Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Stvaranja muslimanskog svijeta na pragu Europe

Militantnim muslimanima najveći trn u okusu su Hrvatska Zajednica Herceg-Bosna, Hrvatsko Vijeće Obrane i hrvatski grb i zastava

 

Laž je velika iskra koja zapali veliki rat. Ništa ne može tako brzo i tako zastrašujuće zapaliti plamen razornog i zapaljivog rata s nesagledivim posljedicama kao laž. Laž je oružje atomske moći za masovno uništenje naroda, pa čak i cijeloga svijeta. Gotovo ni jedno suvremeno oružje nije joj ravno. Svjesni su toga i oni političari koji ga koriste u svojim opasnim namjerama.

Budući da je lako prenosiva na svoje pristalice i istomišljenike, laž brzo dolazi u glave mnogi ne samo lažova nego i zločinaca, terorista, ubojica. Kao požar brzo zahvata svakog pojedinca čiji vođa je lažov. Zbog brzine širenja na sve slojeve društva laž s vremenom postaje dio mentalnog sklopa određenog naroda.

Porobljeni kršćani katolici od genocidno konfesocidnog, crkveno čedomornog, turskog okupatora, od iskustva sužanjstva gotovo do današnjih dana, crnilo laži koju su Turci sa sobom donijeli, s njom živjeli i poistovjećivali se, rekao je o onome koji laže “laže” o Turčinu”: “laže k’o Turčin”. Očito da su katolici uvidjeli, a to potomci Osmanlija potvrđuju i danas da je laž dio mentalnog sklopa, dio kulture Osmanlija. Muslimansko-bošnjački otac laži, ratni zločinac i veleizdajnik Bosne i Hercegovine bivšo sadašnjim okupatorima Turcima, laž je u svom narodu uzdigao na najvišu kulturnu

razinu, što je dodatna potvrda da su muslimani Bošnjaci uistinu potomci Osmanlija, kako se ponosno i prkosno nacionalno izjašnjavaju.

Laž kojom se koriste oružje je kojim obespravljuju hrvatski narod, oduzimajući im politička mjesta u institucijama beha vlasti, i na način da su danas muslimani Bošnjaci a sutra u agresiji na hrvatske položaje, gotovo na svim razinama vlasti, bivaju Hrvati, oni koje nazivaju ili ustašama ili uzp. Ne smeta im ni taj naziv kada je u pitanju politička krađa hrvatskih mjesta i marginalizacija  u institucijama beha vlasti. Suncokretovom se brzinom okreću i prelaze iz muslimana u katolike ili iz Bošnjaka u Hrvate, a kada im je to onemogućeno u nekom političkom vremenu tada biraju svoje zetove na hrvatske položaje. I sva ta terorističko-islamistička politika diskriminacije i marginalizacije Hrvata, u zločinačkom procesu svođenja ih na razinu nacionalne manjine, što je mirnodopski zločin etničko vjerskog čišćenja, neometano se odvija pred licem pristrane svjetske zajednice. To i jest razlog da se hrvatski prognanici ne smiju vraćati u svoje spaljene kuće i na zapuštana polja. Kao ni u one kuće u koje se uselili njihove ubojice i progonitelji koji su im i njive okupirali obrađujući ih danas uz pjesme “Alah u ekber”, i “od Tirane pa do Trsta ne će bit ni jednog krsta”.

Gotovo pusta, u korov zarasla, s kosturima zidova hrvatska sela Lašvanske doline, Grahovčići, Miletići, Maljine, Bikoše, Radonjići, Bukovica Mala i Velika, Brajkovići, Rudnik, Šarići, Banovići, Šušanj, Čukle, Putkovići, Brdo, Dubravica…, mozaik su muslimanskih nekažnjenih ratnih zločina, i bošnjačkih poratnih, u kojima su sudjelovali u velikoj mjeri i visoki predstavnici Petritsch, Ashdown, Schwarz-Schilling, Inzko, Bildt, muslimanski zet Komšić, no isto tako i rabin Sven Alkalaj izdajničkim služenjem Bošnjacima u Ujedinjenim narodima. Na Hrvatima kao na najslabijoj i najmalobrojnijoj strani nacionalnog i vjerskog beha sukoba, kojeg su u Beogradu tajnim pregovorima dogovarali i dogovorili velikosrbi velikomuslimani, Svjetska zajednica testira izdržljivost nametnute nepravde i funkcionalnost neodrživih državnih uređenja sastavljenih od etnički čistog srpskog entiteta, federacije hrvatske žrtve i muslimanskog agresora, te teritorijalnog distrikta Brčko.

Na temeljima nepravde, zločina, etničkih čišćenja, progona, silovanja, genocida i enormno velike nacionalne i vjerske mržnje, nedodirujućih identitetskih razlika, samoprodani svjetski moćnici, zajedno sa radikalnim velikosrpskim secesionistima i velikomuslimanskim unitaristima, ratnim osvajačima, već tri desetljeća drže hrvatski narod kao taoca i pokusne kuniće u procesu dovršenja i trajnog betoniranja ratnih osvajanja i sprječavanja povratka diljem svijeta prognanih Hrvata. A onaj mali broj ostalih i preživjelih, u vrijeme muslimanske agresije i okupacije teritorija oružjem progona, etničkog čišćenja, rušenja crkava i domova, silovanja i konclogora u Lašvanskoj dolini gdje su Muslimani i započeli agresiju i počinili najgnusnije barbarske zločine genocida, Hrvata na svojim ognjištima, i danas su pod snažnim pritiskom bošnjačkog radikalizma i ekstremizma kojim pokušavaju, a uveliko i uspijevaju, dovršiti  Alijin plan etničkog čišćenja i stvaranja čistog muslimanskog entiteta, kao, za početak, “malog terorističkog muslimanskog otoka” sa svim preduvjetima kasnijeg širenja.

Eurohamasovci

Iz tog ratom i genocidom stvorenog i ograđenog “malog terorističkog muslimanskog otoka” u daljnje mirnodopsko osvajanje i širenje uz daytonsku nepravdu i daytoniste, otvoreno su ih povela dvojica eurohamasovaca Petritsch i Ashdown sa tenkovima i rušilačkim osvajanjem svih hrvatskih institucija i asocijacija, pojedinaca i hrvatskih branitelja. Bila je to najava totalnog uništenja i nepriznavanja Hrvata u svim nacionalnim i vjerskim pravima, u svom identitetu i na svojoj zemlji u kraljevini kraljice Katarine.

Nema te laži kojom se nisu spremni služiti kao oružjem obespravljivanja, što je zapravo progon hrvatskog naroda u procesu stvaranja čistog muslimanskog svijeta od Albanije, Kosova, Sandžaka i Bosne i Hercegovine kao vodećeg entiteta u tom novom savezu islamskih zemalja u Europi. Na tom putu stoji im obrana Hrvata u beha zajednici, te je stoga nazivaju svim onim imenima koja su sami sebi nadjenuli zločinima i barbarstvima počinjenih nad hrvatskim narodom. Sve one obrambene hrvatske organizacije i ustrojstva za obranu biološkog opstanka Hrvata  između velikosrpske i velikomuslimanske agresije koje su krenule poslije tajni beogradskih pregovora diobe beha zajednice danas su na istom hamasovskom udaru kao i tijekom ratne muslimansko-vehabijsko mudžahedinske agresije.

Hrvatska Republika Herceg Bosna, koja je osnovana nakon nestanka Bosne i Hercegovine, te bila i jest zajedno sa svojim braniteljima Hrvatskog Vijeća Obrane brana biološkog opstanak hrvatskog nacionalnog i vjerskog trinaest stoljeća starog stabla u fratarskoj Bosni, i danas su glavne mete muslimanskih ekstremista, pa čak i onih koje su u velikosrpskoj agresiji branile i obranile. Danas su ti bošnjački ekstremisti koje je branila i obranila i Hrvatska Republika Herceg Bosna,  Hrvatsko Vijeće Obrane, i hrvatski povijesni grb, umjesto ljudske zahvale, glavni su jurišni hamasovci na te hrvatske simbole obrane i opstanka, pa u velikoj meri i opstanka Bosne i Hercegovine. Sve u cilju stvaranja muslimanskog svijeta na pragu Europe.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Džihadistička veza Londona, Haaga i Travnika

HF

Opasna radikalizacija mladih Bošnjaka

HF

Bosanski notturno na Bakirov način

HF

Da te nije Alija!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više