. listopada 2023. ubojstvom više od 1200 izraelskih civila, žena, djece i stari, te oko 250 nedužnih talaca koje su hamasovci u munjevitom terorističkom prepadu pohvatali na spavanju i kao životinje vukli po gradskim ulicama, u svoj toj tragičnosti i brutalnosti otkriva i lica neki čelnika muslimanskih zemalja. Iako je njihov politički i vjerski islamski radikalizam konstanta njihove politike, dio mentalnog političkog sklopa, a time i poznanica ostatku svijeta, ipak u ovom bliskoistočnom ratu između islamskog terorizma i izraelske legitimne obrane svim sredstvima za biološku opstojnost, razgoličavaju se do političke golotinje, bez straha odgovornosti pred povijesti za izgovorene riječi.

A budući da misli potiču na govor a govor na djelo, sve ono što neki predsjednici i vođe muslimanskih zemalja govore protiv Izraela, poticaj je na stravična djela protiv te Države i njenog naroda. U teškim i uvrjedljivim osudama Države Izrael prednjače aktualni muslimanski diktatori, nasljednici zločinačkih država, carstava i imperija, te indirektni sudionici današnjih zločina na prostorima zaraćenih naroda.

U antiizraelskoj muslimanskoj kampanji s namjerom homogeniziranja cijelog islamskog svijeta u borbi „polumjeseca protiv križa”, koju indirektno najavljuju, a zapravo kojeg već i vodi na nekim svjetskim prostorima Gorski Karabah, Sirija, Kurdi, a dijelom i u beha zajednici, prednjači turski predsjednik Erdogan. Suvremeni diktator uz čiju pomoć je ponovljen drugi zločin genocida nad armenskim kršćanima u Gorskom Karabahu, u nešto manjem obimu od prvog kada su Erdoganovi Turci poubijali 2 milijuna armenskog naroda, a svijet tek sada naziva i osuđuje ga pravim imenom genocid, diktator koji svojim radikalnim islamizmom i beha zajednicu drži u zatočeništvu nastojeći preko njene žrtve oživiti Otomansku imperiju, Državu Izrael naziva svim pogrdnostima i uvredama, samo zato što brani svoju slobodu, svoju opstojnost i suverenost.

Opasne su namjere turskog predsjednika, koji je nasljednik najterorističkije, najgenocidnije, no nažalost i nikad kažnjene muslimanske carevine, iza koje su ostale rijeke krvi i suza, brda nedužnih žrtava pokorenih naroda, džamije na temeljima crkava i problemi koji su i danas gotovo nerješivi. Sve nekažnjene brutalnosti i svi barbarizmi, sve strahote počinjenih zločina genocida i kršćanocida turskih osvajača najvidljiviji su na europskoj periferiji u kraljevini hrvatske kraljice Katarine, u današnjem Zbirnom beha entitetu, odnosno Holbroockeovom “malom terorističkom muslimanskom otoku”.

I ne samo vidljivi nego u vjerskom beha sukobu za teritorij od strane potomaka nekažnjenih osmanlijskih zlikovaca opet viđeni i ponavljani na hrvatskim žrtvama diljem banovine a zatim kraljevine Stjepana Tvrtka I. Kotromanića. U Bosni i Hercegovini u najstrašnijem obliku ponavljani, a u drugim dijelovima svijeta kojem je demografsku, nacionalnu i vjersku sliku u korist islama, jednako tako kao i u fratarskoj Bosni izmijenio osmanlijski okupator, restaurator tog zločinačkog carstva najavljuje, i svaki vid njihove obrane osuđuje.

Ne priznaje turski predsjednik, kao neprikosnoveni čelnik muslimana Bošnjaka i vladar dobivenog Alijinog amaneta da je vrijeme njegovih zločinačkih prethodnika neponovljiva prošlost danka u krvi po definiciji „kadija te tuži kadija ti sudi”. U tom okupatorsko osvajačkom, bahato agresorskom osjećaju nedodirljivosti i neodgovornosti, turski predsjednik, u obrani Hamasovog terorizma izvedenog u Izraelu, za napadnutu Državu koja se brani kaže: “da je Izrael teroristička država koja primjenjuje strategiju potpunog uništenja ljudi u Gazi”.

Muslimani-Bošnjaci slave zločine u Gazi

Kada nasljednik najkrvoločnijeg okupatorsko zločinačkog povijesnog carstva koji na nekim svjetskim prostorima pokušava da ga oživi u najcrnjem obliku naziva zemlju koja se brani od islamskog terorizma zločinačkom onda je to znak posrnulosti i kapitulacije politike slobodnog svijeta koji stalno govori o nedodirljivim ljudskim pravima i narodnosnim slobodama na obranu suverenosti.

No kada su u pitanju te vertikalne vrijednosti suvremene Zapadne civilizacije, koje trebaju i moraju u jednakoj mjeri uživati i kršćani i u svojim zemljama, ali i diljem svijeta, dakako i Hrvati katolici u beha zajednici, tada se one ne samo ne poštuju nego brutalno krše upravo od strane islamskih radikalnih unitarista i centralista, nekažnjenih muslimanskih ratnih zločinaca i građanista.

Erdogan zajedno s ostatkom muslimanskog svijeta, u čiju zajednicu ratnim zločinima iz vremena vjerskog beha sukoba i poratnom isključivošću islamističkog unitarističko centralističkog, islamsko građaniziranog unitarizma i centralizma, muslimani Bošnjaci uvlače i beha zajednicu, šutnjom slobodnog svijeta iz straha od muslimanskog terorizma, neometano proširuje rat  civilizacija i okupatorski sukob polumjeseca protiv obrambenog kršćanstva i židovstva.

I umjesto da cijeli svijet, jer samo tom snagom je moguće, radi na sprječavanju širenja i zaustavljanja globalnog svjetskog rata civilizacija i vjera što ga islamisti nenajavljeno započeli 11. rujna 2001. godine, također terorističkim udarom na Ameriku, muslimanski lideri čine pak sve da ga rasplamsaju i prošire na sve dijelove svijeta.

Erdoganov pokušaj zaustavljanja obrane Izraela nazivajući tu državu i terorističkom, poruka je i kršćanima katolicima u banovini njihova bana Tvrtka I. da se predaju, da ne pokušavaju da se brane, jer svi narodi koji se pokušaju braniti od islamskog terorizma su teroristi, njihove zemlje terorističke, a u konačnici sve ih čeka tragična jedanaestorujanska sudbina Amerike, devetnaestorujanska Gorskog Karabaha ili sedmolistopadska Izraela.

Islamski rat što ga Alija započeo u Bosni i Hercegovini protiv pravoslavlja i katoličanstva, prešao je beha granice i danas se vodi protiv svih drugi vjera i na svim dijelovima svijeta, što ga čini uistinu globalnim sukobom vjera i civilizacija. Stoga, Erdoganove prijetnje o mogućem sukobu polumjeseca i križa, su zapravo maska za skrivanje tog rata kojeg su muslimani započeli u Bosni i Hercegovini, kasnije otvoreno prenoseći ga u Ameriku nastavili 11. rujna 2001. šireći ga dalje po svijetu. A velik broj tih muslimanskih jedanaestorujanskih terorista iz Amerike, kao i onih Hamasovih sedmolistopadskih iz Izraela, krenuli su i kreću u terorističke akcije po svijetu iz centara iz “malog terorističkog muslimanskog otoka” kojeg u Daytonskoj Bosni i Hercegovini čuvaju muslimansko-bošnjački unitaristi, građanisti, ostali i svi drugi muslimanski nekažnjeni ratni zločinci, koji na sve moguće načine stoje uz, i daju potporu palestinskom terorističkom Hamasu.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Dvojbeni karakter izvornika izvješća

HF

Probosanske stranke su neobrazovane i zli Putinovi igrači

hrvatski-fokus

Zastava hrvatskog naroda u BiH niti je neustavna, niti je zabranjena

hrvatski-fokus

Bosansko Grahovo – Dan sjećanja na na poginule hrvatske branitelje

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više