Hrvatski Fokus
Religija

Talmud o Kristu

U što Židovi vjeruju i što naučavaju!

 

“On i njegovi učenici prakticirali su čarobnjaštvo i crnu magiju, navodili su Židove na krivi put u idolopoklonstvo i bili su sponzorirani od stranih, nežidovskih sila u svrhu potkopavanja židovskog bogoslužja (Sanhedrin 43a).
Bio je seksualno nemoralan, obožavao je kamene kipove (spominje se cigla), bio je odsječen od židovskog naroda zbog svoje zloće i odbijao se pokajati (Sanhedrin 107b; Sotah 47a).
U Egiptu je naučio čarobnjaštvo i, kako bi činio čuda, koristio je postupke koji su uključivali rezanje njegovog mesa, što je također izričito zabranjeno u Bibliji (Šabos 104b).
*Gittin 57a: Kaže da je Isus u paklu, da se kuha u “vrućem izmetu”.*
Sanhedrin 43a: Kaže da je Isus (“Yeshu” i u Soncino fusnoti #6, Yeshu “Nazarećanin”) pogubljen jer je prakticirao čarobnjaštvo: Uči se da je uoči Pashe Isus obješen, a četrdeset dana prije toga proglašenje je bio napravio: Isusa treba kamenovati do smrti jer je prakticirao čarobnjaštvo i namamio ljude na idolopoklonstvo. (v.h.)

Povezane objave

SOLUS CATHOLICUS – Božja zbiljnost

HF

Posjet Crkvi hrvatskih mučenika

HF

Molitva Svetom Franji

hrvatski-fokus

Kako je Sohrab Ahmari prihvatio Isusovu vjeru i Katoličku Crkvu

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više